Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот wolf » 08 май 2014 14:45

daduradam написа:
Gil-galad написа:
daduradam написа:
Gil-galad написа:
Е погледнато от друг ъгъл Борини и Асаиди имаха принос за нас....и двамата вкараха победни голове срещу Челси...ся че ние не се възползвахме е отделен въпрос.

.

Хубаво е, че гледаш толкова оптимистично на нещата в такива моменти, но тези точки, които спечелиха головете на Асаиди и Борини отидоха за Стоук и Съндърланд, не за Ливърпул.Една от негативните страни на Роджърс е лошата трансферна политика, дано лятото наемем за спортен директор утвърдено име, който не се колебае да наддава за класните играчи на пазара.

А вече трябва да е станало ясно, че спортен директор няма да се наеме....

Което е жалко ;)

Много е твърдоглав което може да му изяде главата някой ден. Както настояването за атака срещу Челси вече го направи.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 08 май 2014 20:45

wolf написа:
superspiro написа:
HoUs4oOL написа:Явно в ръководството ни са пълни мишоци,които се страхуват да наддават за сериозни играчи.
Въпреки че то е и нормално де,малко ли народ изпуснахме последните няколко прозореца.
Тъпото е,че попаднаха много пари у неподходящи хора и не вярвам,че американците пак ще дадат 35 милиона за един играч.
Краля ни разказа играта с Керъл и Даунинг,а и ако трябва да си говорим честно Роджърс също извърши доста дивотии.
Странното е,че пишат някакви дивотии,че сме искали да дадем 38 милиона за Баркли и 25 за Лалана.
Но щом стане дума за играчи извън Англия имаме интерес само към разни ''звезди'' за по 15 милиона...
Мен ме е страх,че ако продадем Суарес парите ще се опукат за 4-5 играчи тип Яго Аспас/Джо Алън...

Виж финансовите отчети на отбора и тогава ще видиш дали са мишки, или просто няма пари. Роджърс каза, че иска 5-6 играчи, каза и че ще купува титуляри и че пари има. Аз поне засега му вярвам.

Гледам ги и виждам как Роджърс всяко лято профуква 20млн за играчи които не ползва:
Илори 8.2млн, Аспас 9млн, Луис Алберто 8млн, Борини 13.3млн, Асаиди 4млн и още колко там милиона за наема на Шахин. Ето ти ги над 40млн евро дадени за играчи имащи НУЛЕВ принос за отбора.

Илори ,Борини и Луис Алберто може би са взети с идея за бъдещето . Това са млади играчи с потенциал и аз мисля ,че приноса им за отбора ,тепърва предстои ..
Освен това ,ако тръгнем да продаваме ,ще си избием парите. Нека вземем примерно най скъпия от изброените -Борини . След тоя добър сезон ,който направи италианеца ,със сигурност ще му се вземат едни 13 млн .И мисля ,че беше взет за по малко ,както и останалите .Малко си превишил май с паричките,но това е нормално за вас критиците на Роджърс.
Аз не мисля ,че е лош селекционер ,даже напротив ,изключително му благодаря най вече за Стъридж и Коутиньо .Тези двамата плюс Суарес са в основата на огромното израстване на отбора !
Не забравяйте ,че не бяхме в ШЛ и класните играчи не ни предпочитаха . Беше трудно за Брендън да навие някой класен ,но това не означава ,че той не ги искаше и че собствениците не даваха пари. Знаем ,че той искаше Диего Коща ,Мхитарян ,Вилиан,но те отказаха и предпочетоха отбори ,които играят в ШЛ . Оттук нататък , обаче ,нещата стават различни и Ливърпул ,ще е предпочитана дестинация от класните играчи .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 08 май 2014 21:41

#LFC are interested in Luke Shaw but will not bid if the asking price is anywhere near the £30 million quoted. [via The Telegraph]

Ето и нещо за мечтателите.
http://www.gol.bg/bayern/2014-05-08/sva ... i-livarpul
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 08 май 2014 21:53

HoUs4oOL написа:
#LFC are interested in Luke Shaw but will not bid if the asking price is anywhere near the £30 million quoted. [via The Telegraph]

Ето и нещо за мечтателите.
http://www.gol.bg/bayern/2014-05-08/sva ... i-livarpul

Аз мечтая за Шоу ,но и Томас Мюлер няма да откажа. Много добър футболист.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

john barnes

Мнениеот john barnes » 08 май 2014 22:15

тренер,моля те да престанеш със прехвалената звезда люк шоу,който е оценен на 30!!!милиона паунда и е само на 18 години...по тая логика,по-добре да вкараме някой наш юноша от втория отбор,който ще е безплатен и ще играе със повече хъс и сърце за отбора! същото се отнася и за другия прехвален-адам лалана,оценен на 20!!!милиона паунда.значи излиза,че тия двамцата струват 50 млн.а диего коща струва 32 млн.??? абсолютна гавра!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 08 май 2014 22:32

john barnes написа:тренер,моля те да престанеш със прехвалената звезда люк шоу,който е оценен на 30!!!милиона паунда и е само на 18 години...по тая логика,по-добре да вкараме някой наш юноша от втория отбор,който ще е безплатен и ще играе със повече хъс и сърце за отбора! същото се отнася и за другия прехвален-адам лалана,оценен на 20!!!милиона паунда.значи излиза,че тия двамцата струват 50 млн.а диего коща струва 32 млн.??? абсолютна гавра!

