Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
john barnes
Re: Селекцията в Ливърпул
предпочитам къркич за 5млн.пред борини за 11млн.даже си мисля,че при нас ще избухне малкия,техничарче е и може да играе на крилото,както и фалшива деветка.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
john barnes написа:предпочитам къркич за 5млн.пред борини за 11млн.даже си мисля,че при нас ще избухне малкия,техничарче е и може да играе на крилото,както и фалшива деветка.
Борини впечатлява доста повече от Къркич тоя сезон, има пъти повече опит във ВЛ и най-малкото има желание да се развива. Испано-сръбското леке се провали в Рома, в Милан а сега в Аякс е същата кръгла нула. Ти какво очакваш от него? Най-много да избухне като Мориентес при нас. Ако си мислиш, че Барселона ще го продаде за 5млн значи наистина ги подценяваш
-
john barnes
защо пък да не го дадат за 5млн.той при тях посмъртно няма да е титуляр.другия вариант е,да го вземем под наем със опция за закупуване.ако не пасне,им го връщаме.но за мен хич не е лош,особено за тия пари,ще е перфектна резерва.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
john barnes написа:защо пък да не го дадат за 5млн.той при тях посмъртно няма да е титуляр.другия вариант е,да го вземем под наем със опция за закупуване.ако не пасне,им го връщаме.но за мен хич не е лош,особено за тия пари,ще е перфектна резерва.
колкото дадоха афелай. барселона не купиха къркич от рома без причина.
-
john barnes
сега чета за някакъв роберто фирмино-халф,бразилец от хофенхайм.на 22 години,играе атакуващ,както и по двете крила.висок е 181 см.досега е вкарал 11 гола за 21 мача и има 9 асистенции.за купата на германия има 4 мача-6 гола и 4 асистенции.
john barnes написа:сега чета за някакъв роберто фирмино-халф,бразилец от хофенхайм.на 22 години,играе атакуващ,както и по двете крила.висок е 181 см.досега е вкарал 11 гола за 21 мача и има 9 асистенции.за купата на германия има 4 мача-6 гола и 4 асистенции.
харесвам го, а феновете на хофето настръхват само като чуят че някой го иска
john barnes написа:сега чета за някакъв роберто фирмино-халф,бразилец от хофенхайм.на 22 години,играе атакуващ,както и по двете крила.висок е 181 см.досега е вкарал 11 гола за 21 мача и има 9 асистенции.за купата на германия има 4 мача-6 гола и 4 асистенции.
Тоя е стабилен играч, според мен лятото си тръгва, така че може да се пробвате
Леевски, оле
CM Punk написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=407673![]()
Рейна вече е затворена страница за клуба.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
^^ И слава Богу.
А Къркич да седи далече от Ливърпул.
А Къркич да седи далече от Ливърпул.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley