Dzheff написа:Честита победа, колеги!
Браво на Мейрелеш - започва да се превръща в любимец на публиката!
Крал Кени, благодарим ти че те има!
+1 YNWA

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Carragher написа:Liverpool forever_95 написа:Честита победа! Ливърпул показа, че може без Торес, Суарес и Керъл. А като жлязат и те в игра какво ли ще стане?![]()
![]()
Краля е велик. И ако до днес собствениците на Ливърпул са се чудили дали да го оставят за постоянно, мисля, че след този мач са наясно с отговора. Ех пари, пари. 70 милиона влязаха да играят за Челси и резултата нулев. Историята, традициите, обичаите победиха парите
Видя ли надписа от един плакат:
18 Barclay Premierleague Winners
5 European Cups
Is Chelsea a big club?!
мисля,че беше нещо такова![]()
YNWA Liverpoooooooooooool
Carragher написа:Между другото Suarez има ли право на участие в Liga Europa![]()
Liverpool_1994 написа:0:1...![]()
Carragher написа:Между другото Suarez има ли право на участие в Liga Europa![]()
Liverpool forever_95 написа:Carragher написа:Liverpool forever_95 написа:Честита победа! Ливърпул показа, че може без Торес, Суарес и Керъл. А като жлязат и те в игра какво ли ще стане?![]()
![]()
Краля е велик. И ако до днес собствениците на Ливърпул са се чудили дали да го оставят за постоянно, мисля, че след този мач са наясно с отговора. Ех пари, пари. 70 милиона влязаха да играят за Челси и резултата нулев. Историята, традициите, обичаите победиха парите
5 European Cups
Is Chelsea a big club?!
Да видях го и този плакат го вдигнаха нашите фенове заради продажника Торес. Няма за какво да е друго.
Liverpool forever_95 написа:Carragher написа:Liverpool forever_95 написа:Честита победа! Ливърпул показа, че може без Торес, Суарес и Керъл. А като жлязат и те в игра какво ли ще стане?![]()
![]()
5 European Cups
Is Chelsea a big club?!
Да видях го и този плакат го вдигнаха нашите фенове заради продажника Торес. Няма за какво да е друго.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта