Манчестър Юнайтед - Ливърпул, 11.02.2012, 14:45 ч.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Манчестър Юнайтед - Ливърпул, 11.02.2012, 14:45 ч.
което навежда на мисълта,че лятото ще имаме нов мениджър! 

Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
john barnes написа:което навежда на мисълта,че лятото ще имаме нов мениджър!
да се хванем ли на бас?

Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."
По-скоро бих се хванал на бас, че ще остане, за да обезщетя разочарованието си поне с някаква сума. Никога не залагам пари на нещо, което искам да стане, а точно обратното. Така никога не съм напълно разочарован и винаги имам повод за усмивка 

-
- Контакти:
smart написа:john barnes написа:което навежда на мисълта,че лятото ще имаме нов мениджър!
да се хванем ли на бас?
много си силен,ама ще те видим след още 5-6 мача...може и да се хванем...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
Liverpool_EC написа:Karsa Orlong написа:Liverpool_EC написа:И двамата сте мнг точни със всички аргументи и факти,ама все пак да не забравяме,че ние тука коментираме след като нещата вече са се случили...мнг по-лесно е така.Аз пак искам да кажа,че не е вина на Далглиш,че 2ма футболиста тотално НЕ оправдаха очакванията.Според вас,след като Керъл вкара 11гола мин. есен за Нюкясъл,как точно Далглиш трябваше да предвиди,че тази година 3пъти от 2 метра ще нацелва гредата вместо вратата????? Или че Даунинг ще е кръглата 0 за 20 мача,след предния сезон във Вила с 9г и 16 ас??? Еми дайте да вземем някоя врачка,вместо скаутове...Хиляди са факторите защо идва този не онзи,а мнг от вас наистина не отчитат че отсъствието ни от ШЛ е единия,а другия е че шефовете не искат да харчат безумни цифри за заплати,след като завариха в клуба толкова пиявици със 6цифрени суми на седмица...Ако успеем да разкараме окончателно Д.Коул,Поулсен и продадем Каут и Макси и Даунинг,ще се освободят към 500000 на седмица,които могат да се дадат на нови играчи и да се надяваме този път да са правилните,макар че затова никога няма гаранция.Примери мнг-аз ще кажа един Верон,който беше луд във Сампдория,броиха се милионите,счупи се рекорда и после кво стана...За Торес да споменаваме ли???Това са футболисти,все още се продават без гаранциони карти![]()
![]()
а ние като се обърне каруцата, сме супер спецовете...
Виж сега, разбирам те за какво говориш, но погледни на ситуацията от малко по-друг ъгъл. Керъл може да е вкарал 11 гола за Нюкасъл, но това става за един полусезон и е твърде вероятно да е моментен проблясък. Кажи ми - за такъв играч дават ли се 35 милиона? Нормално ли е да броиш толкова пари за футболист, който до миналата година дори не е играл във ВЛ, при положение, че Агуеро - доказан нападател в Европа за последните 3 години, струва 38? Ще кажеш - привлечен бе в последния момент и затова цената му беше толкова висока. Ами добре, защо беше привлечен изобщо, той дори и за пожарен вариант не ставаше, тъй като беше контузен и нямаше да може да влезе в игра поне 1 месец ... и дори да приемем, че и в Ливърпул защитеше качествата, които беше показвал в Нюкасъл, погледни само стила му на игра, начина, по който си спира топката ... това ли са гледали скаутите, такъв ли играч са искали за номер 9 в Ливърпул? На всичкото отгоре през лятото идват трима футболисти, за които центрирането е начин на живот. Това вече говори за една последователност в изграждането на план "Керъл", който явно е бил основната стратегия за сезона. Въпросът обаче е защо, след като мачкахме всички и всичко през миналия сезон с играта по земя. Другото, което много ме дразни е закотвянето на пейката на талант като Шелви за сметка на Хендерсън, който до момента не показва нищо. За мен това е футболист, който излиза на терена с фикс-идеята да не направи някоя фрапираща грешка, в резултат на което единствено подава топката на няколко метра назад/настрани. Не мисля, че това е, което се изисква от централен халф, играещ в Ливърпул и струващ 16 милиона паунда. Следвайки твоята логика - не е било ясно, че ще играе така - добре, съгласен съм, но защо тогава не се дава шанс на Шелви, а Хендерсън се пуска титуляр във всеки мач? Не го разбирам това ...[/quoс
