Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Gil-galad
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Gil-galad » 26 юли 2011 18:21

Слухове, че КК е говорил с Лион за трансфер на Миралем Пянич, като е готов да предложи 10 милиона паунда, но Лион държат на цената от 12 милиона :) А и Слухове, че конкуренти за Пянич са Лацио :)

[offtopic]Минахме страница 150 и трансфер няма...ако не броим подписването на Бижев :)[/offtopic]
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 26 юли 2011 18:29

Все повече различни източници започват да твърдят, че Ливърпул е близо до подписа на Алваро Перейра....а някъде видях, че играча е казал, че би бил заинтересован да премине в Ливърпул, но първо ще се върне в Порто, за да разговаря с шефовете на клуба...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 26 юли 2011 18:41

styopa написа:
Gil-galad написа:Слухове идващи от Португалия, че сделката за Алваро Перейра е почти готова...очаква се цената да е около 15-18 милиона паунда :)

Ще е хубаво да се завърши до няколко дни.Поне да има някакво време да се ориентира в обстановката.Все пак сезона след 2-3 седмици започва.
Иначе според мен такъв трансфер ще е лош ход.На левия бек изобщо не ми е направил кой знае какво впечатление,та да заслужава такива пари.В офанзивен план не е лош,но в дефанзивен не е от най-добрите.

Kога си го гледал на левия бек ? В Уругвай на Копата беше ляв халф ,в Порто гледал ли си го ?
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 26 юли 2011 18:56

suareshampion написа:Kога си го гледал на левия бек ? В Уругвай на Копата беше ляв халф ,в Порто гледал ли си го ?

Да,аз за копата нямам предвид нищо,защото не игра на тази позиция.По принцип момчето не е лошо,но за тези пари според мен трябва да вземем далеч по-добър защитник.Например Челси с няколко милиона повече(и то заради номерата на Бенфика) взеха Давид Луиз.Вярно не са точно на едни позиции и не ми е най-точния пример,но все пак.. Според мен за около 18 млн,би трябвало да вземем защитник,който е поне близо до световна класа играчите(какъвто е Сисоко например).

Gil-galad написа:Слухове, че КК е говорил с Лион за трансфер на Миралем Пянич, като е готов да предложи 10 милиона паунда, но Лион държат на цената от 12 милиона :) А и Слухове, че конкуренти за Пянич са Лацио :)

Е то остава още един халф да вземем.Иначе е огромен талант(на мен повече ми харесва от Азар например),но на този етап никаква нужда нямаме от него.

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 26 юли 2011 20:25

Преотстъпили сме Бижев на белгийския Генк. :)
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

Потребителски аватар
tedicha123
Контакти:

Мнениеот tedicha123 » 26 юли 2011 20:48

#LFC tracking £17.5million-rated Porto & Uruguay left-back Alvaro Pereira according to reports in portugal [mirror]

Според Мирър сме предложили 17 млн. за Перейра !

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 26 юли 2011 23:08

Нищо не казвате за новото ни мексиканче 8-)

john barnes

Мнениеот john barnes » 27 юли 2011 00:07

имам спомен,че миралем пянич е крило...иначе не съм чел слухове за него...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 27 юли 2011 00:46

Момчета аз заминавам до края на седмицата и няма да имам възможност много активно да преглеждам за слухове и новини и основното място от където ще черпя инфо ще е от тука, така че дано се постараете и свършите добра работа ;)

Потребителски аватар
IvanAtanasov
Контакти:

Мнениеот IvanAtanasov » 27 юли 2011 00:58

Ти си най-надеждния ни информатор :) ще те чакам с нетърпение да се върнеш

Върни се в “Ливърпул”