П-П. Мнението ми за подобни трансфери е написано надълко и нашироко в миналата страница

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Milkoy написа:Стига сте се възмущавали, схемата е ясна, стига да сработи. Надути цени на Ламбърт и Ловрен, за да компенсират Лалана, който има клауза 25% процента от трансферната сума за Борнемут. Въобще не са фантасмагории. Друг е въпросът, че е на ръба на феърплея и може да има санкции. Преди година Монако пробваха същата схема с Хамес и Моутиньо, не знам дали им позволиха. Иначе 31млн за тези трима играчи са перфектна сделка. Саутхемтън също са доволни, защото спестяват 5млн паунда, ако приемем, че оценяват Лалана на 20млн.
Gil-galad написа:Не знам какво се впечатлявате толкова, схемата е ясна отдавна....само си мислех че Ловрен ще е отделна сделка, но и така не е лошо...3-ма играчи на важни постове за 31 милиона не е лошо според мен..
Роналдо9Големец написа:Gil-galad написа:Не знам какво се впечатлявате толкова, схемата е ясна отдавна....само си мислех че Ловрен ще е отделна сделка, но и така не е лошо...3-ма играчи на важни постове за 31 милиона не е лошо според мен..
Не е лошо...но не е и супер. Пак залагаме на формулата "много играчи за малко пари".Брендън не си ли взе поука !? Ламбърт е абсолютно ненужен в цялата схема, парите за Лалана спокойно можеха да се платят за Ловрен. Въобще не ми допада подобен тип циганене - взимане на Ламбърт само за да покрием някаква клаузичка.
Разбира се, може и да греша. Вярвам в Роджърс и силно се надявам да спре подобни мангалски истории, за да не изпускаме пак класни играчи.
Milkoy написа:Та дай ми един по-подходящ вариант от Ламбърт, който, освен всичко, е и фен на Ливърпул.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта