Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
Ми перфектно,тогава да взимаме Кейсуке Хонда.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Liverpool forever_95 написа:styopa написа:venomcho написа:Standard Chartered, които развиват сериозен бизнес в Азия "предлагат" да привлечем някой играч от района. По принцип е ясно, че спонсор не трябва да се бърка в работите на отбора, но все пак имаме рекорден за Англия (не знам дали не и за света) договор с тях.
Това не е нещо ново - ясно е, че Парк не е заради прическата си в Ман и неслучайно всички по-големи отбори ходят на турнета в Азия.
А още дори преди последния трансферен прозорец се споменаваше Кейсуке Хонда, аз бих добавил евентуално и Шинджи Кагава, като естествено вземем предвид, че сега хората там си имат далеч по-сериозни проблеми.
П.С. Това не е първоаприлска шега
От къде ти е информацията?
Информацията я има в спортал и гол.бг
Т.е. пълна измислица.
-
Liverpool forever_95
- Контакти:
Защо да е пълна измислица? Не вярваш ли на спортал?
Спортал(а и като цяло нашите медии)обичат да цитират от жълтата преса супер измислени неща.
Аз честно казано за първи път чувам спонсор(на който и да е отбор)да иска даден клуб да вземе футболист на расова основа(понеже в Азия щял да си развива бизнес).Доста измислено звучи.
Аз честно казано за първи път чувам спонсор(на който и да е отбор)да иска даден клуб да вземе футболист на расова основа(понеже в Азия щял да си развива бизнес).Доста измислено звучи.
styopa написа:Спортал(а и като цяло нашите медии)обичат да цитират от жълтата преса супер измислени неща.
Това, че ти за първи път чуваш ли го прави пълна измислица?
Икономическата обосновка е повече от прозрачна и аз дадох няколко примера, ама прав си де - те спонсорите ей така си дават милионите паунди, като за благотворителност дет се вика
- Mighty Reds
- Контакти:
Като се замисля, и Ливърпул игра последния си мач с "Carlsberg", изписан на йероглифи заради пазара в Азия, Евертън играха няколко години с азиатска бира, изписана с "чертички, точки и къщички"
, а всяко лято некой колос от Европа радва феновете с дръпнати очички с турне за генериране наприходи от продажба на тениски и артикули. Но т'ва и 'Пуул го е правил. Доколкото съм запознат с материята, спонсора ни е с много силни позиции на азиатския банков пазар (Хонг Конг, Сингапур и прочие) + Саудитите, Катар и т.н. , и не мисля, че има нужда от задължителна покупка на некой "Брус Ли", за да се увеличат продажбите в този регион (май бяхме 2-ри по продажба на Адидас). А че имаме нужда от един Хонда като играч - абсолютно, а ако т'ва увеличи още повече приходите - чудесно.
Струва ми се, че със styopa не сте се разбрали и не говорите за едно и също.
Струва ми се, че със styopa не сте се разбрали и не говорите за едно и също.
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly
[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]
Bill Shankly
[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]
Азиатците и по конкретно японците почнаха много често да прокарват по някой доста добър футболист (Хонда и Кагава в момента). В цялата тая работа има голяма доза смисъл защото преди повече от 10 години когато Перуджа купиха Наката имаше огромен бум на популярността на футбола в Италия като цяло в Япония. Примери много, но въобще не е лишено от замисъл.
Е това че азиатците са полезни от маркетингова гледна точка няма спор.Ясно е че всеки търси този пазар.Обаче даден спонсор да иска да се купува футболист понеже щял да си развива бизнеса в Азия ми се струва нереално.В крайна сметка спонсора си дава парите за реклама,а не да определя какво ще се прави вътре в клуба.Поне според мен цялата работа мирише на партенка.
Относно нашите медии сигурно едно 80% цитират Мирър и Сън.И двете медии са толкова измислени че няма на къде.
Относно нашите медии сигурно едно 80% цитират Мирър и Сън.И двете медии са толкова измислени че няма на къде.
-
Liverpool forever_95
- Контакти:
Японският халф на ЦСКА (Москва) Кейсуке Хонда е все по-близо до трансфер в Ливърпул, твърдят медиите на Острова. Според информациите мърсисайдци са подготвили оферта на стойност 12 милиона паунда за Японския Марадона. Основните трансферни усилия на Ливърпул през това лято ще бъдат насочени към сериозно подсилване на халфовата линия. Освен Хонда, другите имена, които са в списъка на Кени Далглиш, са Ашли Йънг, Чарли Адам и Матю Джарвис.
Привличането на Хонда се вписва идеално и в прокламираното от основния спонсор на Ливърпул желание да се привлекат азиатски звезди на "Анфийлд", което ще помогне на бизнеса на Standard Chartered в региона.
Привличането на Хонда се вписва идеално и в прокламираното от основния спонсор на Ливърпул желание да се привлекат азиатски звезди на "Анфийлд", което ще помогне на бизнеса на Standard Chartered в региона.
"Фабио Куалярела на 100% ще е наш футболист. Цената от 10 милиона евро е справедлива и ние ще използваме опцията си да го закупим. Колкото до Алберто Акуилани, той е на 80% наш футболист. Ние сме много доволни от неговото представяне и възнамеряваме да говорим с Ливърпул за определено намаление на цената от 16 милиона евро",казва още Джузепе Марота.
Само това остана, да се пазарят за цената
Само това остана, да се пазарят за цената