Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Gil-galad
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Gil-galad » 29 май 2014 21:31

Слуха за Ламбърт вече става сериозен...Скай Бет преустановиха залагането за него трансфер в Ливърпул, а слуховете из интернет са за сума от 4 милиона, договор за 2 години, и 40 хиляди на седмица(говори се че това е по-малко от заплатата му в Саутхемптън)....за мен също добър трансфер....заедно с Борини, Суарез и Стъридж - ето ги 4-ма играчи в нападение.

Ламбърт(ако се потвърди трансфера) ще играе предимно във ВЛ, което ще дава шанс за почивка на Суарез и Стъридж(макар че знаем че и двамата искат да играят всеки мач)...но все пак се взима играч който не няма да има претенции за титуляр...последните 2 сезона има съответно 13 и 15 гола във ВЛ, а миналия мисля има и най-много асистенции в Саутхемптън....вкарва от дузпи, пряк-свободни и най-важното - много силен в играта с глава, без да има "техниката" с крака на Керъл....и всъщност може би все пак най-важното е, че е доказано фен на Ливърпул от малък - сам той го е заявявал в интервю, мисля че точно когато Саутхемптън влезнаха във ВЛ...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 29 май 2014 21:34

Gil-galad написа:Слуха за Ламбърт вече става сериозен...Скай Бет преустановиха залагането за него трансфер в Ливърпул, а слуховете из интернет са за сума от 4 милиона, договор за 2 години, и 40 хиляди на седмица(говори се че това е по-малко от заплатата му в Саутхемптън)....за мен също добър трансфер....заедно с Борини, Суарез и Стъридж - ето ги 4-ма играчи в нападение.

Ламбърт(ако се потвърди трансфера) ще играе предимно във ВЛ, което ще дава шанс за почивка на Суарез и Стъридж(макар че знаем че и двамата искат да играят всеки мач)...но все пак се взима играч който не няма да има претенции за титуляр...последните 2 сезона има съответно 13 и 15 гола във ВЛ, а миналия мисля има и най-много асистенции в Саутхемптън....вкарва от дузпи, пряк-свободни и най-важното - много силен в играта с глава, без да има "техниката" с крака на Керъл....и всъщност може би все пак най-важното е, че е доказано фен на Ливърпул от малък - сам той го е заявявал в интервю, мисля че точно когато Саутхемптън влезнаха във ВЛ...

Определено добър трансфер.Почваме добре 8-)
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Мнениеот TEDIMAR99 » 29 май 2014 21:41

daduradam написа:
Gil-galad написа:Слуха за Ламбърт вече става сериозен...Скай Бет преустановиха залагането за него трансфер в Ливърпул, а слуховете из интернет са за сума от 4 милиона, договор за 2 години, и 40 хиляди на седмица(говори се че това е по-малко от заплатата му в Саутхемптън)....за мен също добър трансфер....заедно с Борини, Суарез и Стъридж - ето ги 4-ма играчи в нападение.

Определено добър трансфер.Почваме добре 8-)

Чакай малко! :lol: Аз не виждам нищо сигурно още,та да го считаме за наш :lol:
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 29 май 2014 22:14

Melanie Lambert @melaniemlambert · 10m

I have no words to describe how am feelin at the minute. Absolutly over the moon ♥xx

Сестрата на Ламбърт в Туитър.
Ще дадем 9 милиона за 32 годишен англичанин,аз не знам какво да кажа,наистина не знам....

Michael Stafford @SportStafford · 36m Seems the deal as I said Before, Rickie Lambert 9m, Lovren 20m, Lallana 2m (so bournemouth don't get the cut) Great marketing from #LFC.

Някакви фантасмагории тук,напълно невъзможни.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 29 май 2014 22:20

HoUs4oOL написа:
Melanie Lambert @melaniemlambert · 10m

I have no words to describe how am feelin at the minute. Absolutly over the moon ♥xx

Сестрата на Ламбърт в Туитър.
Ще дадем 9 милиона за 32 годишен англичанин,аз не знам какво да кажа,наистина не знам....

