Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Gil-galad
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Gil-galad » 10 май 2014 21:58

HoUs4oOL написа:
john barnes написа:лукас за нищо не става,а Капитана няма да може да изкара целия сезон без контузия или наказание...сонг ни трябва задължително,а и ще бъде евтин.за мен ни трябват точно 7 нови играчи-1.вратар 2.ляв бек 3.десен бек 4.дефанзивен халф 5.разиграващ халф 6.крило 7.нападател.отделно да си приберем от наемите-илори,сусо,уиздъм,ибе и борини.

1.Ворм,2.Шоу,3.Колмън,4.Хави Маертинез,5.Иско,6.Ройс,7.Марио Гомез
Добре ли е? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Не :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

ruga4
Контакти:

Мнениеот ruga4 » 10 май 2014 22:03

Сонг има проблеми с дисциплината,затова и Венгер го продаде

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 11 май 2014 09:25

john barnes написа:лукас за нищо не става,а Капитана няма да може да изкара целия сезон без контузия или наказание...сонг ни трябва задължително,а и ще бъде евтин.за мен ни трябват точно 7 нови играчи-1.вратар 2.ляв бек 3.десен бек 4.дефанзивен халф 5.разиграващ халф 6.крило 7.нападател.отделно да си приберем от наемите-илори,сусо,уиздъм,ибе и борини.

Джони ,помниш ли вуйчото на Сонг ,като игра при нас ? И щом не споменаваш централен защитник ,значи искаш Шкъртел и Агер да продължават да ни отнемат титли и купи :) А Хангеланд искаш ли го още ? :) Не харесваш Роджърс ,който за теб не става ,а харесваш некадърници в същото време .Голям си братле. :)
И много си ги изборил бе ,цели 12 човека . Я кажи ся ,кой искаш да продадем ?
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

john barnes

Мнениеот john barnes » 11 май 2014 09:35

suareshampion написа:

Джони ,помниш ли вуйчото на Сонг ,като игра при нас ? И щом не споменаваш централен защитник ,значи искаш Шкъртел и Агер да продължават да ни отнемат титли и купи :) А Хангеланд искаш ли го още ? :) Не харесваш Роджърс ,който за теб не става ,а харесваш некадърници в същото време .Голям си братле. :)

казах 7 нови+5 от наемите.искам да продадем-1.брад джоунс 2.глен джонсън 3.коло туре 4.лукас 5.кели 6.алберто 7.аспас. казах ти,че шкъртел тоя сезон ни беше най-стабилния защитник,вкара и 7 гола.предпочитам дани агер,пред тоя коулкър,дето лебеда го иска. :)
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 11 май 2014 09:49

john barnes написа:
suareshampion написа:

казах 7 нови+5 от наемите.искам да продадем-1.брад джоунс 2.глен джонсън 3.коло туре 4.лукас 5.кели 6.алберто 7.аспас. казах ти,че шкъртел тоя сезон ни беше най-стабилния защитник,вкара и 7 гола.предпочитам дани агер,пред тоя коулкър,дето лебеда го иска. :)

Е щом ги предпочиташ тия "стабилните" ,значи не ти е стигнал 6 годишния срам :) Шкъртел бил най стабилния хаха Аз лично ,не видях кой знае колко стабилен защитник през сезона ,освен Сако.
И кой е казал ,че Роджърс иска Колкър ? Ся цяло лято и за това ли ще го плюеш ? Миналото лято го плюеше за Уилямс и накрая кво стана ? :) Ама плюй си ,ти от две години си търсиш поводче . Само ,че на тия бързи резултати ,които Брендън постигна ,ставаш смешен с плюенето вече . :)
Освен това ,аз предпочитам млад английски защитник пред стар словак или датчанин. Аз по принцип от англичаните харесвам предимно защитнците . Исках Кейхил ,но Далглиш взе Коатес :) А виждаме как се представя Кейхил .
Иначе и със 7те не съм напълно съгласен .Алберто не го давам за нищо на света . Коло Туре ако беше играл срещу челси и Палас ,мисля ,че щеше да е по различен крайния резултат .Просто защото той е единствения ни играч печелил титлата в Англия ..има богат опит и е запознат с напрежението в края на сезона . А на Аспас не му бе даден никакъв шанс .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 11 май 2014 13:08

Яго Аспас е играл в 10 мача за Ливърпул този сезон. Принос - нулев. Да ходи да се развива в Хъл Сити примерно. Там ще е значим, също като Борини в Съндърланд. Тези двамата ако останат при нас, уж да дават ширина на отбора, никаква ширина няма да дадат, а само ще ни тровят нервите в малкото шансове, които ще получат и ще очакваме нещо от тях. Пример последния мач с Палас. Просто няма кой да ги ''чака'' и да им ''дава'' шансове. Те трябва да си заслужат минутите на терена. Очевидно е, че нямат качества. Трябва ни трети нападател, който да е равностоен избор и да не се вижда разлика в играта на отбора, независимо кой от нападателите играе.
Hala Madrid

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 11 май 2014 13:11

suareshampion написа:
john barnes написа:
suareshampion написа:

Е щом ги предпочиташ тия "стабилните" ,значи не ти е стигнал 6 годишния срам :) Шкъртел бил най стабилния хаха Аз лично ,не видях кой знае колко стабилен защитник през сезона ,освен Сако.
И кой е казал ,че Роджърс иска Колкър ? Ся цяло лято и за това ли ще го плюеш ? Миналото лято го плюеше за Уилямс и накрая кво стана ? :) Ама плюй си ,ти от две години си търсиш поводче . Само ,че на тия бързи резултати ,които Брендън постигна ,ставаш смешен с плюенето вече . :)
Освен това ,аз предпочитам млад английски защитник пред стар словак или датчанин. Аз по принцип от англичаните харесвам предимно защитнците . Исках Кейхил ,но Далглиш взе Коатес :) А виждаме как се представя Кейхил .
Иначе и със 7те не съм напълно съгласен .Алберто не го давам за нищо на света . Коло Туре ако беше играл срещу челси и Палас ,мисля ,че щеше да е по различен крайния резултат .Просто защото той е единствения ни играч печелил титлата в Англия ..има богат опит и е запознат с напрежението в края на сезона . А на Аспас не му бе даден никакъв шанс .

фен е на дебелия не на Ливърпул, доказал го е милиард пъти досега.

Потребителски аватар
The Crow

Мнениеот The Crow » 11 май 2014 13:51

Gil-galad написа:
HoUs4oOL написа:

1.Ворм,2.Шоу,3.Колмън,4.Хави Маертинез,5.Иско,6.Ройс,7.Марио Гомез
Добре ли е? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Не :)

Винаги ми е било смешно като стане въпрос за селекция и как някой тръгне да ми изрежда 7 позиции. СТАВА ВЪПРОС ЗА ЛЕТЕН трансферен прозорец, а не за изграждане на нов отбор. Нищо лично към джон барнс, но някой като почне да ми говори как в Левски или Ливърпул трябвало да се махнат 15 човека и да се купят нови 25 направо полудявам. Ето ви на Тотнъм наследниците на Бейл за нищо не стават. Селекцията ни трябва да се изгради внимателно и да се купят 2ма футболиста от най-висша класа за нереалните суми от сорта на 30 млн + и това е . Догодина пак така.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 11 май 2014 15:08

Moses, Cissokho, Aspas and Alberto to
leave Liverpool. [The Times]
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 11 май 2014 15:28

За Сисоко и Моузес си е нормално , но за Аспас и Алберто очаквам да бъдат дадени под наем !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Върни се в “Ливърпул”