Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот suareshampion » 07 май 2014 11:19

boabbb написа:Не всеки, играл в Барса, става за нещо :!: Афелай ... а, по-добре не :lol: , дос Сантос изкара някой и друг наем, не е показал нещо особено, а Куенка си е бая посредствен бек, поне според мен :? Хави Мартинез, заедно с Яя Туре, са най-добрите дефанзивни халфове в света, поне за мен :roll: Испанеца е буквално непреодолим 1 на 1 :lol: Като цяло е трудно да бъде отмъкнат, но си струва една оферта от 40 млн. , дано Овчаров я направи пръв :lol:

Ей Бояне не спря със смехориите ей. Куенка бил бек ,че и посредствен ? :) Момчето играе нападател бе Бояне или крило .
Туре дефанзивен ? :) Туре играе разиграващ офанзивен халф ,който вкара не малко голове и голови пасове.
Афелай не .Дос Сантос не съм го гледал и не мога да коментирам . Мартинес да и то само като дефанзивен а не като централен ,какъвто често го използват .Момчето изнася добре топката и чете играта . Вижда се от километри ,че му се играе халф а не централен защитник.
За Тейо съм раздвоен .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 07 май 2014 13:06

suareshampion написа:
boabbb написа:Не всеки, играл в Барса, става за нещо Афелай ... а, по-добре не :lol: , дос Сантос изкара някой и друг наем, не е показал нещо особено, а Куенка си е бая посредствен бек, поне според мен :? Хави Мартинез, заедно с Яя Туре, са най-добрите дефанзивни халфове в света, поне за мен Испанеца е буквално непреодолим 1 на 1 :lol: Като цяло е трудно да бъде отмъкнат, но си струва една оферта от 40 млн. , дано Овчаров я направи пръв

Ей Бояне не спря със смехориите ей. Куенка бил бек ,че и посредствен ? :) Момчето играе нападател бе Бояне или крило .
Туре дефанзивен ? :) Туре играе разиграващ офанзивен халф ,който вкара не малко голове и голови пасове.
Афелай не .Дос Сантос не съм го гледал и не мога да коментирам . Мартинес да и то само като дефанзивен а не като централен ,какъвто често го използват .Момчето изнася добре топката и чете играта . Вижда се от километри ,че му се играе халф а не централен защитник.
За Тейо съм раздвоен .

Той затва ми се е видял посредствен, сигурно :lol: Гледал съм го като бек и е ужасия, мисля, вместо Алвеш играеше по едно време :mrgreen: За мен разиграващия халф на Сити е Давид Силва ;) За Хави си прав, не е за ЦЗ, просто няма синхрон с играчите там и става проблемно ... Тейо е рисков трансфер. Като цяло обаче леко ме притеснява политиката на вашите шефове - уж пари да има, пък ще се целите в млади и перспективни :? Ако са като Фелипе - добре, ама ако се окажат като Яго - какво правиме тогава :?:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 07 май 2014 21:38

Kopwatch @KOPWATCH
Ilori & Suso will be part of 1st team squad next season. For those asking.
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 07 май 2014 22:40

boabbb написа:
suareshampion написа:
boabbb написа:Не всеки, играл в Барса, става за нещо Афелай ... а, по-добре не :l , дос Сантос изкара някой и друг наем, не е показал нещо особено, а Куенка си е бая посредствен бек, поне според мен :? Хави Мартинез, заедно с Яя Туре, са най-добрите дефанзивни халфове в света, поне за мен Испанеца е буквално непреодолим 1 на 1 Като цяло е трудно да бъде отмъкнат, но си струва една оферта от 40 млн. , дано Овчаров я направи пръв

Ей Бояне не спря със смехориите ей. Куенка бил бек ,че и посредствен ? Момчето играе нападател бе Бояне или крило .
За Тейо съм раздвоен .

Той затва ми се е видял посредствен, сигурно :lol: Гледал съм го като бек и е ужасия, мисля, вместо Алвеш играеше по едно време :mrgreen: За мен разиграващия халф на Сити е Давид Силва ;) За Хави си прав, не е за ЦЗ, просто няма синхрон с играчите там и става проблемно ... Тейо е рисков трансфер. Като цяло обаче леко ме притеснява политиката на вашите шефове - уж пари да има, пък ще се целите в млади и перспективни :? Ако са като Фелипе - добре, ама ако се окажат като Яго - какво правиме тогава :?:

