Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот wolf » 21 май 2014 22:17

Самуел Ето'о продължи задочния спор с мениджъра на Челси Жозе Моуриньо като го нарече марионетка.

„Имам един нападател, Ето'о, който е на 32 години, но спокойно може да бъде и на 35. Кой знае“, сподели преди време Моуриньо по адрес на камерунеца.

„Обратно на твърдението на марионетката, все още се намирам в добра форма“, каза Ето'о пред официалната страница на Африканската футболна конфедерация.

„На 33 години съм, но се чувствам наистина много добре. Все още мога да се надпреварвам с младите играчи“, каза още бившият играч на Барселона.

Тоя не му ли беше любимец? (На 33 пак е по-нападател от Борини :mrgreen: )

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 21 май 2014 23:00

wolf написа:

Самуел Ето'о продължи задочния спор с мениджъра на Челси Жозе Моуриньо като го нарече марионетка.

„Имам един нападател, Ето'о, който е на 32 години, но спокойно може да бъде и на 35. Кой знае“, сподели преди време Моуриньо по адрес на камерунеца.

„Обратно на твърдението на марионетката, все още се намирам в добра форма“, каза Ето'о пред официалната страница на Африканската футболна конфедерация.

„На 33 години съм, но се чувствам наистина много добре. Все още мога да се надпреварвам с младите играчи“, каза още бившият играч на Барселона.

Супер. :) Кеф ми е да гледам ,как дори собствените играчи ,си правят ташак с Моуринката. Това показва ,че нямат респект от него и не го ебават за нищо . И какъв "специален " е тогава ? хаха
Друг е въпроса ,че е прав за Ето о . Камерунеца вече е свършил за големия футбол .Дръпна сериозно ръчната.Спрял влак. :)
Но поне е смел и му връща а нашата жена Торес ,си мълчи като мушаната гайда :) Моуринката не спря да го плюе през целия сезон .Изключително неправилно отношение към играчите си .Най малкото им влияе на психиката и това им се отразява на играта . И всичко го прави да се оправдава ,да прехвърля вина .Комплексар.Глупак .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 21 май 2014 23:09

Alonso_Massa написа:Всичко е ясно значи. Агер напуска и на негово място взимаме Ловрен.

Ами супер. Това е добре за бъдещето на тоя клуб . Брендън махна някои спънати зайци и шарани и както виждаме отбелязохме 101 гола и 2ро място.
Сега остава да смени слабата защита и сме шампиони .
Никой не трябва да съжелява за тия играчи -Шкъртел,Агер,Джонсон ,Енрике ,ако си тръгнат от клуба ,напротив трябва да се радвате ,защото идват нови имена ,свежи имена ,по качествени .
С тия защитници нямаме нито една купа или титла ,като изключим лееекичката карлинг къп и то пак ква драма беше срещу втордивизионното отборче ай да не се връщам назад пак ,че ми става лошо . :)
С тия защитници ,излязохме от ШЛ и вече 4 години само срам ,нищо хубаво .
Ловрен е класа . Даже сега чета едно слухче ,че сме отправили оферта от 8 млн ..
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 21 май 2014 23:29

Alonso_Massa написа:Всичко е ясно значи. Агер напуска и на негово място взимаме Ловрен.

Щъркел, Щъркел трябва да напуска.Както и Туре, а на тяхно място да вземем двама качествени централни защитници играещи с десен крак.После взимаме два бека и отзад сме пушка... за жалост това няма да стане, ще гледаме дебелия и догодина
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

john barnes

Мнениеот john barnes » 21 май 2014 23:51

suareshampion написа:
wolf написа:

Супер. :) Кеф ми е да гледам ,как дори собствените играчи ,си правят ташак с Моуринката. Това показва ,че нямат респект от него и не го ебават за нищо . И какъв "специален " е тогава ? хаха
Друг е въпроса ,че е прав за Ето о . Камерунеца вече е свършил за големия футбол .Дръпна сериозно ръчната.Спрял влак. :)
Но поне е смел и му връща а нашата жена Торес ,си мълчи като мушаната гайда :) Моуринката не спря да го плюе през целия сезон .Изключително неправилно отношение към играчите си .Най малкото им влияе на психиката и това им се отразява на играта . И всичко го прави да се оправдава ,да прехвърля вина .Комплексар.Глупак .

тренер,тоя ни спря за титлата!!! жалкото е,че го нареждаш,а именно заради него не станахме шампиони.твоичкия и той има вина,но жозето е главния виновник.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Мнениеот cskarcheto92 » 22 май 2014 00:33

Жозето е най-големия треньор в днешно време... в, който и отбор да е отишъл е постигнал успехи. Сега не ми се нрави, защото ни спря за титлата, но не това ни беше единствената загуба. Срещу Вила като домакини 2:2 изгубих и някой друг лев, но тва не е важно :lol: Но това не е фен тема на Жозе...
Нещо слух за Ракитич има ли ? След финала на ЛЕ излезе новина, но май от тогава няма нищо ново. Лалана, Ловрен, Ракитич и един нападател ( Мюлер ) и може да ни дават ВЛ, ШЛ :oops:
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 22 май 2014 02:17

cskarcheto92 написа:Жозето е най-големия треньор в днешно време... в, който и отбор да е отишъл е постигнал успехи. Сега не ми се нрави, защото ни спря за титлата, но не това ни беше единствената загуба. Срещу Вила като домакини 2:2 изгубих и някой друг лев, но тва не е важно :lol: Но това не е фен тема на Жозе...
Нещо слух за Ракитич има ли ? След финала на ЛЕ излезе новина, но май от тогава няма нищо ново. Лалана, Ловрен, Ракитич и един нападател ( Мюлер ) и може да ни дават ВЛ, ШЛ :oops:

Най-големия треньор държи съблекалнята и играчите му го уважават. Моуриньо какво държи? В Порто и спрелия влак Интер който от 89та не беше ставал шампион и не беше виждал КЕШ от 60те естествено, че ще е господ. В Челси с неограничен бюджет и всичката подкрепа на руснака нито едно евро отличие. Нито един финал! В Реал Мадрид с уникален отбор пак нищо. Дишаше прахта на Гуардиола който току що бе станал треньор. Сега пак има всичко и пак нищо не може да направи.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 22 май 2014 09:44

wolf написа:
cskarcheto92 написа:Жозето е най-големия треньор в днешно време... в, който и отбор да е отишъл е постигнал успехи. Сега не ми се нрави, защото ни спря за титлата, но не това ни беше единствената загуба. Срещу Вила като домакини 2:2 изгубих и някой друг лев, но тва не е важно :lol: Но това не е фен тема на Жозе...

Най-големия треньор държи съблекалнята и играчите му го уважават. Моуриньо какво държи? В Порто и спрелия влак Интер който от 89та не беше ставал шампион и не беше виждал КЕШ от 60те естествено, че ще е господ. В Челси с неограничен бюджет и всичката подкрепа на руснака нито едно евро отличие. Нито един финал! В Реал Мадрид с уникален отбор пак нищо. Дишаше прахта на Гуардиола който току що бе станал треньор. Сега пак има всичко и пак нищо не може да направи.

А-а, не така :lol: Те станаха още преди него 2-3 пъти, а има други дето ... :lol: Не така. По отношение на качества не е нищо особено, вади някои яки мачове, после се осира в наглед лесни ... Зависи как му тръгне в даден отбор и как е колектива - за мен в Реал е най-трудно, с тия играчи за по 30-40, та и до 100 милиона :shock:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 22 май 2014 09:48

Според Мирър сме отправили запитване за Тейо и Барселона са казали, че се продава срещу правилната цена.

Друг слух за интерес към Педро.

И че преговорите за Лалана за зациклили заради цената която са му сложили Саутхемптън.

И нещо малко по-весело да се посмеем, според някакъв слух, наще искат Погба за дългосрочен заместник на Джерард(което ще е прекрасно ако стане, но да бъдем реалисти) :lol:
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 22 май 2014 10:08

Gil-galad написа:Според Мирър сме отправили запитване за Тейо и Барселона са казали, че се продава срещу правилната цена.

И нещо малко по-весело да се посмеем, според някакъв слух, наще искат Погба за дългосрочен заместник на Джерард(което ще е прекрасно ако стане, но да бъдем реалисти) :lol:

Браво 8-) Тейо е свестен играч ;) И сега ще кажа нещо на пръв поглед еретично - Погба е прехвалено дърво :!: Един що-годе свестен сезон, а през тоя е дупка. Колкото мача го гледах, той все си беше като Кевин Бру :mrgreen: :lol: Според мен трябва много да сме свалили летвата, за да приемаме всеки голям циганин, който горе-долу спира топката, за голям играч :? Нещо общо с Патрик Виера :?:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Ливърпул”