Има достатъчно форумчета ,където можете да плюете на воля нашите силни играчи и най вече треньор! ,да критикувате без аргументи ,да си ръсите вашите глупости ,на които не съм спрял да се смея вече трета година .
Просто си стойте там и ще се чуствате добре както вие ,така и ние .
И виждате ,че до момента всичко ,за което мрънкахте ,спорихте с мен ,твърдяхте ..не се случи и пак продължавате хаха еееее баси феновете ебаси чудото на чудесата
Аз искам като вляза в тоя форум ,особено КЪМ ТОЯ МОМЕНТ ...да виждам едни щастливи и усмихнати фенове ,които да са сигурни в светлото бъдеще на Ливърпул . Искам да сте вече по уверени ,след това 2ро място .Това е нормалното поведение ... Да имате и да показвате по голямо самочуствие ,като фенове на един такъв силен Ливърпул ,какъвто е в момента нашия отбор.
Да показвате това самочуствие ,най вече пред чуждите фенове ,които ни тъпчеха толкова години и ни се подиграваха и смея да кажа ,напълно заслужено ,с оглед трагичните резултати през годините . Но сега ,ние сме отгоре ,2ри сме ,всички под нас са ни в краката и просто трябва да го показвате това в коментарите си ,както тук ,така и пред чуждите фенове и най вече пред феновете на онова съдийско отборче ,което ние изхвърлихме от топ 4 и се наместихме там ,където ни е мястото .И аз съм убеден ,че се наместихме трайно във най силния турнир .
Ливърпул върви по възходяща линия ,коментирайте си ,притеснявайте се пак за вашия любим клуб..но много моля само без излишни и празни приказки ,които дразнят един НОРМАЛЕН фен ,като мен .