Ей Боянчо ,отново продължаваш с глупостите . Така и не можах да те науча . Боянчо в един отбор само един разиграващ халф ли има ? Кви са тия простотии бе момче дето ми ги ръсиш вече една година ? :) И Силва е разиграващ офанзивен и Туре и Насри .
Гледаш ли мача в момента ? Гледай бе момче ,стига само наизуст ми говори. Топката минава най много през Туре .Той я търси постоянно,разпределя и гради . Дефанзвиен халф е Гарсия .А в други мачове Фернандиньо.
Куенка никога не е играл бек бе моето дете .Куенка е нападател (крило ) ти малоумен ли си ? :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 08 май 2014 00:18

suareshampion написа:
boabbb написа:
suareshampion написа:
boabbb написа:Не всеки, играл в Барса, става за нещо Афелай ... а, по-добре не :l , дос Сантос изкара някой и друг наем, не е показал нещо особено, а Куенка си е бая посредствен бек, поне според мен :? Хави Мартинез, заедно с Яя Туре, са най-добрите дефанзивни халфове в света, поне за мен Испанеца е буквално непреодолим 1 на 1 Като цяло е трудно да бъде отмъкнат, но си струва една оферта от 40 млн. , дано Овчаров я направи пръв

Ей Бояне не спря със смехориите ей. Куенка бил бек ,че и посредствен ? Момчето играе нападател бе Бояне или крило .
За Тейо съм раздвоен .

Ей Боянчо ,отново продължаваш с глупостите . Така и не можах да те науча . Боянчо в един отбор само един разиграващ халф ли има ? Кви са тия простотии бе момче дето ми ги ръсиш вече една година ? :) И Силва е разиграващ офанзивен и Туре и Насри .
Гледаш ли мача в момента ? Гледай бе момче ,стига само наизуст ми говори. Топката минава най много през Туре .Той я търси постоянно,разпределя и гради . Дефанзвиен халф е Гарсия .А в други мачове Фернандиньо.
Куенка никога не е играл бек бе моето дете .Куенка е нападател (крило ) ти малоумен ли си ? :)

Може и там да е играл, ненормалника Гуардиола направи Алвеш десен нападател в няколко мача. Като нищо е пратил Куенка на бека

john barnes

Мнениеот john barnes » 08 май 2014 00:37

LFC should replace Moses, Cissokho, Aspas and Alberto with Konoplyanka, Rojo, Borini and Lallana.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 08 май 2014 00:54

boabbb написа:Не всеки, играл в Барса, става за нещо :!: Афелай ... а, по-добре не :lol: , дос Сантос изкара някой и друг наем, не е показал нещо особено, а Куенка си е бая посредствен бек, поне според мен :? Хави Мартинез, заедно с Яя Туре, са най-добрите дефанзивни халфове в света, поне за мен :roll: Испанеца е буквално непреодолим 1 на 1 :lol: Като цяло е трудно да бъде отмъкнат, но си струва една оферта от 40 млн. , дано Овчаров я направи пръв :lol:

Афелай хич не е толко слаб, просто не му тръгна при нас и ме много яд за него, контузиите го съсипаха....иначе КУЕНКА е крило, а не бек ;)

Хави Мартинез е най-добрия дх за мен, голям изрод, много ми е чудно дали ще играе на Световното, ама едва ли Дел Боске ще си разбие дефанзивния вал в лицето на Алонсо и Бускетс
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 08 май 2014 01:33

john barnes написа:LFC should replace Moses, Cissokho, Aspas and Alberto with Konoplyanka, Rojo, Borini and Lallana.

Баш, от трън та на глог, че и по-зле. Ще играем в групите на ШЛ и ще купуваме утайки като Коноплянка и недоказани англичани като Лалана. Кога трансферната политика в тоя клуб най-накрая ще заприлича на нещо??

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 08 май 2014 01:54

wolf написа:Баш, от трън та на глог, че и по-зле. Ще играем в групите на ШЛ и ще купуваме утайки като Коноплянка и недоказани англичани като Лалана. Кога трансферната политика в тоя клуб най-накрая ще заприлича на нещо??

Много честно си го задавям тоя въпрос,кога ли и ние ще купим футболист утвърден на европейските сцени...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 08 май 2014 02:17

HoUs4oOL написа:
wolf написа:Баш, от трън та на глог, че и по-зле. Ще играем в групите на ШЛ и ще купуваме утайки като Коноплянка и недоказани англичани като Лалана. Кога трансферната политика в тоя клуб най-накрая ще заприлича на нещо??

Много честно си го задавям тоя въпрос,кога ли и ние ще купим футболист утвърден на европейските сцени...

Тотнъм от 2009та насам погледни какви играчи купува - Модрич, Ван Дер Ваарт, Лорис пиши Пиенаар, Ериксен, Вертонген и Адебайор ако искаш. Но са имена които всички са чували, ние тръгваме да откриваме играч който изведнъж станал много добър на 25 години. Малко ли го ядохме от Даунинг, Керъл и другите англичани? Не бяха ли те страхотни в отборите си и то сезони наред?? Ама не, ще купуваме новоизгрялите звезди на средняците. БРАВО! Все в подножието ще си седим.

Върни се в “Ливърпул”