Обща тема за LFC
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Обща тема за LFC
Изключително, ама изключително лош кръг в ПЛ. Губим в последната минута, а ***** Арсенал ги бутат всячески към победата! И те накрая, след като не дадоха дузпа за Нюкасъл, а после фаулираха и вратаря им за да му вкарат, взеха че я постигнаха. Ама какво да се прави - сигурно и това е в графата "късмет"...? Даже двоен - веднъж лош за нас, втори път, добър за Арсенал. Дотук бяха "авантите от съдбата", от тук насетне Арне да си опича акъла, защото хич не изглеждаме впечатляващо и "заслугите" за това са изцяло негови!
an4o_321 написа: Дотук бяха "авантите от съдбата", от тук насетне Арне да си опича акъла, защото хич не изглеждаме впечатляващо и "заслугите" за това са изцяло негови!
През годините доста пъти съм споделял мнение тук, че изобщо не е лесно да се контролира обстановката в съблекалнята когато се съберат голям брой топ футболисти и някои от тях се налага да сядат на пейката. Менажирането на представянето на отбора, натоварването на гръбнака от играчи и най-вече техните настроения си е висш пилотаж.
Според мен най-голямата дилема пред Арне Слот в момента е какво да прави с Вирц.
Изключителен футболист с огромен талант и най-важното - доказал се вече в сравнително ранна възраст.
На хартия разполага с повече индивидуални качества от всеки от тримата си конкуренти в средата на терена, но до този момент дори не се доближава до тяхната полезност за отбора. Проблем според мен е платената цена. Ротационен футболист за 130 милиона е абсурд, но още по-голям абсурд е да се разваля нещо работещо за да се оправдае платената цена.
Другата голяма дилема ще е как ще бъде използван Хюго след пристигането на Сашко2. Аз съм изключително изненадан от начино по който Екитике "захапа" от ден първи в нов отбор и нова лига.
Надявам се всичко да се изисти до Коледа, като дотогава да се държим в челото и февруари-март да включим на по-висока предавка за да се преборим както във ВЛ, така и в Европа. Вярвам, че имаме играчи с класата за това и най-вече треньор, който да го направи. Чакат ни интересни месеци.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Това се оказа НЕвярно! ПЛ бърка собствените си статистики.
През 2015 година тук не са взели предвид мач на Лестър играли на следващия ден, след манчестърските отбори. След него Лестър се изкачва втори в класирането на 4 точки от Сити. Тоест случайте с 5 точки аванс са само 2 - и двата с Ливърпул.
Да се върнем обратно, през 2025г. Задаващия се мач с турците не ме интересува, а си мисля какво ще стане, ако след това не бием Челси и още в седмия кръг сдадем лидерската си позиция?? Чакат ни интересни седмици и месеци, наистина. Дано завършат благополучно!