Обща тема за LFC

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

an4o_321
Контакти:

Re: Обща тема за LFC

Мнениеот an4o_321 » 28 сеп 2025 21:26

Изключително, ама изключително лош кръг в ПЛ. Губим в последната минута, а ***** Арсенал ги бутат всячески към победата! И те накрая, след като не дадоха дузпа за Нюкасъл, а после фаулираха и вратаря им за да му вкарат, взеха че я постигнаха. Ама какво да се прави - сигурно и това е в графата "късмет"...? Даже двоен - веднъж лош за нас, втори път, добър за Арсенал. Дотук бяха "авантите от съдбата", от тук насетне Арне да си опича акъла, защото хич не изглеждаме впечатляващо и "заслугите" за това са изцяло негови!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 29 сеп 2025 09:01

an4o_321 написа: Дотук бяха "авантите от съдбата", от тук насетне Арне да си опича акъла, защото хич не изглеждаме впечатляващо и "заслугите" за това са изцяло негови!

През годините доста пъти съм споделял мнение тук, че изобщо не е лесно да се контролира обстановката в съблекалнята когато се съберат голям брой топ футболисти и някои от тях се налага да сядат на пейката. Менажирането на представянето на отбора, натоварването на гръбнака от играчи и най-вече техните настроения си е висш пилотаж.
Според мен най-голямата дилема пред Арне Слот в момента е какво да прави с Вирц.
Изключителен футболист с огромен талант и най-важното - доказал се вече в сравнително ранна възраст.
На хартия разполага с повече индивидуални качества от всеки от тримата си конкуренти в средата на терена, но до този момент дори не се доближава до тяхната полезност за отбора. Проблем според мен е платената цена. Ротационен футболист за 130 милиона е абсурд, но още по-голям абсурд е да се разваля нещо работещо за да се оправдае платената цена.
Другата голяма дилема ще е как ще бъде използван Хюго след пристигането на Сашко2. Аз съм изключително изненадан от начино по който Екитике "захапа" от ден първи в нов отбор и нова лига.
Надявам се всичко да се изисти до Коледа, като дотогава да се държим в челото и февруари-март да включим на по-висока предавка за да се преборим както във ВЛ, така и в Европа. Вярвам, че имаме играчи с класата за това и най-вече треньор, който да го направи. Чакат ни интересни месеци.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 30 сеп 2025 01:21

Това се оказа НЕвярно! ПЛ бърка собствените си статистики.

През 2015 година тук не са взели предвид мач на Лестър играли на следващия ден, след манчестърските отбори. След него Лестър се изкачва втори в класирането на 4 точки от Сити. Тоест случайте с 5 точки аванс са само 2 - и двата с Ливърпул.
Да се върнем обратно, през 2025г. Задаващия се мач с турците не ме интересува, а си мисля какво ще стане, ако след това не бием Челси и още в седмия кръг сдадем лидерската си позиция?? Чакат ни интересни седмици и месеци, наистина. Дано завършат благополучно!

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 02 окт 2025 04:22

Сравнение как е разигравал отбора за същия период мин година и тази. Доста въртене на едно място в полузащитата, а връзка с крилата изобщо няма, вчера изоставаме в резултата, а централния нападател, който влиза да обърне мача, за 30м е барнал топката точно 4 пъти :!: :!: :!: Пълна безидейност цари към момента, но има време всичко да се поправи. За щастие треньора, за разлика от някои заслепени фенове, вижда сериозните проблеми. След мача с Палас каза, че са можели да водят с 3:0 на полувремето и че проблемите в защита не са били само 2те статични при головете, а много повече. На Галатасарай им трябваха 2 мин за да излязат сами срещу Алисон. Сега остава Арне Слот да намери решение на проблемите, които вижда. Материал има на разположение, както никой друг преди.

Изображение

zdravkos
Контакти:

Мнениеот zdravkos » 02 окт 2025 23:33

Нижеме 2 победи, две равенстава и една загуба, а с пасовете напред ще се занимаваме по-сериозно през ноември Изображение

Изображение
Изображение Изображение

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 03 окт 2025 08:09

Тц, 5 победи и форумът затихва! :)

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 03 окт 2025 13:21

Цирка с Палас започва да заприличва на мачовете с Вила които ни биеха където ни хванат

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 03 окт 2025 13:23

Liverpool_EC написа:Сравнение как е разигравал отбора за същия период мин година и тази. Доста въртене на едно място в полузащитата, а връзка с крилата изобщо няма, вчера изоставаме в резултата, а централния нападател, който влиза да обърне мача, за 30м е барнал топката точно 4 пъти :!: :!: :!: Пълна безидейност цари към момента, но има време всичко да се поправи. За щастие треньора, за разлика от някои заслепени фенове, вижда сериозните проблеми. След мача с Палас каза, че са можели да водят с 3:0 на полувремето и че проблемите в защита не са били само 2те статични при головете, а много повече. На Галатасарай им трябваха 2 мин за да излязат сами срещу Алисон. Сега остава Арне Слот да намери решение на проблемите, които вижда. Материал има на разположение, както никой друг преди.

Изображение

Аз Салах толкова изолиран от играта не съм го виждал за всичките години откакто е при нас и не съм гледал статистиката но вероятно има не повече от 50% от обичайните си докосвания на топката на мач. Хубаво е да имаме плеймейкър/10ка но в тази конфигурация сме ужасно мудни и не се възползвам от значителната скорост която притежаваме отпред

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 04 окт 2025 00:25

zdravkos написа:Нижеме 2 победи, две равенстава и една загуба, а с пасовете напред ще се занимаваме по-сериозно през ноември Изображение
Real написа:Тц, 5 победи и форумът затихва! :)

Arsenal and Liverpool's next five Premier League fixtures
Who's top of the league at the end of them?
Изображение

Очевидно ние сме с по-трудната програма, но пък сезона не свършва средата на ноември! За ноемвийската пауза не знам, има твърде много мачове до тогава, ама октомврийската си я искам :)))

Върни се в “Ливърпул”