Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
Успех в борбата за 4-тото място. Имате класата и възможностите и ви предпочитам пред евреите и дяволите. Евертън ми е по-симпатичен, но те нямат шансове. Хубаво ще е да си запазите Суарес след края на сезона, все пак спомага за убийствената конкуренция във ВЛ, а и е удоволствие да се наблюдава този играч и както Бобито каза, само Азар му е конкуренция тоя сезон. Вярвайте във възможностите на отбора и оставете легендите далеч от отбора. С Кени щеше да кретате в средата на таблицата. Не знам изобщо как може някой да го харесва като мениджър 

Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
- KOPScousers
- Контакти:
Soulen написа:Успех в борбата за 4-тото място. Имате класата и възможностите и ви предпочитам пред евреите и дяволите. Евертън ми е по-симпатичен, но те нямат шансове. Хубаво ще е да си запазите Суарес след края на сезона, все пак спомага за убийствената конкуренция във ВЛ, а и е удоволствие да се наблюдава този играч и както Бобито каза, само Азар му е конкуренция тоя сезон. Вярвайте във възможностите на отбора и оставете легендите далеч от отбора. С Кени щеше да кретате в средата на таблицата. Не знам изобщо как може някой да го харесва като мениджър
Мерси, аз писах и в темата за мача ви със Сити, че предпочитам вие да сте шампиони пред тях, най-вече пред Арсенал. И да, Кени е бил добър мениджър през 90-те, но от тогава насам във футбола са се променили безброй неща, да се привлече Брендан беше много силен ход от ръководството, въпреки, че да си призная, не мислех, че ще ни издигне толкова бързо, с наличния потенциал.

:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
Soulen написа:Успех в борбата за 4-тото място. Имате класата и възможностите и ви предпочитам пред евреите и дяволите. Евертън ми е по-симпатичен, но те нямат шансове. Хубаво ще е да си запазите Суарес след края на сезона, все пак спомага за убийствената конкуренция във ВЛ, а и е удоволствие да се наблюдава този играч и както Бобито каза, само Азар му е конкуренция тоя сезон. Вярвайте във възможностите на отбора и оставете легендите далеч от отбора. С Кени щеше да кретате в средата на таблицата. Не знам изобщо как може някой да го харесва като мениджър
Ш-ш, не лъж хората, бе, Икарус стайл

Леевски, оле

Хора ,които сляпо ми вярваха в некадърен мениджър като Далглиш и некадърни играчи ,като Керъл,Хендерсън ,Даунинг и т.н. ,трябва да си забранят да гледат и коментират футбол до живот. 

Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
iznenada написа:Мда,особено кадетчо ,най много вярва в отбора .Не е спрял "да вярва и да подкрепя отбора" от ,както дойде Роджърс .Но пък ,преди това подкрепяше отбора при Далглиш и не само той а всички ,които не разбирате от футбол .
![]()
Но щом легенда ,води отбора ,значи ,той е човека ,без значение ,че отбора щеше да изпадне ,ако беше останал .Няма такива фенове и легенди.Казвам и легенди ,защото ,те също не подкрепят отбора при Роджърс а го подкрепяха при Далглиш. Каквито феновете ,такива и легендите ,такъв и отбора от 23 години насам.
![]()
На Ливърпул му трябват 9 победи докрая и един хикс ,за да събере нужните 75 точки ,които ще му гарантират участие в ШЛ. Остават 14 мача . Аз мисля,че Роджърс ,ще ги вземе тия победи ,въпреки дупки ,като Хендерсън и Фланаган.
Сега виждам,че той все пак е потърсил ,през януари, вариант за заместник на Хендерсън . Така ,че не мога да го виня напълно за провала му на трансферния пазар.
Но пак ,стигаме до основния проблем пред тоя велик клуб ,а имено ,факта ,че вече е нежелана дестинация за добрите играчи. Щом се предпочита дори една Валенсия пред нас ,за какво говорим ? За какви пари говорим ,за какви собственици говорим ?
http://www.gol.bg/nachalo/2014-02-04/se ... s-livarpul
Кейта го харесвам.Грамотен футболист.Щеше да свърши много добра работа .Но и той отказал за съжаление ,ще трябва да продължавам да гледам изявите на Даката.
Не искам да се заяждам с тебе, искам също да си върнем величието от преди 25 години,но кажи ми колко наистина класни играчи имаме в момента - 2 или 3. Как няма да ме е яд да пропускаме трансферни прозорци от глупост и да губим мачове от глупост - сещай се на кого. Ако беше взел Мхитарян лятото или Вилиан и сега примерно Коноплянка щяхме да имаме 5 класни играча, а не да ми събира резервите на другите отбори и те дори да не помирисват терен. Вчера видя какви бекове има Челси и какви имаме ние - твоя любимец Сисоко щеше да е четвърта резерва в Челси. Или ще сравняваме халфовете ? Те да не си събраха играчите в един трансферен прозорец ? Такава малоумна трансферна политика не сме имали никога досега.Че няма достатъчно пари е ясно, но и наличните се харчат ей така - като Бенитес едно време за плява, макар че той покрай плявата поне взе 4,5 футболиста от световна класа - Торес,Арбелоа,Алонсо,Масчерано ...
И, на лято , като си отиде и Суарез пак ли ще ми кажеш, че ние ,феновете сме го изгонили...
Alonso_Massa написа:kadett1 написа:Alonso_Massa написа:Е как Анфийлд да не е това, което беше бе момчета? Ех като започнете глупости да говорите много се дразня. По точков актив от домакински маочве се намираме на 3-та позиция, като втория Челси има с 1 точка повече, а първия Сити с 2 повече. Толкова ли сме зле на Анфийлд, а? Гостуванията са ни проблем, ама вие пак глупости говорите...
Играли сме само с Юнайтед у дома от челниците, айде да не бързаме още с изводите-поне да мине мача с Арсенал...Да не се окаже, че друг говори глупости.
Айде бе! Подкрепи малко отбора! Като ви виждам как пишете се създава едно впечатление в мен, че вие искате да падаме... Направо не мога да си го обясня... Какво трябва да стане, че да вземете да повярвате малко в отбора? 24 кръга сме стабилно в топ4 и сме винаги една крачка пред понкурентите си Тотнъм, Евертън и Юнайтед. На Анфийлд вече разкрихме Юнайтед и Евертън, а Тотнъм си ги разкрихме на техния стадион. Така че е тъпо, малоумно и дебилно да не се подкрепя отбора при положение, че играе красив и УСПЕШЕН футбол до този момент! Тъй като за 12384470 път казвам не титлата ни е целта този сезон, ами 4-тото място пък ако може повече супер! Е*ахти и мрънкалниците дет сте бе мама му стара...
Аз това повтарям от кръг № 1 ! Ако паднем от Арсенал в събота нали се сещаш какво ще се случи... Брендън аут, боклуци, с тия трансфери толкова... едно и също всеки път. Ако бием Арсенал пък е другото - догонихме ги, може и за титла да се борим, не са толкова страшни... бла бла бла. Има обаче един факт при победа на Евертън и наша загуба излизаме от ТОП 4 ! Така че този мач с Арсенал е от изключително значение... каквито са и всички останали до края на сезона. Колкото този мач е важен толкова е важен и следващия с Фулъм...
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]
Айде бе! Подкрепи малко отбора! Като ви виждам как пишете се създава едно впечатление в мен, че вие искате да падаме... Направо не мога да си го обясня... Какво трябва да стане, че да вземете да повярвате малко в отбора? 24 кръга сме стабилно в топ4 и сме винаги една крачка пред понкурентите си Тотнъм, Евертън и Юнайтед. На Анфийлд вече разкрихме Юнайтед и Евертън, а Тотнъм си ги разкрихме на техния стадион. Така че е тъпо, малоумно и дебилно да не се подкрепя отбора при положение, че играе красив и УСПЕШЕН футбол до този момент! Тъй като за 12384470 път казвам не титлата ни е целта този сезон, ами 4-тото място пък ако може повече супер! Е*ахти и мрънкалниците дет сте бе мама му стара...
[/quote]
Добре бе хора, аз ли не се изразявам правилно или ...Отбора аз си го подкрепям винаги, но не може да се надяваме на нещо само с тези играчи - пак ви питам : колко класни играча виждате в Ливърпул ? Това искам да ви кажа - не вземаме класа , а искаме топ 4. Дай боже да стане, но на лято ако пеем същата песен много лошо ще ни накажат в Шампионска лига. Не става само с желание от футболистите - можеш да направиш няколко страхотни мача и след това да се спънеш в отбори от втората десятка. Не вкараме ли няколко наистина класни момчета ще си се дръгнем като до сега. Така че аз не мрънкам срещу отбора, а срещу собственици и треньор , който се явява като подлога на Айре ( "работим много здраво върху трансферите" ...дрън,дрън ) - всички наши цели отидоха другаде, щото ама не стрували толкова, ама никой не може да изнудва Ливърпул..и т.н. глупости на търкалета. Какво се сърдят някои на Мауриньо или на евреина, че ни вземал целите,които така дълго сме следили - хората идват слагат парите на масата и за 2 дена са си взели играча. Сега не 1984 или дори 2005 г. да ни се натискат да идват. Не става така. От трансферите на БР само Стъридж се оказа находка и донякъде Миньоле и Каутиньо. Всичко друго е плява, за което си е виновен мениджъра, никой друг. Стила се промени наистина към по добро след Далглиш и... дотам. Развитие напред -йог.

