Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Nives
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Nives » 29 май 2014 19:26

HoUs4oOL написа:
shotgun blues написа:Талантливи са футболистите ,които Ливърпул иска ,но на такъв голям клуб ,който трябва да се бори за Висшата Лига и Шампионската лига ,трябват по-големи имена 8-)

Трябват но Роджърс го е страх да купува големи имена.

Я ми обясни повече за страха на Роджърс? Не успях да ти хвана логиката тука. От какво точно го е страх?
Ако си бил, или още си фен и на Реал/Сити/Челси, явно бъркаш отборите. Ливърпул рядко пръска големи пари, за "звезди". А и не ни трябват. В отбора имаме една от трите най-големи звезди в световния футбол и не ни трябват повече. Откакто гледам Ливърпул, отборът е залагал повече на колектив, отколкото на индивидуални качества.
И при положение, че бюджетът ни е ограничен, не знам защо мрънкаш за "звезда". Много по-добре е да се вземат трима футболисти, които да играят силно и да се докажат, отколкото един вече доказан играч. Стискайте палци трансферите да се окажат като тези на Стъридж и Коу, че колкото и добър да е Брендън, все пак не е пророк.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 29 май 2014 19:32

mitko9311 написа:
Kike Marin** @Kike_Marin_ 2m

Me informan de que el ‪#‎Liverpool‬ acerca posturas con el ‪#‎Southamptom‬ por Adan Lallana y se aleja de la opción Griezmann ‪#‎RealSociedad‬

Says Liverpool have gone for Griezmann and have moved away from Lallana deal. He was right about Moreno last night.

Всъщност казва точно обратното :lol: Приближават се до Лалана и се отдалечават от Гризман :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 29 май 2014 19:43

Слух за Рики Ламбърт и внушителен 1/6 коефициент в Skybet. Аз лично нямам против този трансфер, доказан голмайстор с различен профил от настоящите и на възраст, на която няма да мрънка, че ще започне едва в 15-20 мача през сезона. Виждам, че тука се говори за звезди, но трансфери като този са изключително важни. Иначе Роджърс има е*ати фетиша към Саутхямтън :)

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 29 май 2014 19:44

Nives написа:
HoUs4oOL написа:
shotgun blues написа:Талантливи са футболистите ,които Ливърпул иска ,но на такъв голям клуб ,който трябва да се бори за Висшата Лига и Шампионската лига ,трябват по-големи имена 8-)

Я ми обясни повече за страха на Роджърс? Не успях да ти хвана логиката тука. От какво точно го е страх?
Ако си бил, или още си фен и на Реал/Сити/Челси, явно бъркаш отборите. Ливърпул рядко пръска големи пари, за "звезди". А и не ни трябват. В отбора имаме една от трите най-големи звезди в световния футбол и не ни трябват повече. Откакто гледам Ливърпул, отборът е залагал повече на колектив, отколкото на индивидуални качества.
И при положение, че бюджетът ни е ограничен, не знам защо мрънкаш за "звезда". Много по-добре е да се вземат трима футболисти, които да играят силно и да се докажат, отколкото един вече доказан играч. Стискайте палци трансферите да се окажат като тези на Стъридж и Коу, че колкото и добър да е Брендън, все пак не е пророк.

Ето ти един простичък пример:
Трябва ни дефанзивен халф,имаме около 80 милиона за трансфери(или поне така се говори),Лукас ще напусне и спокойно може да му вземем от 10 до 15 милиона.
Ето ти поне 10 милиона от Лукас + още 20 от бюджета за трансфери.
Това са 30 милиона за дефанзивен халф,за класен дефанзивен халф,за някои от братята Бендер примерно,да ама не!
Вместо това се интересуваш от Джан и М'вила,това за какво говори???
Казваш,че искаш класа,а основните ти цели са Емре Джан,Коноплянка,Лалана и Ловрен,е това какво е?
Явно тоя човек си мисли,че играчи струващи над 20 милиона са забранени за Ливърпул,а може и янките да са му казали така.
За Стъридж и Коу ми писна вече да слушам,защо не ми дадеш за пример Алън,Борини,Алберто,Илори,Аспас и Шахин?
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 29 май 2014 19:55

HoUs4oOL написа:
Nives написа:
HoUs4oOL написа:

Ето ти един простичък пример:
Трябва ни дефанзивен халф,имаме около 80 милиона за трансфери(или поне така се говори),Лукас ще напусне и спокойно може да му вземем от 10 до 15 милиона.
Ето ти поне 10 милиона от Лукас + още 20 от бюджета за трансфери.
Това са 30 милиона за дефанзивен халф,за класен дефанзивен халф,за някои от братята Бендер примерно,да ама не!
Вместо това се интересуваш от Джан и М'вила,това за какво говори???
Казваш,че искаш класа,а основните ти цели са Емре Джан,Коноплянка,Лалана и Ловрен,е това какво е?
Явно тоя човек си мисли,че играчи струващи над 20 милиона са забранени за Ливърпул,а може и янките да са му казали така.
За Стъридж и Коу ми писна вече да слушам,защо не ми дадеш за пример Алън,Борини,Алберто,Илори,Аспас и Шахин?

Ами,че Шахин е именно примера, че големите имена не винаги вършат работа. Шахин дойде от Реал Мадрид, Шахин беше станал играч на годината в Германия, какво по-голямо име искаш. Примерът е лош. Виж един Йозил за 50 млн, тръгна супер, повлече целия отбор и после какво? В зимния прозорец трябваше да вземат конузен 30-годишен швед, щото си бяха изхарчили парите за играч, който не може да влезе в титулярните 11. Нали всеки преди да стане голямо име, е бил малко име. Когато не си Сити, Челси или ПСЖ, трябва да пазаруваш разумно. Всички искахме Мата за 40млн, но аз не съжалявам сега за този трансфер. По-спокойно и повече вяра в Роджърс.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 29 май 2014 20:06

HoUs4oOL написа:Явно тоя човек си мисли,че играчи струващи над 20 милиона са забранени за Ливърпул,а може и янките да са му казали така.

"Преди отборът беше с къса резервна скамейка и нямахме избор, трябваше да взимаме много играчи за малко пари."-Брендън.
Малък ти си като некоя грамофонна плоча бе :) Изобщо не слушаш кво ти пее радиото . :)
Освен това ,лятото ,искаше да вземе Мхитарян,Коща и Вилиан ,които бяха над 20 млн ,ама ти помниш ,колкото една кокошчица май ? :)
Последна промяна от suareshampion на 29 май 2014 20:08, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 29 май 2014 20:06

Освен това ,имена ,като Ловрен ,Шоу,Морено,Лалана ,Шакири ,Чан и Гризман са идеални за Ливърпул .
Човека има определен бюджет и гледа да влезе в него ,съобразено със броя играчи ,които иска и съобразено с политиката ,която налага а имено млади и талантливи играчи с огромен потенциал.
Аз ще съм най довоелен за някой от Шоу или Морено плюс Ловрен . Ето ми ги двата поста ,в които аз виждам пробойни ! Морено или Шоу застава на левия бек а Ловрен в средата до Сако . Страхотно .
Исках и Кроос ,но вместо него ще вземем Чан .Не съм го гледал ,но се доверявам се на Брендън . Ето ми го и третия важен пост !
Четвъртия ми проблемен пост е десния бек ,но за мое съжаление ,Брендън явно ,ще разчита за тоя пост на дебелия Глен плюс недодялания Фланаган,ако съдим от слухчетата до момента .
От там нататък ,нямам много претенции за офанзивните трансфери.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 29 май 2014 20:51

Сейду Кейта става за пейката

john barnes

Мнениеот john barnes » 29 май 2014 20:53

аз селекции няма да коментирам,нито всякакви слухове,докато не видя човек сниман с екипа,а в края на август ще тегля чертата и ще видим кой сме взели и за какви пари...всичко друго е чесане на езици,ама на вас явно ви харесва.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Nives
Контакти:

Мнениеот Nives » 29 май 2014 21:17

Точен коментар на Барнс и страхотен пример на Milkoy.
Говориш за братята Бендер, които не ми се струват чак толкова по-добри от този Кан/Чан/Джан. Все пак Ларс и Емре имат равен брой мачове, при това в един отбор(Ларс има 5 мача повече като титуляр). Брендън си има собствено виждане за нещата, което е по-важно. Той ги е наблюдавал повече и е преценил, че Емре-то ще ни свърши по-добра работа. Да не говорим, че е по-млад и по-евтин.

Върни се в “Ливърпул”