Ще ти кажа, понеже ми вдигаш наздраве, а аз съм на бира - понеже тези две победи имат много, много ГОЛЯМА "добавена стойност" :!: След тези исторически шест загуби в седем мача, особено срещу подобни анемичните Челси и Юнайтед, които по-слаби нямаше как да ги хванем, никой не е длъжен да подкрепя холандеца повече! Ама НИКОЙ, разбери го това! Трябва да умие краката на Краля и да му ги целува до края на престоя си, щото ако се бяхме издънили и срещу Вила не знам... Като споменах престой, този на Мо всъщност може и да не е още много дълъг, а дори напротив - КЪС и това пак е изцяло "благодарение" на холандеца!!!! Ще видим какво ще стане - последните два мача личи, че ще сменя глупавия ни начин на игра, който практикувахме до сега, и играта на Сала веднага даде резултати, но два мача "пролет не правят" Кой знае какво ще му хрумне след паузата :?: Ти знаеш ли, защото аз - не!?
Toва му го разправях на Реднека, преди НАД един месец, още в първите дни на октомври:
Той явно не можа да понесе последвалите провали, защото не се е мяркал последно време, ама още по-добре :D :D :D.....Само, че с отбора оставен му от Клоп, да не казвам половината, но към 1/3 от мениджърите във ВЛ имаха сериозни шансове да я спечелят! Виж, да градиш нещо ново и различно, това е друга бира. Не е за всеки. ".........."
Къде е казано, че Слот ще успее с промените, които е подел? Ако успее ХУБАВО, всеки ще се радва (предполагам) но не виждам защо сляпо трябва да го подкрепяме или затваряме очите, ако предпочиташ, ПРЕДИ да го е направил? Защото след изхарчената горе упомената сума, отбора не се подобрява, а се влошава.....
Преди седмица казах, че ни трябва чудо и три победи. Е, явно чудеса ЩЕ СЕ състоят!
YNWA