Добре бе хора, аз ли не се изразявам правилно или ...Отбора аз си го подкрепям винаги, но не може да се надяваме на нещо само с тези играчи - пак ви питам : колко класни играча виждате в Ливърпул ? Това искам да ви кажа - не вземаме класа , а искаме топ 4. Дай боже да стане, но на лято ако пеем същата песен много лошо ще ни накажат в Шампионска лига. Не става само с желание от футболистите - можеш да направиш няколко страхотни мача и след това да се спънеш в отбори от втората десятка. Не вкараме ли няколко наистина класни момчета ще си се дръгнем като до сега. Така че аз не мрънкам срещу отбора, а срещу собственици и треньор , който се явява като подлога на Айре ( "работим много здраво върху трансферите" ...дрън,дрън ) - всички наши цели отидоха другаде, щото ама не стрували толкова, ама никой не може да изнудва Ливърпул..и т.н. глупости на търкалета. Какво се сърдят някои на Мауриньо или на евреина, че ни вземал целите,които така дълго сме следили - хората идват слагат парите на масата и за 2 дена са си взели играча. Сега не 1984 или дори 2005 г. да ни се натискат да идват. Не става така. От трансферите на БР само Стъридж се оказа находка и донякъде Миньоле и Каутиньо. Всичко друго е плява, за което си е виновен мениджъра, никой друг. Стила се промени наистина към по добро след Далглиш и... дотам. Развитие напред -йог.
Gil-galad написа:http://deathbyfirsttouch.com/2014/02/01/deja-vu-john-henrys-open-letter-to-fans/
Да продава и да си ходи...с тая политика очевидно се вижда че не вървят нещата и той право куме в очи си ни казва, че нищо няма да се промени докато те са собственици.....и че Еър и комитета си остават и нямат грам вина за провалените 2 поредни прозореца.....а и ако все пак мислите да го четете, имайте предвид, че той все още вика на футбола "сокър", дори в това изявление
Ххах е стига де ти сериозно ли, мислех те за умно момче

venomcho написа:Gil-galad написа:http://deathbyfirsttouch.com/2014/02/01/deja-vu-john-henrys-open-letter-to-fans/
Да продава и да си ходи...с тая политика очевидно се вижда че не вървят нещата и той право куме в очи си ни казва, че нищо няма да се промени докато те са собственици.....и че Еър и комитета си остават и нямат грам вина за провалените 2 поредни прозореца.....а и ако все пак мислите да го четете, имайте предвид, че той все още вика на футбола "сокър", дори в това изявление
Ххах е стига де ти сериозно ли, мислех те за умно момче
С кое точно не си съгласен?
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
That being said, Tom and I came into this club with a couple misconceptions that we’ll readily admit were wrong. For one, we didn’t initially realize that breaking back into the Premier League elite would be, well, so hard. We failed to understand just how difficult a task it has become in this, the biggest, wealthiest, most competitive football league on Earth. We had no idea what was at stake — the millions in revenue, the global exposure, the sheer ambition that playing in the Champions League signifies to prospective players around the world.
We also didn’t know that Financial Fair Play is a complete joke, easily circumvented by clubs like City that can, for example, basically supply their own sponsorship revenue. We thought UEFA was a serious, centralized organization of the utmost authority, kind of like Major League Baseball. Boy, were we wrong. If we had known that we would actually have spend our own money and go wallet-to-wallet with the big boys to secure things like trophies and Champions League football, well, we probably wouldn’t have bothered with Liverpool in the first place.
А добро утро бе хамериканчета. Това не ви е нито MLB нито някое средно статистическо първенство. Като не искат е да вадите от собствените си джобове, намерете ни шейх и да приключаваме.