john barnes написа:suareshampion написа:john barnes написа:лукас за нищо не става,а Капитана няма да може да изкара целия сезон без контузия или наказание...сонг ни трябва задължително,а и ще бъде евтин.за мен ни трябват точно 7 нови играчи-1.вратар 2.ляв бек 3.десен бек 4.дефанзивен халф 5.разиграващ халф 6.крило 7.нападател.отделно да си приберем от наемите-илори,сусо,уиздъм,ибе и борини.
Джони ,помниш ли вуйчото на Сонг ,като игра при нас ? И щом не споменаваш централен защитник ,значи искаш Шкъртел и Агер да продължават да ни отнемат титли и купи

А Хангеланд искаш ли го още ?

Не харесваш Роджърс ,който за теб не става ,а харесваш некадърници в същото време .Голям си братле.
И много си ги изборил бе ,цели 12 човека . Я кажи ся ,кой искаш да продадем ?
казах 7 нови+5 от наемите.искам да продадем-1.брад джоунс 2.глен джонсън 3.коло туре 4.лукас 5.кели 6.алберто 7.аспас. казах ти,че шкъртел тоя сезон ни беше най-стабилния защитник,вкара и 7 гола.предпочитам дани агер,пред тоя коулкър,дето лебеда го иска.

Е щом ги предпочиташ тия "стабилните" ,значи не ти е стигнал 6 годишния срам

Шкъртел бил най стабилния хаха Аз лично ,не видях кой знае колко стабилен защитник през сезона ,освен Сако.
И кой е казал ,че Роджърс иска Колкър ? Ся цяло лято и за това ли ще го плюеш ? Миналото лято го плюеше за Уилямс и накрая кво стана ?

Ама плюй си ,ти от две години си търсиш поводче . Само ,че на тия бързи резултати ,които Брендън постигна ,ставаш смешен с плюенето вече .
Освен това ,аз предпочитам млад английски защитник пред стар словак или датчанин. Аз по принцип от англичаните харесвам предимно защитнците . Исках Кейхил ,но Далглиш взе Коатес

А виждаме как се представя Кейхил .
Иначе и със 7те не съм напълно съгласен .Алберто не го давам за нищо на света . Коло Туре ако беше играл срещу челси и Палас ,мисля ,че щеше да е по различен крайния резултат .Просто защото той е единствения ни играч печелил титлата в Англия ..има богат опит и е запознат с напрежението в края на сезона . А на Аспас не му бе даден никакъв шанс .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.