Слуха за Ламбърт вече става сериозен...Скай Бет преустановиха залагането за него трансфер в Ливърпул, а слуховете из интернет са за сума от 4 милиона, договор за 2 години, и 40 хиляди на седмица(говори се че това е по-малко от заплатата му в Саутхемптън)....за мен също добър трансфер....заедно с Борини, Суарез и Стъридж - ето ги 4-ма играчи в нападение.
Ламбърт(ако се потвърди трансфера) ще играе предимно във ВЛ, което ще дава шанс за почивка на Суарез и Стъридж(макар че знаем че и двамата искат да играят всеки мач)...но все пак се взима играч който не няма да има претенции за титуляр...последните 2 сезона има съответно 13 и 15 гола във ВЛ, а миналия мисля има и най-много асистенции в Саутхемптън....вкарва от дузпи, пряк-свободни и най-важното - много силен в играта с глава, без да има "техниката" с крака на Керъл....и всъщност може би все пак най-важното е, че е доказано фен на Ливърпул от малък - сам той го е заявявал в интервю, мисля че точно когато Саутхемптън влезнаха във ВЛ...
Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Gil-galad написа:Слуха за Ламбърт вече става сериозен...Скай Бет преустановиха залагането за него трансфер в Ливърпул, а слуховете из интернет са за сума от 4 милиона, договор за 2 години, и 40 хиляди на седмица(говори се че това е по-малко от заплатата му в Саутхемптън)....за мен също добър трансфер....заедно с Борини, Суарез и Стъридж - ето ги 4-ма играчи в нападение.
Ламбърт(ако се потвърди трансфера) ще играе предимно във ВЛ, което ще дава шанс за почивка на Суарез и Стъридж(макар че знаем че и двамата искат да играят всеки мач)...но все пак се взима играч който не няма да има претенции за титуляр...последните 2 сезона има съответно 13 и 15 гола във ВЛ, а миналия мисля има и най-много асистенции в Саутхемптън....вкарва от дузпи, пряк-свободни и най-важното - много силен в играта с глава, без да има "техниката" с крака на Керъл....и всъщност може би все пак най-важното е, че е доказано фен на Ливърпул от малък - сам той го е заявявал в интервю, мисля че точно когато Саутхемптън влезнаха във ВЛ...
Определено добър трансфер.Почваме добре

[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
- TEDIMAR99
- Контакти:
daduradam написа:Gil-galad написа:Слуха за Ламбърт вече става сериозен...Скай Бет преустановиха залагането за него трансфер в Ливърпул, а слуховете из интернет са за сума от 4 милиона, договор за 2 години, и 40 хиляди на седмица(говори се че това е по-малко от заплатата му в Саутхемптън)....за мен също добър трансфер....заедно с Борини, Суарез и Стъридж - ето ги 4-ма играчи в нападение.
Определено добър трансфер.Почваме добре
Чакай малко!

[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]
Melanie Lambert @melaniemlambert · 10m
I have no words to describe how am feelin at the minute. Absolutly over the moon ♥xx
Сестрата на Ламбърт в Туитър.
Ще дадем 9 милиона за 32 годишен англичанин,аз не знам какво да кажа,наистина не знам....
Michael Stafford @SportStafford · 36m Seems the deal as I said Before, Rickie Lambert 9m, Lovren 20m, Lallana 2m (so bournemouth don't get the cut) Great marketing from #LFC.
Някакви фантасмагории тук,напълно невъзможни.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
HoUs4oOL написа:Melanie Lambert @melaniemlambert · 10m
I have no words to describe how am feelin at the minute. Absolutly over the moon ♥xx
Сестрата на Ламбърт в Туитър.
Ще дадем 9 милиона за 32 годишен англичанин,аз не знам какво да кажа,наистина не знам....Michael Stafford @SportStafford · 36m Seems the deal as I said Before, Rickie Lambert 9m, Lovren 20m, Lallana 2m (so bournemouth don't get the cut) Great marketing from #LFC.
Някакви фантасмагории тук,напълно невъзможни.
Ясно

