Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

iznenada

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот iznenada » 10 фев 2014 13:59

HoUs4oOL написа:
iznenada написа:
kileto написа:Зимата е към своя край и е време тия от комитета ли там какви са, да се събудят от зимния си сън.Защото май другите отбори неспят да не се окаже пак ,че сме закъснели я с пари я с нещо друго. http://www.sportal.bg/news.php?news=471676

Тони Кроос е точния човек за Ливърпул. Но ,искал 150 хил на седмица а от Мюнхен не му ги дават.
Мисля ,че ,ако влезем в ШЛ ,Роджърс е длъжен да ги даде тия пари ,но не ми се вярва,доколкото го познавам .
Аз ако съм ,веднага му ги давам .Кроос ,го слагам между Джерард и Коутиньо и оттам нататък ,само ще се наслаждавам на играта в средата на терена .

Кроос ще остане в Байерн. ;)

Ще видим..
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 10 фев 2014 22:15

Говори се, че подготвяме оферта за Кагава през лятото. Като го няма вече Съра, честно казано не бих бил много изненадан, ако този трансфер се случи. Как мислите вие? :)
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 10 фев 2014 22:20

KOPScousers написа:Говори се, че подготвяме оферта за Кагава през лятото. Като го няма вече Съра, честно казано не бих бил много изненадан, ако този трансфер се случи. Как мислите вие? :)

При условие,че се класираме за ШЛ,а те не се класират никъде-защо не,той и без това е резерва там.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

iznenada

Мнениеот iznenada » 10 фев 2014 22:39

KOPScousers написа:Говори се, че подготвяме оферта за Кагава през лятото. Като го няма вече Съра, честно казано не бих бил много изненадан, ако този трансфер се случи. Как мислите вие? :)

Кагава не е лош.Ще пасне на нашия стил .Но Кагава е манаф. Манафите нямат място в Ливърпул. Това е закон.Не вярвайте на всяко слухче и не пишете глупости.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 10 фев 2014 22:42

Кагава е КЛАСА, малко по-завършен футболист от породата на Коутиньо. Но само при условие, че играе зад нападателя и никъде другаде. Това което го направи нашия с Коу и си пролича че за нищо не става на крилото важи в пълна степен за Кагава. Така че.. бих искал но по-скоро няма смисъл от такъв трансфер. А това, че е манаф - той да не е англичанин бе? Като го гледам му е все тая в кой отбор е стига да играе. Просто е от първостепенно значение да се ограничи достъпа на приятелката му до него преди мачове :lol:

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 11 фев 2014 11:04

Аз пък искам да вземем лятото евентуално ако се класираме в ШЛ някой читав защитник защото с пенсионера Туре и Джонсън няма да стане.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 11 фев 2014 12:33

iznenada написа:Кагава не е лош.Ще пасне на нашия стил .Но Кагава е манаф. Манафите нямат място в Ливърпул. Това е закон.Не вярвайте на всяко слухче и не пишете глупости.

+1!
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 11 фев 2014 15:16

iznenada написа:

Кагава не е лош.Ще пасне на нашия стил .Но Кагава е манаф. Манафите нямат място в Ливърпул. Това е закон.Не вярвайте на всяко слухче и не пишете глупости.

Защо да нямат място? Напълно нормално е топ-отборите да купуват играчи от изпадащите и средняците :P

Dr. Phibesr
Контакти:

Мнениеот Dr. Phibesr » 11 фев 2014 18:22

ей така, от нищо, ни свързват с Афелай. Че даже сме били и пред Тотнъм. Ако това беше новина преди 4 години - щях да се зарадвам, имаше качество в него. Сега вдигам вежди и се чудя дали някой журналист пак е играл на фифа или агент и играч припомнят, че и тях ги има на тоя свят :|

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 11 фев 2014 18:52

Dr. Phibesr написа:ей така, от нищо, ни свързват с Афелай. Че даже сме били и пред Тотнъм. Ако това беше новина преди 4 години - щях да се зарадвам, имаше качество в него. Сега вдигам вежди и се чудя дали някой журналист пак е играл на фифа или агент и играч припомнят, че и тях ги има на тоя свят :|

Да си седи в Барселона смешно леке. Предлагахме му страхотни пари и титулярно място, но той не - "аз отивам в Барселона да се наложа". Ще се наложи друг път, да не е Овермарс че вади такова самочувствие

Върни се в “Ливърпул”