john barnes написа:Liverpool_EC написа:Кориере Дела Спорт информира,че Шкъртел е засечен на летището в НаполиХайде Рафа прибирай си версиите
![]()
2007г В.Бони минава проби в Ливърпул,но е отхвърлен от БенитезДруго си е да подпишеш със зашеметяващия Н'Гог
много странно,аз пък имам спомен,че именно през 2007г. купихме торес!![]()
![]()
а със гошко подписахме през 2008г. като плюете някой,поне си проверете фактите!
Джони,що при всяко споменаване на Бенитез подскачаш бе,човек
Онзи ден го прочетох и реших да го постна този интересен факт.Никъде не съм казал,че сме взели Н'Гог 2007,просто ги сравних,като малди надежди,които Бенитез е наблюдавал и кой е избрало набитото му за юноши око.Н'Гог за цялата си кариера в Англия,няма толкова голове колкото Бони в първия си сезон.Сравнението ти с 20+ милиония Торез,който вече беше суперзвезда в испанското е повече от неуместно.Или мислиш,че ако РБ беше взел Бони тогава,нямаше да подпише с Торес
За Тони Крос не знам,защо толкова се засягате,ами те Байерн не искат да му дадат такава заплата,вие искате ние да ги извадим тея пари.Такива пари дават само 4,5 клуба в света.Нормално е да отиде в някой от тях при положение,че се е запънал за пари.Що си мислите,че МЮ като не са в ЕКТ тази година и това ще откаже някой футболист.Парите са първия фактор,да не забравяме,че сделката зависи от алчните мениджъри на футболистите.Те нито ще вдигат купи от евротурнири,нито ще си чупят краката на терена.Те просто прибират прощент от златната кокошка,я нацелят друга такава,я не.Фалкао за какво отиде в Монако??? Къде са Монако,къде са МЮ??? Освен това сега,там е Ван Гаал с който е работил(не знам какви са им отношенията отпреди в Байерн).И цената му ще е по-ниска,защото влиза в последната година от договора си(ако не се лъжа).
За Лалана Саутхямптън искаха 30,ние предлагахме 20 и онзи ден четох,че за по-малко от 25 не искали да чуят.Нормално е да се срещнем по средата,друг е въпросът дали нашите ще го оценят на толкова и ще платят.Ако Светците слязат още малко(23,4) предполагам,че нашите ще кихат мангизите.