Мда,особено кадетчо ,най много вярва в отбора .Не е спрял "да вярва и да подкрепя отбора" от ,както дойде Роджърс .

Но пък ,преди това подкрепяше отбора при Далглиш и не само той а всички ,които не разбирате от футбол .
Но щом легенда ,води отбора ,значи ,той е човека ,без значение ,че отбора щеше да изпадне ,ако беше останал .

Няма такива фенове и легенди.Казвам и легенди ,защото ,те също не подкрепят отбора при Роджърс а го подкрепяха при Далглиш. Каквито феновете ,такива и легендите ,такъв и отбора от 23 години насам.
На Ливърпул му трябват 9 победи докрая и един хикс ,за да събере нужните 75 точки ,които ще му гарантират участие в ШЛ. Остават 14 мача . Аз мисля,че Роджърс ,ще ги вземе тия победи ,въпреки дупки ,като Хендерсън и Фланаган.
Сега виждам,че той все пак е потърсил ,през януари, вариант за заместник на Хендерсън . Така ,че не мога да го виня напълно за провала му на трансферния пазар.
Но пак ,стигаме до основния проблем пред тоя велик клуб ,а имено ,факта ,че вече е нежелана дестинация за добрите играчи. Щом се предпочита дори една Валенсия пред нас ,за какво говорим ? За какви пари говорим ,за какви собственици говорим ?
http://www.gol.bg/nachalo/2014-02-04/se ... s-livarpulКейта го харесвам.Грамотен футболист.Щеше да свърши много добра работа .Но и той отказал за съжаление ,ще трябва да продължавам да гледам изявите на Даката.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.