Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

iznenada

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот iznenada » 01 фев 2014 11:21

venomcho написа:Мен просто не може да ми го побере главата как точно хора американци=бизнесмени=милиарден оборот просто може така елементарно да се излагат пред света... ами като се вижда, че си бос в тая област, търсиш и наемаш някой който не е, най-малкото за дю-дилиджънса да ти свърши, ако трябва консултанти само за трансферните прозорци ще държиш... плащаш и получаваш, аз съм убеден, че те това го знаят перфектно, но просто подценяват "сокъра" явно не знам...

Трябваше Чики да дойде или Ван Гаал и нещата заспиваха . Искаха хората ,но нашия прецени ,че ще се справи сам. Грешен ход .Аз още тогава отбелязах и си знаех ,че този ход ,ще му донесе негативи ,както на него ,така и на клуба ,разбира се . Той е анонимен в цял свят . Трябваше му голямо име за тоя пост. А той сложи ФИНАНСИСТ да се занимава с футболни въпроси ?! Това е пълен фарс .Все едно Баждека ,да ми говори за футбол ?!
И дори и след като видя ,че тоя финансист ,не може да се справи с нещата и пак не предприе мерки ?! Може би ,американците ,са бесни на Комоли за нещо(не можа да намали цените на куците магарета ,примерно) и не искат повече да чуят за подобен пост ? Незнам. Само можем да гадаем .Но Роджърс ,ако беше се застъпил за такъв директор ,те щеше да му осигурят. Така ,че цялата вина ,трябва да я поеме Брендън Роджърс. Не може така да се подценяват нещата ?! Това е голям клуб ,все пак ?! Огромен !
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 01 фев 2014 11:40

iznenada написа:
venomcho написа:Мен просто не може да ми го побере главата как точно хора американци=бизнесмени=милиарден оборот просто може така елементарно да се излагат пред света... ами като се вижда, че си бос в тая област, търсиш и наемаш някой който не е, най-малкото за дю-дилиджънса да ти свърши, ако трябва консултанти само за трансферните прозорци ще държиш... плащаш и получаваш, аз съм убеден, че те това го знаят перфектно, но просто подценяват "сокъра" явно не знам...

Трябваше Чики да дойде или Ван Гаал и нещата заспиваха . Искаха хората ,но нашия прецени ,че ще се справи сам. Грешен ход .Аз още тогава отбелязах и си знаех ,че този ход ,ще му донесе негативи ,както на него ,така и на клуба ,разбира се . Той е анонимен в цял свят . Трябваше му голямо име за тоя пост. А той сложи ФИНАНСИСТ да се занимава с футболни въпроси ?! Това е пълен фарс .Все едно Баждека ,да ми говори за футбол ?!
И дори и след като видя ,че тоя финансист ,не може да се справи с нещата и пак не предприе мерки ?! Може би ,американците ,са бесни на Комоли за нещо(не можа да намали цените на куците магарета ,примерно) и не искат повече да чуят за подобен пост ? Незнам. Само можем да гадаем .Но Роджърс ,ако беше се застъпил за такъв директор ,те щеше да му осигурят. Така ,че цялата вина ,трябва да я поеме Брендън Роджърс. Не може така да се подценяват нещата ?! Това е голям клуб ,все пак ?! Огромен !

Провалихме се за пореден път с трансферна цел. Ясно е, че ще разчитаме на наличните футболисти. Остава ни да се молим да не се контузват двамата големи (недай боже двамата едновременно) и Брендън да спре с експериментите при състава като използването на централни защитници на бековете или халфова линия като срещу Вила.
Последна промяна от gogovcite на 01 фев 2014 15:21, променено общо 1 път.
Hala Madrid

iznenada

Мнениеот iznenada » 01 фев 2014 11:50

От този прозорец ,си направих няколко изводи ,относно спортно-техническата част .
Роджърс ,се предоверява на Хендерсън и не потърси нов халф.
Роджърс ,ще залага твърдо на Джерард ,като дефанзивен,както и прогнозирах ! Може би ,поне още 2 години ,капитана ,ще играе там .
В трудните мачове ,Роджърс ,ще играе с двама дефанзивни а в по лесните ,ако изобщо има такива ,ще играе само с един . Другия до Джерард ,както видяхме,ще е Хендерсън . Нека поне е там ,за да не пречи на атаката. Но ,в такъв случай ,винаги ще търсим ,бързо преливане от фаза защита във фаза атака. Няма да го има трайното разиграване .Ще играем ,предимно на контра. Ако вече пусне Алън или Лукас ,вместо Хендерсън ,може и да се получи това разиграване понякога ,тъй като те са по добре технически от некадърника .
Ходът с Джерард,на мен лично ми харесва ! Той ще влезне в час ,няма къде да отиде. Опитен е ,това е ще му помогне. Видяхме ,как със всеки изминал мач ,започва да свиква и да намаля грешките .Ще става ,все по добре и по добре . И вече ,както казах,можем да очакваме гол от дефанзивния халф на Ливърпул. Това е много важно . До сега ,тоя момент липсваше. Аз предлагам ,Джерард да не изпълнява корнерите ,а да скача за гол . Той има физика ,има вискочина ,има отскок,той трябва да е вътре в наказателното и да търси гола . И както видяхме ,точно това се случи с Евъртън.Но и Суарес не е човека ,който трябва да ги изпълнява ,защото и той може да играе добре с глава .Корнерите ,трябва да се изпълняват от бековете ..ако могат де .:)
Другото ,което ми направи впечатление е ,че Роджърс се предоверява на Фланаган ,щом не предложи поне оферта за десен бек. Роджърс ,много добре е знаел ,за контузията на Джонсон ,която го е мъчила още от миналата година .Така ,че ,това ще е десния ни бек ,както и прогнозирах. Ок ,тук имаме собствен юноша ,с голям хъс и спортна злоба . Но тук ,имаме една неопитност.А идват трудни мачове на надхитряне срещу преки и много опитни конкуренти.Освен това ,тук не можем да очакваме ,почти нищо в атака . Това означава ,че Стърлинг е човека ,от който ще се чака ,да снове по десния фланг и да създава всичките опасности.
От другата страна ,пък Суарес ,ще трябва да прибира постояно ,за да помага на Сисоко. Сисоко е добре отзад ,но е плах в атака и от тая плахост ,се притеснява и не му спорят и пасовете. Така ,че и оттук не можем да очакваме кой знае каква помощ от бека. Явно всичко ,ще пада на плещите на крилата .И за това ,може би Роджърс тръгна да търси ново крило . Но не успя да вземе. От тоя неуспех ,предполагам ,най щастливи са Стърлинг и Моузес . Да се стягат ,защото не ми се иска ,Роджърс да пуска Коутиньо там и да гледам некадърника да ми "гради" играта на Ливърпул.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Mar70
Контакти:

Мнениеот Mar70 » 01 фев 2014 12:13

За жалост стана точно това, което си мислех, че ще стане. С тоя си ход на пазара американците си "вързаха гащите". Спестиха около 20 мил след този прозорец. Сега лятото ако не се класираме в ШЛ продават Суарез, прибират 50 от 70 мил да си покрият загубите и останалите 20 + тия 20 от тоя за трансфери... Ако пък се класираме в ШЛ ще ни дадат тия 20 от тоя трансферен прозорец + 10-15 от това, че се класирахме в ШЛ, а с останалите простотии и спонсори си оправят загубите и кво се получава накрая ? Те са си на плюс и да се класираме и без да се класираме. Аз съм сигурен, че дори да се класираме ще дадат много по - малко пари от очакваното, защото ще си кажат ами Брендън ни вкара с тези футболисти, да му дадем пари за 1-2ма и готово... Ама такъв е живота ;)

kileto
Контакти:

Мнениеот kileto » 01 фев 2014 12:40

И тази печалба къде ще отиде....при тяхното любимо отборче с дестинация хамерика.А за Ливърпул ги боли к*ру.

iznenada

Мнениеот iznenada » 01 фев 2014 12:57

Mar70 написа:За жалост стана точно това, което си мислех, че ще стане. С тоя си ход на пазара американците си "вързаха гащите". Спестиха около 20 мил след този прозорец. Сега лятото ако не се класираме в ШЛ продават Суарез, прибират 50 от 70 мил да си покрият загубите и останалите 20 + тия 20 от тоя за трансфери... Ако пък се класираме в ШЛ ще ни дадат тия 20 от тоя трансферен прозорец + 10-15 от това, че се класирахме в ШЛ, а с останалите простотии и спонсори си оправят загубите и кво се получава накрая ? Те са си на плюс и да се класираме и без да се класираме. Аз съм сигурен, че дори да се класираме ще дадат много по - малко пари от очакваното, защото ще си кажат ами Брендън ни вкара с тези футболисти, да му дадем пари за 1-2ма и готово... Ама такъв е живота ;)

Бих добавил и 30 млн ,които бяха готови да дадат през лятото . Но ако се влезе в ШЛ ,ще се вземат играчи и ще се надгради отбора ,стига сте говорили глупости.Ще се вземат сигурно към 5,6 нови и ще има освободени . Моите хора ,засега са ,Монтоя ,Шоу и Кроос .
Но дали ще влезе в ШЛ ,с некадърника Хендерсън и тия бекчета ..предстои да видим...

ruga4
Контакти:

Мнениеот ruga4 » 01 фев 2014 13:18

От хора дет на ФУТБОЛА казват SOCCER толкова :!: :!: :!:

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 01 фев 2014 14:40

След такъв прозорец аз просто не искам да коментирам, защото много трябва да храня и то с основание.

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 01 фев 2014 14:53

А дали Моу и Абрама не ни прецакаха за пореден път, използвайки връзките на руснака...Не знам, при всички положения голям кеф ще ми е и с този отбор да сме пред тях в класирането. А Конопа дано го вземем лятото, ама след случката снощи не вярвам да искаме да правим вече бизнес с Днипро и може би с украинци въобще.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 01 фев 2014 14:55

LFC1892 написа:А дали Моу и Абрама не ни прецакаха за пореден път, използвайки връзките на руснака...

Е,това вече е в сферата на фантастиката.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Ливърпул”