Приличен мач и от стратегическа гледна точка много важна победа.Победа за самочувствие,която ще окуражи новите,които досега не са гонили големи цели като титла или топ 4,а и ще върне увереността на отбора след слабия първи мач.
Рейна и цялата защита заслужават отлична оценка.Енрике засега е перфектен,а за 5,5 млн. си е удара на сезона,още повече като сравня безумията,които се плащат за надценени британски играчи.Уолкът струва 12 млн.,а цял мач не можа да излезе от задния джоб на испанеца.Кели също бе класа,но той трябва да бъде пазен,защото неговата история с травмите не е добра.Агер е класа,а с повече мачове ще подобрява и формата си,защото последните две години на практика Дагер е през повечето време по болничните легла.Кара бе добре,но годинките ще си кажат думата през сезона,а и понякога се дразня на на безумните изсипвания на топката по посока Каръл.Кейхил е необходимост,но се чува,че Венгер също ще се насочи към него.
В полузащита Лукас бе лидера за пореден мач(изработи изгонването на тва ренде Фримпонг и участва в атаката за втория гол),но какво става,ако бразилецът се контузи?В този състав липсва типичен дефанзивен халф.Адам-аз не съм недоволен от него,свърши добра работа в дефанзивен план,подаваше добре топката,допусна и грешки,но си личи,че се сработва с останалите.Хендо-няма самочувствие и му е още рано да е водеща фигура,не е авантюристичен,опитва само сигурни пасове,но според мен има голям потенциал.Даунинг-засега надминава очакванията ми,с Енрике е най-добре адаптиралия се от новите момчета.
Каръл-и за него важи казаното за Джордан,но 35 млн. паунда като цяло си бяха безумие.20 млн. ок,но всяко пени повече си е пладнешки грабеж.
Браво на Раул и Суарез за включването им през второто полувреме.Средния пръст на Раул според пресата е бил шега към Лукас,на който Фримпонг е поакзал средн пръст на полувремето.Дано да е това и Раул да остане в клуба,защото наистина не изглеждаше щастлив при головете,по-скоро бе ядосан на някого или нещо.Срещу Болтън се надявам Мейрелеш да е титуляр зад нападателя,защото той придава класа на състава,за разлика от Хендо на този етап.
До средата на седмицата се очаква да се обяви трансфера на Нгог в Болтън,французина не бе в групата за мача по тази причина,а и се чака да свърши днешния мач на Тротърс срещу Сити.Акуилани е на път за Милан и остават още Коул,Поулсен,Инсуа,Деген и Брад Джоунс за чистене
YNWA
Арсенал - Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
- RedMagic
- Контакти:
Re: Арсенал - Ливърпул
inside_my_ass, момчето ми, как си ? Сърдечни удари, нещо такова имаше ли ? Отворихме ли ти очите, приятелю ? Паднахте ли, паднахте, а уж сте щели едва ли не да ни размажете
Е, Арсенал 0-2 Ливърпул, и приятеля inside_my_ass - адски сад !
ПС. Нямаше ме 3 дни, и за това не се изгаврих с приятелчето по-рано...

[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]
Hakercheto написа:JalkiSte написа:Енрике беше просто феноменален и в двата мача ... не знам какво не му харесвате.Другите още не са разкрили пълния си потенциал.
Супер е.Дано да остане за дълго.В мача даже направи по хубави центрирания от лявото крило.
И мен ми направо много добро впечатление. Чак леко се дразня, че Байерн не го взеха, както се спекулираше

