Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот LFC1892 » 28 юли 2011 02:05

Hull City - Liverpool - Kevin Kilbane joins :lol:
Дано да сте прави за Мата и Туран де. За трети път сигурно го казвам, но голямо впечатление ми направи Туран в мача Белгия - Турция. Блестеше много повече от Азар. :)

pavel-liverpool 99
Контакти:

Мнениеот pavel-liverpool 99 » 28 юли 2011 10:49

Тоя Агуеро много алчен се оказа!В сити ще вземе 50 и косур милиона за 5 години!Жалко,а иначе всички ''велики'' футбалери говорят ,че никога не биха отишли там и пр.

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 28 юли 2011 11:01

pavel-liverpool 99 написа:Тоя Агуеро много алчен се оказа!В сити ще вземе 50 и косур милиона за 5 години!Жалко,а иначе всички ''велики'' футбалери говорят ,че никога не биха отишли там и пр.

Затова Меси е велик!Не само, че е гений на терена, ами и скромен и не е алчен.С тоя празен чек, дето му предлагаха Сити, не ми се мисли колко хора на негово място щяха да гонят топката 2-3 години при тях и после цял живот да си купуват острови и яхти ... Дано наистина прекара цялата си кариера в Барса и тогава вече наистина ще е най-големият.
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

pavel-liverpool 99
Контакти:

Мнениеот pavel-liverpool 99 » 28 юли 2011 11:05

JalkiSte написа:
pavel-liverpool 99 написа:Тоя Агуеро много алчен се оказа!В сити ще вземе 50 и косур милиона за 5 години!Жалко,а иначе всички ''велики'' футбалери говорят ,че никога не биха отишли там и пр.

Затова Меси е велик!Не само, че е гений на терена, ами и скромен и не е алчен.С тоя празен чек, дето му предлагаха Сити, не ми се мисли колко хора на негово място щяха да гонят топката 2-3 години при тях и после цял живот да си купуват острови и яхти ... Дано наистина прекара цялата си кариера в Барса и тогава вече наистина ще е най-големият.

Ние тука хубаво пишем за Агуеро,Ама дай Боже Суарес да не се окаже такъв алчен.И нали знаеш поговорката ''Лакомо дупе се нааква'' ;)

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 28 юли 2011 11:10

Дали пък Акуа няма да остане и да се бори за място в пренаситената халфова линия ?!?

Skysports.com understands Liverpool midfielder Alberto Aquilani's proposed move to Fiorentina has fallen through.

Цък

“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

pavel-liverpool 99
Контакти:

Мнениеот pavel-liverpool 99 » 28 юли 2011 11:11

http://www.novsport.com/news153645_1027.html

А освен всичко е и малко превъртял :lol:

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 28 юли 2011 11:44

Не знам защо всички сте настроени против Акуилани. Всички искате да си замине. Аз пък искам да остане. И ако трансферът му се проваля, ще имаме човек с фантазия, който може да влиза от пейката и да освежава играта.

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 28 юли 2011 12:00

Liverpool forever_95 написа:Не знам защо всички сте настроени против Акуилани. Всички искате да си замине. Аз пък искам да остане. И ако трансферът му се проваля, ще имаме човек с фантазия, който може да влиза от пейката и да освежава играта.

Аз също искам да остане.Далеч не мисля, че е първи избор за гонене, след като недоразумения като Йованович, Поулсен, Деген, Ел Жар, че дори и Джо Коул и Н'Гог са още в отбора.
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 28 юли 2011 12:14

JalkiSte написа:
Liverpool forever_95 написа:Не знам защо всички сте настроени против Акуилани. Всички искате да си замине. Аз пък искам да остане. И ако трансферът му се проваля, ще имаме човек с фантазия, който може да влиза от пейката и да освежава играта.

Аз също искам да остане.Далеч не мисля, че е първи избор за гонене, след като недоразумения като Йованович, Поулсен, Деген, Ел Жар, че дори и Джо Коул и Н'Гог са още в отбора.

Е той Джо Коул е много добър футболист. Миналия сезон като дойде в отбора беше с огромна репутация на голям играч, в първите няколко мача от квалификациите на ЛЕ ми хареса страшно много, после срещу Арсенал игра добре, и според мен онзи измислен червен картон му развали кариерата в Пуул. За нарушение за жълт картон го прецакаха здраво, мисля, че Майк Дийн свири мача. От тогава той не е същият, вярно, че пак не беше това, което беше в Челси, но за мен ако не му бяха извадили червен картон срещу Арсенал, сега щеше да ни е ключов футболист, защото преди мача с Арсенал, пък и в него се представи доста добре... Според мен трябва да го задържим, защото ако намери формата си ще бъде изключително полезен, макар и на 30, а за другите съм съгласен, че трябва да ги продадем възможно най-скоро.

П.С. Забравил си да споменеш Кириакос, ако има някакъв шанс да влиза само при статични положения и след това пак да излиза, ще е златен, иначе за нищо не става !
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 28 юли 2011 12:28

Това което казваш е несерозно ,играч с такъв опит във ВЛ да се повлияе от някъкъв картон и чак от това да му зависи кариерата :) не ставаше още последния сезон в челси ,хората го разкриха и се чудеха как да се отърват и ние изядохме дръвцето с него :) толкова бавен играч ,който постояно държи ръцете на кръста и плези езика още на 15 минута няма място в Ливърпул !
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Върни се в “Ливърпул”