Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

daduradam
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот daduradam » 26 май 2014 19:25

mitko9311 написа:
Celta Vigo sporting director Miguel Torrecilla: "If Liverpool put Aspas on the market, he would be among our priorities."

Реднап каза колко пари иска за Лоик Реми: Арсенал и Ливърпул ще трябва да се изръсят с около 8 милиона паунда, ако искат да си осигурят нападателя на КПР Лоик Реми.

С две ръце за входящ трансфер на Реми
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 26 май 2014 19:33

daduradam написа:
mitko9311 написа:
Celta Vigo sporting director Miguel Torrecilla: "If Liverpool put Aspas on the market, he would be among our priorities."

Реднап каза колко пари иска за Лоик Реми: Арсенал и Ливърпул ще трябва да се изръсят с около 8 милиона паунда, ако искат да си осигурят нападателя на КПР Лоик Реми.

С две ръце за входящ трансфер на Реми

+1
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

john barnes

Мнениеот john barnes » 26 май 2014 22:48

suareshampion написа:
Роналдо9Големец написа:ТРЯБВА НИ КЛАСА[/b] !

Феновете на Ливърпул доказахте нееднократно ,че си нямате хал хабер от понятието "класа" ..и всъщност излиза ,че не знаете къде се намирате . :) Примери много ,както за играчи ,така и за треньори . Пресни примери са Далглиш ,Керъл,Хендерсън и Даунинг ...от начало за вас те бяха супер класни треньори и играчи .Най класните даже . Те бяха за вас ,като богове ,едва ли не и някои още са такива .А каква стана тя ? хаха

И нека вече обявим официално НАЙ СИЛНИЯТ НИ ТРАНСФЕР това лято :
http://gong.bg/football-sviat/anglia/of ... pul-279560
ТОВА Е СПЕЦИАЛНО ЗА ДЖОНИ ,ОСТАНАЛИТЕ ,КОТИО НЕ ГО ХАРЕСВАТ ,НЕ МЕ КЕФИ ДА ГИ ДРАЗНЯ ,БЕЗЛИЧНИ СА МИ :) Джонка ,наздраве приятел :)
Маняк ,явно му е свършила почивката ,очаквай от утре трансфери :)

наздраве,тренер.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 26 май 2014 23:59

Сега прочетох, че Джанер Еркин става свободен агент. Имам много добри впечатления от него от последното голямо първенство. Не следя Фенербахче, но помня, че беше много напорист и атакуващ бек с добра техника и центриране. За мен е отличен вариант.

Видях и че Чукоете са договорили Мауро Сарате, имаше един или два сезона, в които беше абсолютна машина в Лацио, обаче се скара с треньора или президента и всичко му тръгна надолу. Сега разбирам, че е станал голмайстор на аржентинското първенство и е само на 27, може би с добър треньор да има още доста хляб в него. Жалко, че не се сетихме за него за трети избор.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 27 май 2014 01:46

Milkoy написа:Сега прочетох, че Джанер Еркин става свободен агент. Имам много добри впечатления от него от последното голямо първенство. Не следя Фенербахче, но помня, че беше много напорист и атакуващ бек с добра техника и центриране. За мен е отличен вариант.

Видях и че Чукоете са договорили Мауро Сарате, имаше един или два сезона, в които беше абсолютна машина в Лацио, обаче се скара с треньора или президента и всичко му тръгна надолу. Сега разбирам, че е станал голмайстор на аржентинското първенство и е само на 27, може би с добър треньор да има още доста хляб в него. Жалко, че не се сетихме за него за трети избор.

Отвратителен характер, мисли че света се върти около него. Ако ставаше нещо от него нямаше да обикаля отборите като миндовата кучка, и в Интер да правят банкет че се отърваха от такъв некадърник.

Потребителски аватар
skyline
Контакти:

Мнениеот skyline » 27 май 2014 09:44

http://gong.bg/football-sviat/anglia/br ... ata-279605 :shock: :lol:
Медиите на Острова твърдят, че на първо място в него е Адам Лалана от Саутхемптън. Шефовете на мърсисайдци вече преговарят с колегите си, които искат 10 млн. паунда за своя играч. Желанието на Роджърс е да се намали от цената, тъй като отпуснатият бюджет за селекция на Ливърпул е само 20 млн. паунда.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 27 май 2014 09:50

skyline написа:http://gong.bg/football-sviat/anglia/brendyn-rodzhyrs-zapochna-seleciiata-279605 :shock: :lol:
Медиите на Острова твърдят, че на първо място в него е Адам Лалана от Саутхемптън. Шефовете на мърсисайдци вече преговарят с колегите си, които искат 10 млн. паунда за своя играч. Желанието на Роджърс е да се намали от цената, тъй като отпуснатият бюджет за селекция на Ливърпул е само 20 млн. паунда.

Хахаха ...е днес не сме 1 април бе ,кви са тия новинки ? :)
Гонг ми падат в очите ,как може изобщо да се публикува подобен смях ? :) Тоя смях ,дори и най големия сектант ребъфчо от ливрпулбг.ком ,който мрази Хенри и Брнедън в червата си ..не може да го измисли :) Или защо пък да не ? Може това да е негово дело :)
Другия вариант е ,плъхоците Станко,Санди или Майорчето да са започнали работа в гонга :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 27 май 2014 10:59

suareshampion написа:
skyline написа:http://gong.bg/football-sviat/anglia/brendyn-rodzhyrs-zapochna-seleciiata-279605 :shock: :lol:

Хахаха ...е днес не сме 1 април бе ,кви са тия новинки ? :)
Гонг ми падат в очите ,как може изобщо да се публикува подобен смях ? :) Тоя смях ,дори и най големия сектант ребъфчо от ливрпулбг.ком ,който мрази Хенри и Брнедън в червата си ..не може да го измисли :) Или защо пък да не ? Може това да е негово дело :)
Другия вариант е ,плъхоците Станко,Санди или Майорчето да са започнали работа в гонга :)

Ако почнат да пишат за RKO- та, значи е МАЙОРА :mrgreen: :lol: Такъв бюджет за вицешампиона на Англия е абсурден :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 27 май 2014 11:16

АХАХАХА ТОВА АКО Е ИСТИНА ЩЕ СЕ САМОУБИЯ СЕРИОЗНО !

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 27 май 2014 14:27

we are the champions написа:АХАХАХА ТОВА АКО Е ИСТИНА ЩЕ СЕ САМОУБИЯ СЕРИОЗНО !

Е,как ще е истина. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
В много по-сериозни медии се писа,че имаме над 80 милиона,а за Лалана ни искат 25,тия от гонг са пълни дебили. :mrgreen:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Ливърпул”