Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот RedMagic » 27 юли 2011 02:25

Има слухове, че все пак може да участваме в Лига Европа тази година. Liverpool might get their Europa League place back if Birmingham goes into administration. Дано да не стане така, предпочитам да се съсредоточим върху ВЛ и вътрешните купи. И все пак, УЕФА ще вземе повече пари ако Ливърпул участва в турнира им, не Бирмингам...
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 27 юли 2011 09:00

Дано да не играем в ЛЕ !

john barnes

Мнениеот john barnes » 27 юли 2011 09:43

арсенал са се свързали със порто и валенсия за алваро перейра и хуан мата...иначе ако бирмингам изпаднат във администрация,участваме във лига европа,което за мен си е плюс отвсякъде...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 27 юли 2011 11:13

john barnes написа:арсенал са се свързали със порто и валенсия за алваро перейра и хуан мата...иначе ако бирмингам изпаднат във администрация,участваме във лига европа,което за мен си е плюс отвсякъде...

И аз мисля, че е плюс ;) Щом другите отбори, които са замесени в борбата за титлата могат да се борят на няколко фронта, можем и ние.Освен това има и финансова изгода, а накрая и не на последно място - така ще има шанс Ливърпул да цъфне насред София по някое време ;)
P.S. Аха, ето значи къде отиват парите от Фабрегас :twisted:
Последна промяна от JalkiSte на 27 юли 2011 11:19, променено общо 2 пъти.
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 27 юли 2011 11:15

Принципно и аз съм ЗА Ливърпул да участва в Лига Европа но ако Кени пуска голяма част от резервите и да се съсредоточи върху ВЛ. А в Ле да пуска Н'гог, Поулсен,Дони,Мони и всякви тем подобни леваци :mrgreen:
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 27 юли 2011 11:24

KingKenny написа:... А в Ле да пуска Н'гог, Поулсен,Дони,Мони и всякви тем подобни леваци :mrgreen:

От гореизброените - само Дони остава най-вероятно (кой беше Мони ?!?) :mrgreen:
Твърдо ЗА участие в Лига Европа, тамън и новите попълнения ще вкусят от сладостта на евромачовете, което би ги овълчило за битката за Топ 1 :mrgreen:

п.с.Абе рибката още в моренцето, ама ние сгорещяваме зехтинчето в тигана :lol:
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 27 юли 2011 12:00

Добре де не мога да разбера защо още не се махат тия над 10 излишни ???? Освен Кончески никой друг не сме продали..ужас !!!
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 27 юли 2011 12:06

suareshampion написа:Добре де не мога да разбера защо още не се махат тия над 10 излишни ???? Освен Кончески никой друг не сме продали..ужас !!!

Кривата на търсенето и предлагането има пръст в тая работа - никой ги не иска, та и за т'ва предлагането им е в застой ;)
Иначе си прав - 17 дни преди старта на ВЛ все още отборът не е окомплектован, особено в най-невралгичната зона - защитата. А нали трябва и време за аклиматизация на новия/те защитник/ци, сглобяване на титулярен състав и прочие щуротии ?!? 8-)
Последна промяна от Mighty Reds на 27 юли 2011 12:22, променено общо 1 път.
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
tedicha123
Контакти:

Мнениеот tedicha123 » 27 юли 2011 12:15

suareshampion написа:Добре де не мога да разбера защо още не се махат тия над 10 излишни ???? Освен Кончески никой друг не сме продали..ужас !!!

Ти да не мислиш че е толкова лесно кой ги иска тия мърди :)

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 27 юли 2011 12:46

Mighty Reds написа:

Кривата на търсенето и предлагането има пръст в тая работа - никой ги не иска, та и за т'ва предлагането им е в застой ;)
Иначе си прав - 17 дни преди старта на ВЛ все още отборът не е окомплектован, особено в най-невралгичната зона - защитата. А нали трябва и време за аклиматизация на новия/те защитник/ци, сглобяване на титулярен състав и прочие щуротии ?!? 8-)

Еми имено няма време,почвам да си мисля ,че накрая ще останат при нас ..и не виждам къв е смисъла да ги обиграваме в контролите при положение ,че няма да се разчита на тях ??? Защо не им се каже както на Йованович да си търсят отбори и да не пречат на останалите ?
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Върни се в “Ливърпул”