Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Liverpool_EC » 22 май 2014 20:16

john barnes написа:
Liverpool_EC написа:Кориере Дела Спорт информира,че Шкъртел е засечен на летището в Наполи :arrow: Хайде Рафа прибирай си версиите :lol:
2007г В.Бони минава проби в Ливърпул,но е отхвърлен от Бенитез :arrow: Друго си е да подпишеш със зашеметяващия Н'Гог :lol:

много странно,аз пък имам спомен,че именно през 2007г. купихме торес! :) :) :) а със гошко подписахме през 2008г. като плюете някой,поне си проверете фактите!

Джони,що при всяко споменаване на Бенитез подскачаш бе,човек :lol:
Онзи ден го прочетох и реших да го постна този интересен факт.Никъде не съм казал,че сме взели Н'Гог 2007,просто ги сравних,като малди надежди,които Бенитез е наблюдавал и кой е избрало набитото му за юноши око.Н'Гог за цялата си кариера в Англия,няма толкова голове колкото Бони в първия си сезон.Сравнението ти с 20+ милиония Торез,който вече беше суперзвезда в испанското е повече от неуместно.Или мислиш,че ако РБ беше взел Бони тогава,нямаше да подпише с Торес :lol:

За Тони Крос не знам,защо толкова се засягате,ами те Байерн не искат да му дадат такава заплата,вие искате ние да ги извадим тея пари.Такива пари дават само 4,5 клуба в света.Нормално е да отиде в някой от тях при положение,че се е запънал за пари.Що си мислите,че МЮ като не са в ЕКТ тази година и това ще откаже някой футболист.Парите са първия фактор,да не забравяме,че сделката зависи от алчните мениджъри на футболистите.Те нито ще вдигат купи от евротурнири,нито ще си чупят краката на терена.Те просто прибират прощент от златната кокошка,я нацелят друга такава,я не.Фалкао за какво отиде в Монако??? Къде са Монако,къде са МЮ??? Освен това сега,там е Ван Гаал с който е работил(не знам какви са им отношенията отпреди в Байерн).И цената му ще е по-ниска,защото влиза в последната година от договора си(ако не се лъжа).

За Лалана Саутхямптън искаха 30,ние предлагахме 20 и онзи ден четох,че за по-малко от 25 не искали да чуят.Нормално е да се срещнем по средата,друг е въпросът дали нашите ще го оценят на толкова и ще платят.Ако Светците слязат още малко(23,4) предполагам,че нашите ще кихат мангизите.

john barnes

Мнениеот john barnes » 22 май 2014 20:21

ами не подскачам,ама вие през два-три поста,само бенитес ви е в устата. и той ни направи втори,бяхме в борбата за титлата,ама той виновен,а лебеда сега не...че не станахме шампиони.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 22 май 2014 20:31

Liverpool_EC написа:
john barnes написа:
Liverpool_EC написа:Кориере Дела Спорт информира,че Шкъртел е засечен на летището в Наполи :arrow: Хайде Рафа прибирай си версиите :lol:
2007г В.Бони минава проби в Ливърпул,но е отхвърлен от Бенитез :arrow: Друго си е да подпишеш със зашеметяващия Н'Гог :lol:

много странно,аз пък имам спомен,че именно през 2007г. купихме торес! :) :) :) а със гошко подписахме през 2008г. като плюете някой,поне си проверете фактите!

Джони,що при всяко споменаване на Бенитез подскачаш бе,човек :lol:
Онзи ден го прочетох и реших да го постна този интересен факт.Никъде не съм казал,че сме взели Н'Гог 2007,просто ги сравних,като малди надежди,които Бенитез е наблюдавал и кой е избрало набитото му за юноши око.Н'Гог за цялата си кариера в Англия,няма толкова голове колкото Бони в първия си сезон.Сравнението ти с 20+ милиония Торез,който вече беше суперзвезда в испанското е повече от неуместно.Или мислиш,че ако РБ беше взел Бони тогава,нямаше да подпише с Торес :lol:

За Тони Крос не знам,защо толкова се засягате,ами те Байерн не искат да му дадат такава заплата,вие искате ние да ги извадим тея пари.Такива пари дават само 4,5 клуба в света.Нормално е да отиде в някой от тях при положение,че се е запънал за пари.Що си мислите,че МЮ като не са в ЕКТ тази година и това ще откаже някой футболист.Парите са първия фактор,да не забравяме,че сделката зависи от алчните мениджъри на футболистите.Те нито ще вдигат купи от евротурнири,нито ще си чупят краката на терена.Те просто прибират прощент от златната кокошка,я нацелят друга такава,я не.Фалкао за какво отиде в Монако??? Къде са Монако,къде са МЮ??? Освен това сега,там е Ван Гаал с който е работил(не знам какви са им отношенията отпреди в Байерн).И цената му ще е по-ниска,защото влиза в последната година от договора си(ако не се лъжа).

За Лалана Саутхямптън искаха 30,ние предлагахме 20 и онзи ден четох,че за по-малко от 25 не искали да чуят.Нормално е да се срещнем по средата,друг е въпросът дали нашите ще го оценят на толкова и ще платят.Ако Светците слязат още малко(23,4) предполагам,че нашите ще кихат мангизите.

Добре ние къде спим? Или пак ще се надяваме на Лалана ЕВЕНТУАЛНО да повтори сезона на живота си. Не всеки е Ди Натале човек.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 22 май 2014 20:36

john barnes написа:ами не подскачам,ама вие през два-три поста,само бенитес ви е в устата. и той ни направи втори,бяхме в борбата за титлата,ама той виновен,а лебеда сега не...че не станахме шампиони.

Еми има разлика,сигурен съм че и ти я виждаш/знаеш.Аз го оценявам за това което даде на отбора,но беше очевадно че се изчерпа за този отбор и беше повече от нормално да се разделим.. а ако питаш мен и като цяло си зацикли вече,Моуриньо е другия такъв.Те бяха силните треньори за десетина години просто вече почна да им минава времето и сега карат на мускули.
Нека да не я задълбаваме тази тема,че не и е мястото тук и ще окакаме селекцията.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 22 май 2014 20:41

Педро за 20 милиона ако ви го дадем ше съм много доволен :roll: :)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 22 май 2014 22:03

john barnes написа:тренер,ако манго вземат шоу и кроос,ще искам логично обяснение от твоя страна-как така отиват във отбор,който не играе във турнирите? :) :) :)

Кое е смешното ? Нещо не те разбрах ? Пак ли се опитваш да правиш свирки на чужди треньори за сметка на нашия ? Нашия има 2ро място ,ще видим тоя заекващия кое място ще стигне ...според мен извън 4ката ,първите 4ри сме прекалено силни и ще ставаме още по...
Ако тия двамата отидат при манафа ,ще ми е гадно ,да признавам си ,тъй като аз виждах в тях бъдещето на Ливърпул .
Толкова ли е трудно бе мама му дееба ,тоя отбор се нуждае от два бека ,един централен и един Тони Кроос на мястото на Хендерсън ,елементарно ! Взимаш Кроос ,Шоу ,Ловрен и един десен бек и няма кой да ни бие !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Допълваш с някой друг офанзивен играч и сме ок .
Малкия шоу колко ще взима ? При него явно не е до пари .
На Кроос да се дадат парите ,поне знаеш ,че ще ти се върнат многократно ...до последно ,ще се надявам да дойдат при нас или поне да не отидат при манафа...
Последна промяна от suareshampion на 22 май 2014 22:13, променено общо 4 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 22 май 2014 22:06

#‎LFC‬ have had a £12.5m bid for Pedro turned down (Tony Barret, The Times)

Liverpool agree £15m Lovren deal
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 22 май 2014 22:09

mitko9311 написа:

Ако е вярно това за Педро ,нека се натисне още малко ,поне до 15 -18млн...Ловрен е класа ,дано стане работата.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 22 май 2014 22:23

Тони Кроос едва ли ще изпусне ШЛ заради МЮ ! Шоу може и да стане ;)
Никога не съм харесвал Педро ! Ще видим какво ще стане ;)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 22 май 2014 22:52

mitko9311 написа:

12.5 за Педро няма как да бъдат приети.Виж 15 е друга бира.За Ловрен 15 , като че ли са много, но дано най-накрая вече се оправим в защита.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Върни се в “Ливърпул”