Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот iliev72 » 16 май 2014 22:51

И да го вземем ще е дълбока резерва ! Не го виждам как ще се пребори с Дани и Луис !
По-добре Борини ;) Нещо не виждам слухове нито за украинеца , нито за малкия Инс !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

kileto
Контакти:

Мнениеот kileto » 16 май 2014 23:09

iliev72 написа:И да го вземем ще е дълбока резерва ! Не го виждам как ще се пребори с Дани и Луис !
По-добре Борини ;) Нещо не виждам слухове нито за украинеца , нито за малкия Инс !
Колега стига с тоя Украинец(че може да стане Руснак) мани го да се развива там, в....Инс, две ръце вдигам да го вземем кадърно момче.Ще се нагледаме на спекулации, на трансфери,на нз. си какво трябва да свикваме :shock:

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 17 май 2014 00:41

аман с тоя коноплянка, айде настройте си вече целите към наистина сериозни и доказани играчи :lol: Малкия Инс пък ИЗОБЩО не ни трябва! Надявам се си го казал със сарказъм

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 17 май 2014 00:43

daduradam написа:
ralka_levskarka написа:Байерн и Манджукич се разделят :?

Не ни пасва на стила

И-и, тоя СТИЛ :lol: А като е безисходица и трябва да се центрира - на кого :? М?
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 17 май 2014 06:27

boabbb написа:
daduradam написа:

Не ни пасва на стила

И-и, тоя СТИЛ :lol: А като е безисходица и трябва да се центрира - на кого :? М?

Като е безиЗходица,ще я центрираме на Фабиански в кошарата.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 17 май 2014 06:35

Мирър гръмнаха,че предлагаме 40 мил за Лалана и Ловрен в комплект и сега това е навсякъде по медиите.Ловрен направи мнг стабилен първи сезон в Англия и би бил супер попадение,ако го вземем,особено ако това най-накрая ще разкара Шкъртел от терена.БР го искаше още миналото лято и се надявам този път да е по-настоятелен и да гледаме нов десен централен защитник от август нататък.Освен тях се говори за Шакири(той каза мин седмица,че не смята да ходи никъде) и Бертран,също бивша цел на Роджърс.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 17 май 2014 08:50

iliev72 написа:И да го вземем ще е дълбока резерва ! Не го виждам как ще се пребори с Дани и Луис !

Инс е много зле ,няма място в Ливърпул.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 17 май 2014 08:52

:)
Liverpool_EC написа:
boabbb написа:
daduradam написа:

Не ни пасва на стила

Като е безиЗходица,ще я центрираме на Фабиански в кошарата.

Това ми хареса :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 17 май 2014 09:01

Liverpool_EC написа:Мирър гръмнаха,че предлагаме 40 мил за Лалана и Ловрен в комплект и сега това е навсякъде по медиите.Ловрен направи мнг стабилен първи сезон в Англия и би бил супер попадение,ако го вземем,особено ако това най-накрая ще разкара Шкъртел от терена.БР го искаше още миналото лято и се надявам този път да е по-настоятелен и да гледаме нов десен централен защитник от август нататък.Освен тях се говори за Шакири(той каза мин седмица,че не смята да ходи никъде) и Бертран,също бивша цел на Роджърс.

Ловрен ? Супер. Много е добре. Още преди да дойде в Англия беше добре .Сега дойде ..придоби опит и тук и е перфектен . Но от това ,което виждам като слухове и интервюта .. си мисля,че Брендън е влюбен в тоя словак и по скоро ще си замине Агер ,но не и човека-без мозък или човека-автогол и двата варианта са актуални .

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 17 май 2014 09:13

Ловерен и Лалана явно ще ги вземем от Саутхямтън. Аз пък викам да вадим още 20 милиона и да вземаме и Шоу! За 60 милиона ще си оправим 3 позиции - ляв бек, централен защитник и централен халф. За Шакири също четох, че можем да го вземем, а също и продължават слуховете за Тейо. Споменава се и Бони, като за трети нападател.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”