Тия статистики ,можеш да си ги навреш в маняшкото дупенце. Аз нали го гледам колко е стабилен бе алоуу маняка ? Имам доста добра преценка !Не съм изтървал мач . С тия статистики ,ходи при боби статистика ,той робува само на статискитка ,по простата причина ,че никога не е играл футбол .
Това е изключително лабилен защитник Освен това ,на моменти ,имам чуството че мозъка му спира да функционира и прави смехории и грешки ,които и в детските формации не се допускат. Тактически е зле ,много неоринтиран при центрирания .Слабо разбирателство ,както с вратаря ,така и с останалите защитници. От тия му слаби компоненти ,дойдоха и смешните автоголове . Технически също е слаб.
Маняк ,Брендън чува петела ...тоя паляк е пътник ,взимай валидола .
Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
Re: Селекцията в Ливърпул
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
Аз от 92-ра ги следя Ливърпул и не си спомням през тези години да е имало защитник, който наистина да е световна класа.
А онези двамата от клипа по-горе, като че ли си намериха призванието- като защитници бяха пълна скръб, айде единият има оправдание(ставал е не един или два пъти шампион), обаче нашия- като коментатори са доса интересни.
Моето мнение е, че изначално трябва да се промени защитата. Сако и той се показа не достатъчно стабилен в повечето мачове, за него обаче знаем, че има качества, въпросът е дали ще ги покаже в пълна степен, дали ще си пасне с партньорите и стила на игра-това е един от проблемите на всеки футболист, дали ще успее да намери мястото си.
Трудна задача, като се има предвид колко кръпки трябва да се запълват в отбора, за това и мисля, че Роджърс допусна грешка тази зима като не заздрави защитата.
А онези двамата от клипа по-горе, като че ли си намериха призванието- като защитници бяха пълна скръб, айде единият има оправдание(ставал е не един или два пъти шампион), обаче нашия- като коментатори са доса интересни.
Моето мнение е, че изначално трябва да се промени защитата. Сако и той се показа не достатъчно стабилен в повечето мачове, за него обаче знаем, че има качества, въпросът е дали ще ги покаже в пълна степен, дали ще си пасне с партньорите и стила на игра-това е един от проблемите на всеки футболист, дали ще успее да намери мястото си.
Трудна задача, като се има предвид колко кръпки трябва да се запълват в отбора, за това и мисля, че Роджърс допусна грешка тази зима като не заздрави защитата.
Malaga wants to sign Luis Alberto on a permanent deal. (Mundo Deportivo)
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]
mitko9311 написа:Malaga wants to sign Luis Alberto on a permanent deal. (Mundo Deportivo)
Да го взимат,да взимат и Аспас,и Асаиди.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
HoUs4oOL написа:mitko9311 написа:Malaga wants to sign Luis Alberto on a permanent deal. (Mundo Deportivo)
Да го взимат,да взимат и Аспас,и Асаиди.
Защо мразиш Малага толкова много.Луис Алберто им е достатъчен.Аспас можем да го върнем на Селта

[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
- Liverpool_EC
- Контакти:
suareshampion написа:Тия статистики ,можеш да си ги навреш в маняшкото дупенце. Аз нали го гледам колко е стабилен бе алоуу маняка ? Имам доста добра преценка !Не съм изтървал мач . С тия статистики ,ходи при боби статистика ,той робува само на статискитка ,по простата причина ,че никога не е играл футбол .
Това е изключително лабилен защитник Освен това ,на моменти ,имам чуството че мозъка му спира да функционира и прави смехории и грешки ,които и в детските формации не се допускат. Тактически е зле ,много неоринтиран при центрирания .Слабо разбирателство ,както с вратаря ,така и с останалите защитници. От тия му слаби компоненти ,дойдоха и смешните автоголове . Технически също е слаб.
Маняк ,Брендън чува петела ...тоя паляк е пътник ,взимай валидола .
То това даже не е статистика,ами някакво допитване до фенове

И най-смущаващото е,че не само центрирания,ами не може да прецени някви изсипани топки,3 тия гол с К Палас,първия с Евертън и имаше една ситуация на Анфийлд(с А.Вила май беше)където изчисти от голлинията,ама преди това две минути я гледа как пада и слепите видяха,че е негова,а той я остави да топне и стана мазало.Това са само на първо замисляне.Плюс всичките суплеси при корнери.Направо не знам,как може някой да го нарича СТАБИЛЕН...Автоголовия рекорд,хич не го броя.Карагър е със 7,ама за 15-16г.Този вече е със 6,за 6,7 г.Как мислите дали ще мине Кара? Бяхме с 3 чисти мрежи преди да се контузи Туре...И после 'кво се впечатли толкова Роджърс,че въртя другите 3ма ,амо не и него,направо нямам думи...Най-притеснителното е,че всички го хвалят и като нищо ще го гледаме и догодина и то в не един и два мача.
Карагър е последния човек в Ливърпул който има право да си отваря устата за защитата
Имахме 3 чисти мрежи благодарение на Миньоле,който първите мачове беше непробиваем,а за третия мач Кольо беше контузен и срещу Юнайтед игра Шкъртел!
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
Cardiff City Forum - Caulker's agent is already looking at houses in Liverpool in the likelihood he and his client agree terms with #LFC.
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]
mitko9311 написа:Cardiff City Forum - Caulker's agent is already looking at houses in Liverpool in the likelihood he and his client agree terms with #LFC.
Оффф, дано не
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]