[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
Във форума на Саутхямтън пишат за 9 милиона и те също не могат да си обяснят наистина ли сме толкова малоумни.
Във мирър се говори за 7 милиона паунда.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
- Роналдо9Големец
- Контакти:
Вземем ли трима-четирима играчи на правилните постове, ще оправим проблама с резервната скамейка.
Аз съм оптимист, Брендън има око за талант и знае кои играчи ще му свършат работата. Още миналото лято искаше Коща, само че не ни го дадоха тогава. Уилиан и Сала също са талантливи, така че мисля, че ще се интересува от млади перспективни играчи. Не такива като Рики Ламбърт на по 32 години
Ще ни свършат голяма работа футболисти, които могат да играят на различни позиции, Чан/Джан примерно.
Нуждаем се от ляв бек . Много се надявам на Шоу, но за него конкуренцият е голяма. Морено също е много млад, на 21 години, но играе с завидно самочувствие. Лично аз повече харесвам Хуан Бернат от Валенсия, но това са лични пристрастия...
За позицията на централен защитник се надявам да вземем някой по-надежден от Ловрен. Примерно - Сократис, Варан, Мангала, Гарай ...
но за това са нужни повечко кинти. Все пак мисля, че Ловрен би ни свършил работа, борави добре с топката и може да разиграва.
Трябва ни и централен халф , който да замести Лукас. Чан/Джан е недоказан в Англя, но може да играе на различни позиции, което е голямо предимство. Все пак се надявам на някой по-доказан, който да се адаптира веднага в Англия. За резервен нападател нямам големи претенции. Един Лоик Реми ще ни свърши прекрасна работа, плюс това Брендън най-вероятно ще задържи Борини. Би било добре да вземем висок таран, за да имаме повече опции в атака. Примерът е мача срещу Челси, където един такъв щеше да ни е от полза.
Това лято имаме не малък бюджет, дошъл от 2-ро място в Лигата, ТВ права и скъпи рекламни договори.Имаме и да продаваме играчи - Аспас, Алберто, Туре, Агер. Като цяло вярвам в Брендън и екипа му, знаят кои играчи имат потенциал, само не трябва да са такива скрънци.

Нуждаем се от ляв бек . Много се надявам на Шоу, но за него конкуренцият е голяма. Морено също е много млад, на 21 години, но играе с завидно самочувствие. Лично аз повече харесвам Хуан Бернат от Валенсия, но това са лични пристрастия...
За позицията на централен защитник се надявам да вземем някой по-надежден от Ловрен. Примерно - Сократис, Варан, Мангала, Гарай ...
но за това са нужни повечко кинти. Все пак мисля, че Ловрен би ни свършил работа, борави добре с топката и може да разиграва.
Трябва ни и централен халф , който да замести Лукас. Чан/Джан е недоказан в Англя, но може да играе на различни позиции, което е голямо предимство. Все пак се надявам на някой по-доказан, който да се адаптира веднага в Англия. За резервен нападател нямам големи претенции. Един Лоик Реми ще ни свърши прекрасна работа, плюс това Брендън най-вероятно ще задържи Борини. Би било добре да вземем висок таран, за да имаме повече опции в атака. Примерът е мача срещу Челси, където един такъв щеше да ни е от полза.

Това лято имаме не малък бюджет, дошъл от 2-ро място в Лигата, ТВ права и скъпи рекламни договори.Имаме и да продаваме играчи - Аспас, Алберто, Туре, Агер. Като цяло вярвам в Брендън и екипа му, знаят кои играчи имат потенциал, само не трябва да са такива скрънци.

HoUs4oOL написа:Във форума на Саутхямтън пишат за 9 милиона и те също не могат да си обяснят наистина ли сме толкова малоумни.
9млн.паунда наистина са много за 32 годишен играч.Нека стане официално и ще видим
- TEDIMAR99
- Контакти:
Ламбърт е супер футболист.Ще върши чудесна работа като резерва на Дани и Суарез 

[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]
daduradam написа:HoUs4oOL написа:Във форума на Саутхямтън пишат за 9 милиона и те също не могат да си обяснят наистина ли сме толкова малоумни.
9млн.паунда наистина са много за 32 годишен играч.Нека стане официално и ще видим
Here's our story on the news that Sky sources understand Liverpool have made an offer of between £8m and £10m to Southampton for striker Rickie Lambert.
Това от скайспортс.