Съгласен съм напълно за тези неща,аз и преди време писах,че вината на Далглиш по този трансфер е защо се взе такъв тип футболист,при положение,че каза че ще играем "пас анд муув" и наистина на пролет играехме така.Аз и затова продължавам да се надявам,че той ще се върне към този стил на игра и рано или късно "планът Керъл",както мнг хубаво го нарече(защото другите бяха накупени за него) ще отпадне и Далглиш пак ще погледне към младите,които му спасиха сезона пролетта...Друг е момента колко постоянни могат да са те,но определено и на мен Шелви ми е любимец и аз не знам защо не му се дава шанс,особено след нелошите му мачове с Вила и Олдъм...А парите платени за Керъл,ще си останат най-голямата мистерия във футбола за мнг години напред...предполагам са се водили по това че е млад,показал е голмайсторски нюх и за да се изпревари конкуренцията.Все пак ако този играч вкарва за нас не 25,а дори и 17-20 гола на сезон,за следв.10 г той би си избил парите...А Агуеро,точно същия трансферен прозорец(януари 2011) Атлетико не гу пусна в Челси за 40мил(по слухове),после лятото вече е друга ситуацията,другото е заплатата му над 200к и третото е,че му се предлага ШЛ и борба за шампионска титла...Ти ако си Агуеро и не си фен на Ливърпул,къде би отишъл? Трансферите са големи игри и манипулаци и затова не искам ваобще да се изказвам,щото ние знаем сиг 1% от всичко което става около една сделка...А и като се замислиш,какви нападателии доказани и талантливи минаха през отбора за последните 7,8 г и само Торес си разви потенциала при нас...футбола а и всеки спорт е страшно мнг. психика и затова при нас нещата може и да не сработят още дълго време и затова се изприщвам,като чуя"да го сменят с който и да е".Според мен Далглиш заслужава още един шанс с трансферите,защото показа че игра може да направи(колкото и да го усмиват някои) и ако пак се издъни и сме 6,7 октомври- да си ходи.Ама да се намери правилния човек първо и после да го сменят!!!
Еми нормално да разбираш за какво говори - все пак спориш със себе си!!!!!!!
П.С. "Далглиш, показал, че прави игра" Да, бе особено срещу Суонзи, Блекбърн, Фълъм, Стоук Сити (х2), Норич, Съндерланд, последния мач с Юнаитед, и т.н и т.н. Направо им разказа играта... Като имаш раздвоение на личността, къса памет и склонност към олигофрения "а'ре, само да не НИ занимаваш"!!!!!!!!!!!!!!
- Karsa Orlong
- Контакти:
an4o_321 написа:П.С. "Далглиш, показал, че прави игра" Да, бе особено срещу Суонзи, Блекбърн, Фълъм, Стоук Сити (х2), Норич, Съндерланд, последния мач с Юнаитед, и т.н и т.н. Направо им разказа играта... Като имаш раздвоение на личността, къса памет и склонност към олигофрения "а'ре, само да не НИ занимаваш"!!!!!!!!!!!!!!
Айде по-спокойно, човекът е сбъркал при цитирането и затова изглежда все едно е един коментар, гледай малко преди да обиждаш. На голяма почит е чуждото мнение тук ...
Не трябва ли той да гледа преди да пише, аз да не съм длъжен да отговарям за чуждите грешки? Няма да изброявам на кои хора уважавам мненията, но тоя ми е точно на противоположната страна с неговите романи в който в крайна сметка нищо съществено не казва или пък се изцепва, като по-горе!
П.С. Кажи къде е баба ти бе, да я държим отговорна нея поне, щом Далглиш нямал вина!
П.С. Кажи къде е баба ти бе, да я държим отговорна нея поне, щом Далглиш нямал вина!
- Liverpool_EC
- Контакти:
an4o_321 написа:Не трябва ли той да гледа преди да пише, аз да не съм длъжен да отговарям за чуждите грешки? Няма да изброявам на кои хора уважавам мненията, но тоя ми е точно на противоположната страна с неговите романи в който в крайна сметка нищо съществено не казва или пък се изцепва, като по-горе!
Kато те гледам за една година повече от мен в този форум имаш точно толкова мнения,колкото и аз,така че претенциите ти за собственик на форума са доста забавни

П.П. Баба ми вече 18 г не носи вина за абсолютно нищо,ама ако си мнг упорит вземи една кирка и ходи се оправяй!
an4o_321 написа:Не трябва ли той да гледа преди да пише, аз да не съм длъжен да отговарям за чуждите грешки? Няма да изброявам на кои хора уважавам мненията, но тоя ми е точно на противоположната страна с неговите романи в който в крайна сметка нищо съществено не казва или пък се изцепва, като по-горе!
Тука си набута голям автогол пич, голям

На мен пък ми е доста забавно, как се измъкваш със кой бил собственик, кой имал кирка, но нищо не каза по футболни въпроси, който ти задавам от 3-4 страници. Не, че ми трябва точно твоя отговор де... приятен ден!!!