С интерес ще следя Ливърпуул. Отбора започва да изглежда така, както би трябвало... Има нещо... old school в играчите и отбора, като цяло. Сигурено е заради Дауглиш. И все пак, без да следя много отбора, все ми се струва, че играчи като Лукаш, Шкъртел и Макси са маааалко под нивото, на което ги изкарват. Въпреки относително силния последен сезон.
Пожелавам ви успех. Дано с трясък се намесите в борбата за титлата. Сега е и идеалния момент. Арсенал явно втора поредна година ще са на никъде. Сити втора поредна година обиграва отбор (и буксува), Челси не мисля, че са отбора от преди 2-3 години. Пък и са с нов треньор...
Остава Юнайтед, които са си все същите. Надявам се да им дойде времето и на тях.
Поздрави!
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
RedMagic написа:inside_my_ass, момчето ми, как си ? Сърдечни удари, нещо такова имаше ли ? Отворихме ли ти очите, приятелю ? Паднахте ли, паднахте, а уж сте щели едва ли не да ни размажете![]()
![]()
То ние щяхме да се покриваме след мача уж, а тя каква стана....

- RedMagic
- Контакти:
LFC1892 написа:RedMagic написа:inside_my_ass, момчето ми, как си ? Сърдечни удари, нещо такова имаше ли ? Отворихме ли ти очите, приятелю ? Паднахте ли, паднахте, а уж сте щели едва ли не да ни размажете![]()
![]()
То ние щяхме да се покриваме след мача уж, а тя каква стана....Много лесно е да лаеш преди мач, а след него да си траеш. Нищо. Дано КЛАСНИТЕ им халфове им донесат някой успех в следващите мачове.
Сега тука имам един приятел, фен на Юнайтед, който леко ме дразни

- Hakercheto
- Контакти:
dxl написа:Hakercheto написа:JalkiSte написа:Енрике беше просто феноменален и в двата мача ... не знам какво не му харесвате.Другите още не са разкрили пълния си потенциал.
Супер е.Дано да остане за дълго.В мача даже направи по хубави центрирания от лявото крило.
И мен ми направо много добро впечатление. Чак леко се дразня, че Байерн не го взеха, както се спекулираше
С интерес ще следя Ливърпуул. Отбора започва да изглежда така, както би трябвало... Има нещо... old school в играчите и отбора, като цяло. Сигурено е заради Дауглиш. И все пак, без да следя много отбора, все ми се струва, че играчи като Лукаш, Шкъртел и Макси са маааалко под нивото, на което ги изкарват. Въпреки относително силния последен сезон.
Пожелавам ви успех. Дано с трясък се намесите в борбата за титлата. Сега е и идеалния момент. Арсенал явно втора поредна година ще са на никъде. Сити втора поредна година обиграва отбор (и буксува), Челси не мисля, че са отбора от преди 2-3 години. Пък и са с нов треньор...
Остава Юнайтед, които са си все същите. Надявам се да им дойде времето и на тях.
Поздрави!
За Макси съм съгласен че е под нивото на Пул
Само Левски!
You'll never walk alone!
You'll never walk alone!
PeterForsberg написа:Приличен мач и от стратегическа гледна точка много важна победа.Победа за самочувствие,която ще окуражи новите,които досега не са гонили големи цели като титла или топ 4,а и ще върне увереността на отбора след слабия първи мач.................
[offtopic]Жалко, че хората, които изказват качествени мнения имат по едва 8 мнения, а някои други са с хиледи и то до едно безмислени

Иначе си признавам - забавно е да гледаш как 15-годишен вика на 14-годишен : "ей, лапе"

- RedMagic
- Контакти:
Hakercheto написа:За Макси съм съгласен че е под нивото на Пул
Е как ще е под нивото на Ливърпул, като в края на миналия сезон направи фурор с червеният екип ? Макси си е класа, просто дойде в 'Пул вече на години, по-точно на 30, и за това не блесна за отбора по-рано. Според мен е перфектна алтернатива на Даунинг за поне още един сезон. Иначе ако беше дошъл 4-5 години по-рано, друга песен щеше да пееш...
MONK1TO написа:Арсенал 0:2 Ливърпул
№1

A.C.A.B.: All Cops Are Bastards

==============
Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!

==============
Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,