Michael Stafford @SportStafford · 36m Seems the deal as I said Before, Rickie Lambert 9m, Lovren 20m, Lallana 2m (so bournemouth don't get the cut) Great marketing from #LFC.

Някакви фантасмагории тук,напълно невъзможни.

Ясно :lol: Дават по-големи суми за Ловрен и Ламбърт, а за Лалана само 2млн., за да може Бърнемут да не получат парче от пая.Реално за 3 играчи ще дадем 31млн.паунда, ако е верен слуха.Иначе Гил беше писал за сума от порядък на 4 млн.паунда за Ламбърт, което ми се струа добре.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 29 май 2014 22:22

Във форума на Саутхямтън пишат за 9 милиона и те също не могат да си обяснят наистина ли сме толкова малоумни.
Във мирър се говори за 7 милиона паунда.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Роналдо9Големец
Контакти:

Мнениеот Роналдо9Големец » 29 май 2014 22:23

Вземем ли трима-четирима играчи на правилните постове, ще оправим проблама с резервната скамейка. ;) Аз съм оптимист, Брендън има око за талант и знае кои играчи ще му свършат работата. Още миналото лято искаше Коща, само че не ни го дадоха тогава. Уилиан и Сала също са талантливи, така че мисля, че ще се интересува от млади перспективни играчи. Не такива като Рики Ламбърт на по 32 години :!: Ще ни свършат голяма работа футболисти, които могат да играят на различни позиции, Чан/Джан примерно. :)

Нуждаем се от ляв бек . Много се надявам на Шоу, но за него конкуренцият е голяма. Морено също е много млад, на 21 години, но играе с завидно самочувствие. Лично аз повече харесвам Хуан Бернат от Валенсия, но това са лични пристрастия...
За позицията на централен защитник се надявам да вземем някой по-надежден от Ловрен. Примерно - Сократис, Варан, Мангала, Гарай ...
но за това са нужни повечко кинти. Все пак мисля, че Ловрен би ни свършил работа, борави добре с топката и може да разиграва.
Трябва ни и централен халф , който да замести Лукас. Чан/Джан е недоказан в Англя, но може да играе на различни позиции, което е голямо предимство. Все пак се надявам на някой по-доказан, който да се адаптира веднага в Англия. За резервен нападател нямам големи претенции. Един Лоик Реми ще ни свърши прекрасна работа, плюс това Брендън най-вероятно ще задържи Борини. Би било добре да вземем висок таран, за да имаме повече опции в атака. Примерът е мача срещу Челси, където един такъв щеше да ни е от полза. :)

Това лято имаме не малък бюджет, дошъл от 2-ро място в Лигата, ТВ права и скъпи рекламни договори.Имаме и да продаваме играчи - Аспас, Алберто, Туре, Агер. Като цяло вярвам в Брендън и екипа му, знаят кои играчи имат потенциал, само не трябва да са такива скрънци. :)
Изображение

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 29 май 2014 22:24

HoUs4oOL написа:Във форума на Саутхямтън пишат за 9 милиона и те също не могат да си обяснят наистина ли сме толкова малоумни.

9млн.паунда наистина са много за 32 годишен играч.Нека стане официално и ще видим

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Мнениеот TEDIMAR99 » 29 май 2014 22:26

Ламбърт е супер футболист.Ще върши чудесна работа като резерва на Дани и Суарез :)
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 29 май 2014 22:26

daduradam написа:
HoUs4oOL написа:Във форума на Саутхямтън пишат за 9 милиона и те също не могат да си обяснят наистина ли сме толкова малоумни.

9млн.паунда наистина са много за 32 годишен играч.Нека стане официално и ще видим

Here's our story on the news that Sky sources understand Liverpool have made an offer of between £8m and £10m to Southampton for striker Rickie Lambert.

Това от скайспортс.

Върни се в “Ливърпул”