Обща тема за LFC

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Обща тема за LFC

Мнениеот wolf » 01 ное 2025 17:38

https://www.skysports.com/football/news ... losing-run

а Здравко чака промяна :lol: :lol:

zdravkos
Контакти:

Мнениеот zdravkos » 01 ное 2025 20:15

Wolf, линкове всеки може да пуска.
Някои чакат само да паднем, за да кажат „казах ли ви“, аз пък чакам реакция и обрат — щото това прави фен, а не хронолог на негативите ;-)

Като дойде промяната, първо тебе ще тагна — да не я изпуснеш докато скролваш Sky Sports
Всъщност не, не си заслужава... Лека вечер!
Изображение Изображение

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 02 ное 2025 01:11

zdravkos написа:Wolf, линкове всеки може да пуска.
Някои чакат само да паднем, за да кажат „казах ли ви“, аз пък чакам реакция и обрат — щото това прави фен, а не хронолог на негативите ;-)

Като дойде промяната, първо тебе ще тагна — да не я изпуснеш докато скролваш Sky Sports
Всъщност не, не си заслужава... Лека вечер!

Извинявай, че не робувам на мантри от 70те и чакаме всичко да се разпадне за да уволним някой. Няма никъде себеуважаващ се отбор който да търпи такива серии на топ ниво. Не си мисли, че като им набиваш пари си нещо повече от другите като фен.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 02 ное 2025 05:30

zdravkos написа:Liverpool_EC, спокойно — нито съм те сочил с пръст, нито съм казал, че някой няма право да критикува. Форум е, затова сме тук. Просто има разлика между аргументирана критика и „да изгорим всичко и да почваме от нулата“ на всеки труден период.

Клопо е легенда и никой не го пипа — но честно, да мерим момент 1 на Клоп с момент 1 на Слот и да казваме, че е едно към едно? Реалностите са различни — и като очаквания, и като състав, и като натиск, и като база за сравнение.

Да, тогава имаше плам и Ливърпул играеше красиво, но и отборът беше гладен, непостигнал още нищо, тръгваше от нулата. Сега тръгваме от пик, сменяме поколение, сменяме стил, ядро, философия. Това не става със щракване. Да, вървим тежко, да, резултатите и играта не радват. Но точно тук се показва гръбнакът — на треньор, на играчи, и на фенове.

Мога утре да почна и аз да крещя за оставки, ама какво правим тогава — почваме тефтера наново на всеки 3 месеца?
@Liverpool_EC, знаеш, че нямаш предвид теб тук!

Това ли е „манталитет на Ливърпул“? Ние не сме клуб на паник бутона, никога не сме били. И да — вярвам, че декември ще изглеждаме друг отбор. Не само щото „сме Ливърпул“, а защото виждам градивна логика в процеса, колкото и бавно и нервно да е.

Ще има грешки. Ще има нерви. Но имаме потенциал.
И за мен това е по-важно от съдийски викове, форуми и „кожени касови бележки“ Изображение

А за касиера… спокойно, няма да ви събирам пари — само вяра Изображение
YNWA

Аз ги сравнявам 1:1 чисто фактологично и какво представлява играта при единия и другия след определен период време и определени трансфери. Не знам защо смяташ, че на Слот ситуацията е по-тежката. Има играчи с вече изграден манталитет, много по-качествени и с много по-дълга пейка. Той, като треньор естествено може да си налага виждането и да променя стила, но самия отбор няма нужда от това. Ако си умен не би трябвало да променяш нещо, което работи успешно. Има нужда единствено от освежаване на определени позиции и той получи невиждана досега селекция за това. На Клоп отбора не почна от нулата, той почна от минуса, един голям 30 годишен минус, който беше отчаял феновете. Докато сега Слот сам успя да ги отчая за един месец. Въобще за мен няма никаква база за сравнение с какъв отбор разполагаше единия и другия 1г след назначението си. Човек, Милнър изкара целия сезон на левия бек, защото имахме само некадърника Морено на тази позиция тогава. А сега Слот има 2 десни бека и половина и от някакъв зор тика Собослай там?!?!? Не знам кое е градивното в тази логика, но щом виждаш нещо...еваларката. Ето днес играхме със стария отбор (само Екитике вместо Нунес) и стария стил и веднага надбягахме–надиграхме-победихме противника. И стадиона веднага скочи на крака още преди да вкараме, само заради начина на игра. Еми...закво ти е нов стил, след като стария работеше перфектно години на ред, а за единствения му недостатък (липсата на достатъчно играчи) най-накрая се взеха мерки това лято? Бих отишъл даже доста по-далеч и ще кажа, че Слот е най-големият късметлия сред треньорите на Ливърпул. Може би само Джо Фейгън е бил в "по-удобна" ситуация при назначаването си.
Иначе за касиера просто се бъзикам, ти си сигурно най-свестния човек в този форум и си помислих, че ще разбереш от майтап. Но без майтап, ако вземем, че спечелим нещо тази година, накрая на сезона наистина ще ти се отчета, за да видиш, че недоволството от играта не означава задължително, че не подкрепям отбора.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 02 ное 2025 09:58

