HoUs4oOL написа:Ако искаме Вертонген сигурно ще трябва да дадем 35 милиона паунда.

Принципно е така, но трудно ще намерим класен защитник като него за по-малка сума от 30 милиона. Големите отбори вадят пачките, привличат добри футболисти и за това се борят без проблем на 2, 3 фронта. Джон Хенри трябва да е на ясно, че за да има някакъв шанс за по-дълго участие в ШЛ, Ливърпул трябва да извади сериозни пари през лятото и тези 50-100 милиона, които се вадеха до сега, няма да стигнат до никъде. Пък и проблемните зони не са малко. Реално нямаме алтернатива на Миньоле, като гледах Джоунс срещу Борнемут изтръпвах при всеки корнер, бековете са под всякаква критика, Енрике е добре, обаче той постоянно е контузен, определено ще трябва поне един нов централен защитник (което, ако някой ми го беше казал преди началото на този сезон, нямаше да го взема на сериозно) и да се налага Илори от другия сезон, в центъра трябва класен плеймейкър до Джерард, с Хендерсън и Лукас, който е същия Енрике в последно време, в ШЛ няма да го бъде. Освен това не се знае и дали ще задържим Моузес за постоянно и дали Асайди ще остане в Ливърпул, но дори и двамата да останат в отбора, определено не са от класата на другите играчи в ШЛ, така че и крило ще трябва да се потърси, защото само с един Стърлинг няма да стане, все пак той ще е само на 20 години догодина. Трябва и за нападател да се поогледаме, защото контузи ли се някой измежду Суарес и Стъридж, да чукна на дърво, нямаме абсолютно никаква алтернатива. Ето как набързо открихме поне 6 места, където е необходимо да се подсилим за следващия сезон. А като не знаем дали няма да се разделим с някои от сегашните футболисти, ситуацията става още по-сложна, но поне ще вземем някакви допълнителни средства от тях. Ако все пак нещата не се развият по този начин, надеждата ми е в младите футболисти, като Сусо, Тейшера, Илори и т.н., но въпреки всичко, без опит в ШЛ не става. Нашите сериозно трябва да се бръкнат, за да може отбора да е конкурентно способен на отбори като Барса, Реал, Байерн и т.н. Факт е, че и по настоящем отбора мачка на домашната сцена и е в борбата за титлата, но в Европа нещата са далеч по-сложни, смятам, че всички ще се съгласят с мнението ми.