styopa написа:JalkiSte написа:За Керъл някой спори ли, че е Дървар

Зависи какви са разбиранията.Ако под дърво се разбира,че е от топ играчите с глава в ПШ.Ако под дърво се разбира футболист,който ни разказа играта когато игра срещу нас и вкара на Рейна гол от повече от 25 метра...
Не искам да бъда разбиран погрешно.Керъл е играч на Ливърпул и аз искам не по-малко от всеки фен на отбора да играе така, както се очаква от него и да оправдае дадените за него пари.За момента обаче съм видял само един стойностен мач - този със Сити, всичко друго е ужасяващо ... първото му докосване е като на бастун от "А" група, за скоростта и техниката му няма да говоря, не мисля, че изобщо ги има.Може и да е добър с глава, но това принуждава всички да му изсипват топки в наказателното поле, което превръща футбола, който играем в ужасно предвидим и скучен.Надявам се, че като се върне Суарез това ще се промени.И се замисли над аргументите си - ами Тим Кейхил според мен е по-добър с глава, по-универсален футболист е, но едва ли струва и половината от цената на Керъл.Барош онзи ден също ни разказа играта, това означава ли, че трябва да го вземем? Както е тръгнало, да взимаме и Гаджев, и той ги вкарва от 25 метра.
НЕ ЦЕЛЯ да се заяждам или обиждам, защото виждам, че сте интелигентни хора, а не като тъпаците, които целодневно се дърлят на тема ЦСКА и Левски, просто ме боли от това, което виждам на терена и се дразня как някои от вас се опитват да го оправдаят.
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!