На Слот е по-тежко от гледната точка, че е трудно да стигнеш до върха, още по-трудно е да се задържиш там ;) Не видях снощи никакво завръщане към стила на Клоп или даже към миналогодишния стил на Ливърпул, дори обратното, отборът владееше в някои периоди топката просто заради самото владение, без никаква инициатива за атака. След втория гол Слот, във вече мога да кажа типичен за него маниер, върна отбора назад и тогава дойдоха и опасностите за Вила. Отборът на Клоп щеше да гони третия гол до последно, холандецът предпочита да устиска 2-0 преднина. От всички холандци как можахме да попаднем на най-прагматичния, не ми е ясно, но все пак Слот няма нищо общо с мисленето и школувката на Аякс, което също не бива да се пренебрегва, защото често между холандския начин и начина на Аякс се поставя знак за равенство, а това не е така...
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 03 ное 2025 01:16

CSKA69 написа:На Слот е по-тежко от гледната точка, че е трудно да стигнеш до върха, още по-трудно е да се задържиш там ;) Не видях снощи никакво завръщане към стила на Клоп или даже към миналогодишния стил на Ливърпул, дори обратното, отборът владееше в някои периоди топката просто заради самото владение, без никаква инициатива за атака. След втория гол Слот, във вече мога да кажа типичен за него маниер, върна отбора назад и тогава дойдоха и опасностите за Вила. Отборът на Клоп щеше да гони третия гол до последно, холандецът предпочита да устиска 2-0 преднина. От всички холандци как можахме да попаднем на най-прагматичния, не ми е ясно, но все пак Слот няма нищо общо с мисленето и школувката на Аякс, което също не бива да се пренебрегва, защото често между холандския начин и начина на Аякс се поставя знак за равенство, а това не е така...

Ти колко неща не видя през годините, че сега за един мач ли да ти се връзваме :mrgreen: Единствено съм съгласен, че Клоп щеше да играе за 3ти гол, а не да ги връща след 60тата. Особено в такъв момент, в който имахме нужда от трупане на самочувствие. А то идва с голове, голове, голове.

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Мнениеот cskarcheto92 » 03 ное 2025 07:16

Като се сетя на какъв холандец попаднаха от Юнайтед и доста се успокоявам . Отделно пък се сещам и за един португалец , който също беше в спекулациите за заместник на Клоп и истерията ме хваща дори само с тази мисъл . По-забавно ще е ако октомври се окаже най-лошия откъм резултати месец .
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

zdravkos
Контакти:

Мнениеот zdravkos » 03 ное 2025 21:13

Liverpool_EC написа:... Особено в такъв момент, в който имахме нужда от трупане на самочувствие. А то идва с голове, голове, голове.
На това му се вика изграждане на манталитет! Изображение
Чудя се дали с теб не сме последните мохикани на тази планета?
Изображение Изображение

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 04 ное 2025 03:22

Liverpool_EC написа:Ти колко неща не видя през годините, че сега за един мач ли да ти се връзваме :mrgreen:

Естествено, никой не може да види нищо, без твое разрешение...

Върни се в “Ливърпул”