Milkoy написа:Сейду беше box-to-box в Барса, най-често сменяше Шави, но сега, с годините, може да е станал и дефанзивен.
Пак си е такъв ,щеше идеално да замести Данчо тъпото.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Milkoy написа:Сейду беше box-to-box в Барса, най-често сменяше Шави, но сега, с годините, може да е станал и дефанзивен.
we are the champions написа:Аз викам ако се класираме в ШЛ ,че трябва поне едно 60-70 милиона да отидат за играчи защото с тоя отбор в ШЛ много бой ще ядем.
mitko9311 написа:we are the champions написа:Аз викам ако се класираме в ШЛ ,че трябва поне едно 60-70 милиона да отидат за играчи защото с тоя отбор в ШЛ много бой ще ядем.
Според мен е логично да имаме 70 милиона паунда бюджет за трансфери, защото ако се замислим 20 милиона от миналия вече януарски трансферен прозорец който не бяха изхарчени може и повече да са давали собствениците може и по-малко ама да ги кажем 20 логично е да ги дадът пак + едни 50 милиона за това, че отбора се е класирал в ШЛ ако се е класирам си е съвсем нормален бюджет поне според мен
iznenada написа:Milkoy написа:Сейду беше box-to-box в Барса, най-често сменяше Шави, но сега, с годините, може да е станал и дефанзивен.
wu_dnica написа:
Викаш те си стоят там в касата тия пари и БР само бърка и си ги взима като му трябват.
HoUs4oOL написа:wu_dnica написа:
Викаш те си стоят там в касата тия пари и БР само бърка и си ги взима като му трябват.
Естествено,че не стоят там.
Стоят в сметката на американеца,а може и да текат към бейзболното му отборче.
iznenada написа:Milkoy написа:Сейду беше box-to-box в Барса, най-често сменяше Шави, но сега, с годините, може да е станал и дефанзивен.
wu_dnica написа:mitko9311 написа:we are the champions написа:Аз викам ако се класираме в ШЛ ,че трябва поне едно 60-70 милиона да отидат за играчи защото с тоя отбор в ШЛ много бой ще ядем.
Според мен е логично да имаме 70 милиона паунда бюджет за трансфери, защото ако се замислим 20 милиона от миналия вече януарски трансферен прозорец който не бяха изхарчени може и повече да са давали собствениците може и по-малко ама да ги кажем 20 логично е да ги дадът пак + едни 50 милиона за това, че отбора се е класирал в ШЛ ако се е класирам си е съвсем нормален бюджет поне според мен
Викаш те си стоят там в касата тия пари и БР само бърка и си ги взима като му трябват.Чак ми става смешно,като вземете да праите"сметките без кръчмар"...Само и единствено собствениците решават колко да дадат и няма такива филми,като ония старите 20+10 от наема на оня и +15 от заплати на другия.Пак ви казвам,тва не е мениджъра,а реалния живот...тренера ше излезе прав май май!
Gil-galad написа:По последна информация, Монтоя е отхвърлил последната оферта на Барса и засега няма да подновява договора си, а Фернандо от Порто също е отказал да преговаря за нов договор и ще реши през лятото след като му изтече договора дали да се присъедини към Сити или Ливърпул, като класирането в ШЛ, ще е голям фактор.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта