HoUs4oOL написа:Времето си лети,а Айр спи...
А, спи, само се моля, украинските шафрантии, дето го обслужват, да са болни от HIV, сифилис и трипер ... дееба и уруда му ...
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
HoUs4oOL написа:Времето си лети,а Айр спи...
Mighty Reds написа:HoUs4oOL написа:Времето си лети,а Айр спи...
А, спи, само се моля, украинските шафрантии, дето го обслужват, да са болни от HIV, сифилис и трипер ... дееба и уруда му ...
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Rofles написа:KingKenny, това е, че Моу излезе и каза: "Мата отива в Юнайтед" - Това е ! Тука ситуацията е по-различна.. нито един от двата клуба не си отваря устата, което поражда хиляди въпросителни и спекулации. Ако Моу не беше казал вълшебните думички и ние щяхме да тръпнем..
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
KingKenny написа:Rofles написа:KingKenny, това е, че Моу излезе и каза: "Мата отива в Юнайтед" - Това е ! Тука ситуацията е по-различна.. нито един от двата клуба не си отваря устата, което поражда хиляди въпросителни и спекулации. Ако Моу не беше казал вълшебните думички и ние щяхме да тръпнем..
И това го има. Принципно винаги приветствам открити преговори. Ливърпул: "Даваме 20млн." , Днипро: "Искаме 25" и т.н. другото всичко е плява отвсякъде. Всеки път едно и също.
Brendan Rodgers leaving Melwood earlier.
ruga4 написа:Малко OFF TOPIC но според мен този Костас Митроглу ще бъде провал,но да му мислят от Фулъм.
Потребители, разглеждащи този форум: Bonbonko, hipopotuk, Kotzata и 13 госта