Манчестър Сити - Ливърпул (03.02.2013 г. ,, 18:00 ч.)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

styopa
Контакти:

Re: Манчестър Сити - Ливърпул (03.02.2013 г. ,, 18:00 ч.)

Мнениеот styopa » 03 фев 2013 22:07

PeterForsberg написа:.Вече ми се върти мисълта дали БР няма да потърси нов партньор на Агер през лятото.Говорим за мощен,добре играещ с глава централен защитник от типа на Тери,Видич,Фърдинанд,Самба,Кехил.

На базата на какво?Шкъртел добър или лош си е играч на сезона за миналата година за клуба.Момчето цял сезон много прилично си играе.Хайде слаб мач с Олдъм и малко палаво влизане срещу Сити и.. давай да го махаме.
То разбирам другите постове да са ни добре и вече да се чудим кого да махнем,а то..
Разберете го това.Няма такъв футболист който винаги да е в идеална форма.Просто когато в защита или вратар се правят грешки повечко личи,но в никакъв случай не означава следващия мач пак да се допуснат грешки.

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 03 фев 2013 22:09

john barnes написа:
kadett1 написа:Айде сега не плюете този,когото трябва.Какво трябваше да направи Рейна след като Шкъртел изтърва Агуеро?За мен виновен си е Брендън Роджърс - играта вървеше,Сити не знаеха как да стигнат до вратата,камо ли да вкарат гол.И тогава,нашия гений ,взе че изкара бека и вкара централен защитник.И при атаката на Сити бек нямаше,Шкъртел изтърва Агуеро,а Рейна беше вече тръгнал.Какво да направи - да се върне назад и оня да е сам срещу вратата? Неприятно бе , че пак се изработихме,но този мач не е финал за Шампионската лига я.За мен по важна бе играта - тази година игра на такова ниво не сме имали: разнообразна, с хъс, със себераздаване докрай и това вече е радостно.Дано само не е мимолетно и пак да свалим гарда.А за 4 място все още има време,стига да играем всеки мач така.

най-после едно наистина реално мнение.роджърс направи абсолютно грешна смяна,като смени енрике и пусна шкъртел.така се развали синхрона на защитата,агер отиде да играе ляв бек,атаката стана именно от неговата зона-шкъртел изтърва агуеро и после рейна излезе непредвидено,за да скъси ъгъла...както и да е,очаквах загуба и в най-добрия случай хикс...наште обаче ме изненадаха,дано продължат така до края на шампионата,защото сме много непостоянни и това ни пречи да сме в четворката...

Може би Енрике не е на 100% и иска да го предпази от допълнителна контузия.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 03 фев 2013 22:13

john barnes написа:най-после едно наистина реално мнение.роджърс направи абсолютно грешна смяна,като смени енрике и пусна шкъртел.

Ами при Енрике има нещо.По принцип си играеше стабилно.
Реално вариантите бяха .. или да влезе Уиздъм в дясно,а Джонсън в ляво... или Борини да влезе,а Даунинг да отиде бек.. или така както се направи.Честно казано за друг вариант не се сещам.
Може би така както го направи беше най-удачно от гледна точка ако в края има дълги центрирания да вкараме малко повече физическа сила.Вече друг е въпроса,че не се получи много добре.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 03 фев 2013 22:21

Бредно смени Енрике, защото все пак беше контузен и не трябва да го мъчи още от началото с по 90 минути.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 03 фев 2013 22:29

Шкъртел много добре си му показа на Рейна, че ще се оправи, ама плешивия излезе....няма какво повече да си говорим....иначе слуховете са, че наистина лятото ще бъде продаден Шкъртел и ще бъде взет нов централен защитник....но да видим какво ще стане....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 03 фев 2013 22:31

Е нормално сега около шума които се вдига сайтовете да се пръснат с новини за продажбата на Шкъртел.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 03 фев 2013 22:34

Те тия слухове са малко от рубриката "звездите ми го говорят" на някой журналист.
Реално Брендо направи критика по Шкъртел след мача за купата и му даде малко почивка.Това е.
Иначе за продажба е много много рано да се правят някакви сметки.До лятото има доста вода да изтече,а и Брендо не се знае дали ще е в клуба или не.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 03 фев 2013 22:50

Простотия след простотия. Водиш Арсенал с 0-2 и за две минути и половина допускаш 2 гола.
Днес срещу Сити правиш пълен обрат, водиш 1-2 и допускаш пак лек изравнителен гол. Какво става тази година, защо не можем да бием отбор, намиращ се над нас в класирането, не знам...тази година в големите мачове винаги се намира някой, който да ни закопае. Днес бяха Шкъртел и Рейна.

П.П. Почвам да губя търпение спрямо Роджърс. Писна ми да го чакам и всеки мач да гледам една и съща картинка.

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 03 фев 2013 22:56

Liverpool forever_95 написа:Простотия след простотия. Водиш Арсенал с 0-2 и за две минути и половина допускаш 2 гола.
Днес срещу Сити правиш пълен обрат, водиш 1-2 и допускаш пак лек изравнителен гол. Какво става тази година, защо не можем да бием отбор, намиращ се над нас в класирането, не знам...тази година в големите мачове винаги се намира някой, който да ни закопае. Днес бяха Шкъртел и Рейна.

П.П. Почвам да губя търпение спрямо Роджърс. Писна ми да го чакам и всеки мач да гледам една и съща картинка.

Да Роджърс е виновен, че Рейна е олигофрен, също и за глобалното затопляне, евентуално и за световния глад....

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 03 фев 2013 23:00

Liverpool forever_95 написа:Простотия след простотия. Водиш Арсенал с 0-2 и за две минути и половина допускаш 2 гола.

От както си фен на този отбор имало ли е момент в който да си бил напълно доволен от това което играчите показват на терена?
Поне веднъж?
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Ливърпул”