Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот TEDIMAR99 » 29 май 2014 23:18

HoUs4oOL написа:
Milkoy написа:Та дай ми един по-подходящ вариант от Ламбърт, който, освен всичко, е и фен на Ливърпул.

Марио Гомез,ама той е около 20 милиона и се е доказал,ние такива не ги обичаме,а и Гомез е дърво,Ламбърт е играл финали в ШЛ.
Като ще ги гледаме от кой отбор са,да си приберем и Нолан ще пасне като дялан камък,а и няма да е скъп.

Леле ама ти си много зле верно :lol: Тренера правилно мнение има за тебе :) Ти от нещо доволен ли си?Ти си винаги негативно настроен,едно позитивно мнение не съм видял от тебе . Аре стегни се малко!
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 29 май 2014 23:18

Milkoy написа:Прав си, Марио Гомез, как не се сетих за него, той сто на сто ще е навит да е трети избор и да играе за 40к на седмица. Други толкова добри идеи?

Ама защо да е трети избор,бе?
В тоя отбор има двама човека,който са твърди титуляри Суарес и Джерард.
Стъридж имаше мачове в които беше слаб,не искаш ли да има реална конкуренция или е по-добре както и да играе Стъридж да си знае,че следващия мач пак ще е титуляр?
На Стъридж му трябва конкуренция,за да дава всичко от себе си всеки мач!
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 29 май 2014 23:20

TEDIMAR99 написа:
HoUs4oOL написа:
Milkoy написа:Та дай ми един по-подходящ вариант от Ламбърт, който, освен всичко, е и фен на Ливърпул.

Марио Гомез,ама той е около 20 милиона и се е доказал,ние такива не ги обичаме,а и Гомез е дърво,Ламбърт е играл финали в ШЛ.
Като ще ги гледаме от кой отбор са,да си приберем и Нолан ще пасне като дялан камък,а и няма да е скъп.

Леле ама ти си много зле верно :lol: Тренера правилно мнение има за тебе :) Ти от нещо доволен ли си?Ти си винаги негативно настроен,едно позитивно мнение не съм видял от тебе . Аре стегни се малко!

Негативно настроен съм към трансферната ни политика,ти ако се радваш на 32 годишен играч с опит в ЧШ и без нито един мач в ШЛ добре радвай се,аз обаче не мога.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 29 май 2014 23:21

15 - Rickie Lambert was one of only 15 players in the top five European leagues in 2013-14 to both score & assist 10+ goals. Influence. [via @OptaJoe]
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
Роналдо9Големец
Контакти:

Мнениеот Роналдо9Големец » 29 май 2014 23:23

Съгласен съм, че е добре да имаме силов нападател, който да дава разнообразие на тима. Срещу Челси един такъв щеше да ни бъде полезен.
Но Ламбърт е играч за само един сезон ! Брендън винаги е мислил за бъдещето, не знам каква му е идеята сега...
Не може да си завършил ВТОРИ в Англия, да имаш шампионски амбиции и да взимаш такива играчи. :| Просто не може... Какви футболисти взимат другите отбори от топ 4, какви ние... Аз лично харесвам Ловрен и съм радостен за трансфера му ! Лалана е прекалено превъзнесен от англичаните, но пък е в перфектна възраст.
Дано греша и успеем да станем шампиони, но с такива трансфери... Не се става шампион само с мускули и сърце, трябва класа и индивидуален блясък, а Ламбърт не може да ти предостави това.

П.П. Сериозно ли мислиш, че няма по-добър вариант от Рики Ламбърт за нас ??? :lol: Той не е играч за отбор с шампионски амбиции, поредния Аспас.
Изображение

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Мнениеот TEDIMAR99 » 29 май 2014 23:24

HoUs4oOL написа:
TEDIMAR99 написа:
HoUs4oOL написа:

Негативно настроен съм към трансферната ни политика,ти ако се радваш на 32 годишен играч с опит в ЧШ и без нито един мач в ШЛ добре радвай се,аз обаче не мога.

За трети избор Рики ще е перфектен избор,а и е ясно,че ще е част от схемата дето ще правят за Лалана :) А и миналия сезон се видя,че Ламбърт е футболист със качества,както и,че може да бележи голове :)
ПП.И нека всичко стане официално щото тва сега са просто разни слухове.Докато не видя играч да позира с червената фланелка не вярвам вече! :lol:
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 29 май 2014 23:27

HoUs4oOL написа:
Milkoy написа:Прав си, Марио Гомез, как не се сетих за него, той сто на сто ще е навит да е трети избор и да играе за 40к на седмица. Други толкова добри идеи?

В тоя отбор има двама човека,който са твърди титуляри Суарес и Джерард.
Стъридж имаше мачове в които беше слаб,не искаш ли да има реална конкуренция или е по-добре както и да играе Стъридж да си знае,че следващия мач пак ще е титуляр?
На Стъридж му трябва конкуренция,за да дава всичко от себе си всеки мач!

Безумно е да се хвърлят много пари за нападател, при условие, че имаме може би най-добрата атакуваща двойка в Англия. Не говорим само за пари за заплати и трансфер, а и за атмосферата в съблекалнята. Забравяш Борини, забравяш, че можем да играем и с един нападател, не е толкова сигурен титуляр Стъридж.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 29 май 2014 23:27

TEDIMAR99 написа:За трети избор Рики ще е перфектен избор,а и е ясно,че ще е част от схемата дето ще правят за Лалана :) А и миналия сезон се видя,че Ламбърт е футболист със качества,както и,че може да бележи голове :)
ПП.И нека всичко стане официално щото тва сега са просто разни слухове.Докато не видя играч да позира с червената фланелка не вярвам вече! :lol:

Ако е от схемата за Лалана е добре,но това ми се вижда малко вероятно.
Иначе Оскар Кардосо също е по-добър вариант от Ламбърт малко по-скъп ще е,но ще е реално конкуренция на Стъридж.

Nives
Контакти:

Мнениеот Nives » 29 май 2014 23:27

20 милиона за резервен нападател?!?
Пак ти казвам, не сме Сити/Челси/Реал. Как за теб 20 милиона за трети избор на нападател е по-добра сделка от трима играча за 30 милиона?

ПС. Много бързо пишете, бе. Трябва да си редактирам мнението :)

HoUs4oOL написа:

Ще е трети избор, защото няма да ни пасне на стила на игра, за да е титуляр.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 29 май 2014 23:31

Nives написа:20 милиона за резервен нападател?!?
Пак ти казвам, не сме Сити/Челси/Реал. Как за теб 20 милиона за трети избор на нападател е по-добра сделка от трима играча за 30 милиона?

Естествено,че 20 милиона за резервен нападател е добре,а и Гомез няма да е резервен,нападател тъй като може да измести Стъридж.
Разберете,че Суарес не може да ни влачи в ШЛ,ВЛ и ФА и да вкарва като луд.
А ако тримата играчи за 30 милиона са като Аспас,,Илори и Алберто,не мерси.
Голям оффтипик стана с тоя Гомез към който нямаме и интерес даже.

Върни се в “Ливърпул”