Манчестър Сити - Ливърпул - 25.08.2014 | 3-1 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Манчестър Сити - Ливърпул - 3:1 FT
Чакам само пак да направим 10-ина поредни победи/мача без загуба и да видя как пишещите в темата за мача ще са наполовина от тези, които са в момента при загуба 
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
- dNelbandian
- Контакти:
Ателитко Мадрид са корав отбор, Челси и те са корави. Особено като ГОСТИ- защо ли? Ами играят дефанзивно срещу топ отборите и печелят, а ни тука излизаме срещу Манчестър Сити на техен стадион все едно ще играем приятелски мач срещу Елче.
dNelbandian написа:HoUs4oOL написа:dNelbandian написа:Като ГОСТИ бе моето момче, трябва ли да подчертавам тази дума или е трудно да е видиш написана с главни букви.
Няма значение дали сме гости или играем на Анфийлд,няма да го направи.
Човека изповядва атакуващ стил на игра,аз също предпочитам понякога да се излиза по-прибрано,но едва ли ще се случи.
Ами ще започни да изповядва моето момче. Щом не може да спечели атакуващо ще се наложи да смени тактиката.
Момче, ти наистина ли искаш да играем като Кристъл Палас. Ти си объркал отбора. Ливърпул не играе като аутсайдер срещу "ТОП" отборите, защото няма по-топ отбор от Ливърпул. Стана ли ти по-ясно?
И понеже си много надъхан, отговори ми къде завършиха прехвалените от теб Челси миналия сезон?
И също защото много ти знае устата, Челси миналата година само в ПЛ има две загуби с по 0:2 като гости - Нюкасъл и Сити. Нещо да кажеш? Или то 0:2 не е като 1:3.
Стига пък и вие, бе. Сто процента всички от вас са напълнили гащите от кеф след победата над Дортмунд, сега слагате човека на бесилото. Просто трябва играчи с топки в предни позиции, какъвто бе Суарес. Тоя вкарваше и от никакви позиции, докато днес имахме поне три излизания срещу вратаря под ъгъл и вместо да се търси удар, се подава на дузпата. Особено пък за нападател това е недопустимо.
А и миналата година ви казаха, че Сити най-малко е стоял на върха и пак стана шампион. Така че по-спокойно, още няма септември. Стига с тия глупости, типични за нашите ширини.
А и миналата година ви казаха, че Сити най-малко е стоял на върха и пак стана шампион. Така че по-спокойно, още няма септември. Стига с тия глупости, типични за нашите ширини.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Gil-galad написа:Чакам само пак да направим 10-ина поредни победи/мача без загуба и да видя как пишещите в темата за мача ще са наполовина от тези, които са в момента при загуба
Миналия сезон много ни разглезиха,а и сега настроението беше приповдигнато заради трансферите,които направихме,очакваше се да има такива реакции.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
-
Dr. Phibesr
- Контакти:
dNelbandian написа:Ателитко Мадрид са корав отбор, Челси и те са корави. Особено като ГОСТИ- защо ли? Ами играят дефанзивно срещу топ отборите и печелят, а ни тука излизаме срещу Манчестър Сити на техен стадион все едно ще играем приятелски мач срещу Елче.
Не бъди мишок.
Шампионите си ни биха...по шампионски - всяка грешка беше наказана. Туй то. Продължаваме с много трески за дялане, с много брак в играта. Но никога, ама никога не трябва да се крием, което и не правим.
- dNelbandian
- Контакти:
Milkoy написа:dNelbandian написа:HoUs4oOL написа:dNelbandian написа:Като ГОСТИ бе моето момче, трябва ли да подчертавам тази дума или е трудно да е видиш написана с главни букви.
Няма значение дали сме гости или играем на Анфийлд,няма да го направи.
Човека изповядва атакуващ стил на игра,аз също предпочитам понякога да се излиза по-прибрано,но едва ли ще се случи.
Ами ще започни да изповядва моето момче. Щом не може да спечели атакуващо ще се наложи да смени тактиката.
Момче, ти наистина ли искаш да играем като Кристъл Палас. Ти си объркал отбора. Ливърпул не играе като аутсайдер срещу "ТОП" отборите, защото няма по-топ отбор от Ливърпул. Стана ли ти по-ясно?
И понеже си много надъхан, отговори ми къде завършиха прехвалените от теб Челси миналия сезон?
И също защото много ти знае устата, Челси миналата година само в ПЛ има две загуби с по 0:2 като гости - Нюкасъл и Сити. Нещо да кажеш? Или то 0:2 не е като 1:3.
Само ти дадох пример с Кристал Палас бе, забавен. Нямало по-голям отбор ама, всички топ отбори от 4-ката ни надупчиха като ГОСТИ. Прсто като гости трябва да се играе така.
Челси ли? Ами 3-ти и Полуфинал в ШЛ, малко ли е бе, забавен? И то стигнаха до Полуфинал по простата причина, че Ателитко Мадрид( още един отбор изповядващ същата тактика)
Кажи нещо за Атлетите бе забавен? Шампионска купа и финал в ШЛ, с дефанзивна тактика срещу топ отборите.
Гил, ти намекваш, че ни е по-гот като падаме ли?
Аз лично не съм влизал тук от повече от 3 години. Нито при победи, нито при загуби. Просто нивото ми изглеждаше прекалено махленско и не исках да си губя времето. Сега се поразчетох и видях доста смислени коментари, та реших да драсна някой ред. Ама пак изпълзяха някакви псевдо-защитници и разбирачи, изкараха ме дебел, неразбиращ и гледащ само БГ първенството, просто защото критикувам. Е сори, ама аз съм фен, не сектант. Когато ми харесва играта се радвам, когато не ми харесва - критикувам. И не ми сравнявайте нещата с миналия сезон, защото сега няма Суарез. Ако Балотели и Лалана не направят някакво чудо и не изумят всички с класа и ефективност, при този разграден двор отзад ще си се върнем където бяхме, това е моето мнение.
Толкова ли е трудно фенове на Ливърпул да НЕ се карат ? 
Последна промяна от Долгопол на 26 авг 2014 01:09, променено общо 2 пъти.
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ?На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?
suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !
И Атлетико М днес правят 0:0 с Райо Валекано 
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.