Диего Коща струваше толкова ;) Мисля ,че вече е повече .
Имено ,че Люк Шоу е на 18 а играе със самочуствието на 28 годишен . Просто е надраснал връстниците си във всяко едно отношение . Взимаш го и забравяш 15 години за нов ляв бек !!!!!!!! Избиваш си парите отвсякъде . И стига с тоя хъс и сърце.Айде моля ти са . Не става бе човек само с хъс и сърце .

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 09 май 2014 00:14

suareshampion написа:
wolf написа:
superspiro написа:
HoUs4oOL написа:Явно в ръководството ни са пълни мишоци,които се страхуват да наддават за сериозни играчи.
Въпреки че то е и нормално де,малко ли народ изпуснахме последните няколко прозореца.
Тъпото е,че попаднаха много пари у неподходящи хора и не вярвам,че американците пак ще дадат 35 милиона за един играч.
Краля ни разказа играта с Керъл и Даунинг,а и ако трябва да си говорим честно Роджърс също извърши доста дивотии.
Странното е,че пишат някакви дивотии,че сме искали да дадем 38 милиона за Баркли и 25 за Лалана.
Но щом стане дума за играчи извън Англия имаме интерес само към разни ''звезди'' за по 15 милиона...
Мен ме е страх,че ако продадем Суарес парите ще се опукат за 4-5 играчи тип Яго Аспас/Джо Алън...

Виж финансовите отчети на отбора и тогава ще видиш дали са мишки, или просто няма пари. Роджърс каза, че иска 5-6 играчи, каза и че ще купува титуляри и че пари има. Аз поне засега му вярвам.

Гледам ги и виждам как Роджърс всяко лято профуква 20млн за играчи които не ползва:
Илори 8.2млн, Аспас 9млн, Луис Алберто 8млн, Борини 13.3млн, Асаиди 4млн и още колко там милиона за наема на Шахин. Ето ти ги над 40млн евро дадени за играчи имащи НУЛЕВ принос за отбора.

Илори ,Борини и Луис Алберто може би са взети с идея за бъдещето . Това са млади играчи с потенциал и аз мисля ,че приноса им за отбора ,тепърва предстои ..
Освен това ,ако тръгнем да продаваме ,ще си избием парите. Нека вземем примерно най скъпия от изброените -Борини . След тоя добър сезон ,който направи италианеца ,със сигурност ще му се вземат едни 13 млн .И мисля ,че беше взет за по малко ,както и останалите .Малко си превишил май с паричките,но това е нормално за вас критиците на Роджърс.
Аз не мисля ,че е лош селекционер ,даже напротив ,изключително му благодаря най вече за Стъридж и Коутиньо .Тези двамата плюс Суарес са в основата на огромното израстване на отбора !
Не забравяйте ,че не бяхме в ШЛ и класните играчи не ни предпочитаха . Беше трудно за Брендън да навие някой класен ,но това не означава ,че той не ги искаше и че собствениците не даваха пари. Знаем ,че той искаше Диего Коща ,Мхитарян ,Вилиан,но те отказаха и предпочетоха отбори ,които играят в ШЛ . Оттук нататък , обаче ,нещата стават различни и Ливърпул ,ще е предпочитана дестинация от класните играчи .

Цените са реални и са в Евро, ако ти смяташ в потъналия паунд не е моя грижа.

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Мнениеот TEDIMAR99 » 09 май 2014 01:00

Sky sources: Liverpool want to sign Adam Lallana from Southampton before start of World Cup
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 09 май 2014 01:10

TEDIMAR99 написа:
Sky sources: Liverpool want to sign Adam Lallana from Southampton before start of World Cup

Това ще ни е звездната покупка това лято,трябва да се действа бързо,че не се знае дали няма да направи фурор на световното...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 09 май 2014 02:23

HoUs4oOL написа:
TEDIMAR99 написа:

Това ще ни е звездната покупка това лято,трябва да се действа бързо,че не се знае дали няма да направи фурор на световното...

Кой бе? Англичанин да направи звезден фурор, я се стегни :lol:

Върни се в “Ливърпул”