Lucas signs new Reds deal
т.е. Лукаш със сигурност остава за следващия сезон.Което като цяло е добра новина според мен.
Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
Liverpool forever_95
- Контакти:
Re: Селекцията в Ливърпул
styopa написа:Lucas signs new Reds deal
т.е. Лукаш със сигурност остава за следващия сезон.Което като цяло е добра новина според мен.
Ами дали ще е добра или лоша тепърва предстои да видим. Ако стане малко по-постоянен ще е супер. А сега излезе информация, че Акуилани би бил щастлив, ако се върне в Ливърпул.
Aqua open to Reds return
http://www.liverpoolfc.tv/news/media-wa ... eds-return
http://www.liverpoolfc.tv/news/media-wa ... eds-return
Лукас с нов договор,да видим,какво ще кажат хейтърчетата,които явно разбират повече от Кени,Рафа и Ходжсън взети заедно за качествата на бразилеца.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
- liverpool-4ever
- Контакти:
haha написа:Лукас с нов договор,да видим,какво ще кажат хейтърчетата,които явно разбират повече от Кени,Рафа и Ходжсън взети заедно за качествата на бразилеца.
Пич, първо, всеки има право на 1-2 грешки в кариерата си .. Сега това е първата на Кени и второ Лукас е златна трета резерва.
wolf написа:Aqua open to Reds return
Което също може да се каже че е добра новина.Макар и Алберто май май си ги говори някой неща по задължение.Уж никога нямаше да напуска Рома,след като дойде при нас уж никога нямаше да играе за друг италиански отбор,след трансфера си в Юве уж му беше сбъдната мечта и т.н.Доста прилича в това отношение на един друг испански наемник.
Liverpool forever_95 написа:Ами дали ще е добра или лоша тепърва предстои да видим. Ако стане малко по-постоянен ще е супер.
Според мен е добра.Лукаш все пак показа и добри неща този сезон и поне на хартия би бил добра алтернатива на някой наистина добър опорен полузащитник.
liverpool-4ever написа:Пич, първо, всеки има право на 1-2 грешки в кариерата си .. Сега това е първата на Кени и второ Лукас е златна трета резерва.
Да,Кени бърка,Рафа бъркаше с Лукас,сегашният тренер на Бразилия и той бърка като го вика.Как може да има толкова много глупаци,ти трябва да станеш треньор,да им покажеш как се работи.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Standard Chartered, които развиват сериозен бизнес в Азия "предлагат" да привлечем някой играч от района. По принцип е ясно, че спонсор не трябва да се бърка в работите на отбора, но все пак имаме рекорден за Англия (не знам дали не и за света) договор с тях.
Това не е нещо ново - ясно е, че Парк не е заради прическата си в Ман и неслучайно всички по-големи отбори ходят на турнета в Азия.
А още дори преди последния трансферен прозорец се споменаваше Кейсуке Хонда, аз бих добавил евентуално и Шинджи Кагава, като естествено вземем предвид, че сега хората там си имат далеч по-сериозни проблеми.
П.С. Това не е първоаприлска шега
Това не е нещо ново - ясно е, че Парк не е заради прическата си в Ман и неслучайно всички по-големи отбори ходят на турнета в Азия.
А още дори преди последния трансферен прозорец се споменаваше Кейсуке Хонда, аз бих добавил евентуално и Шинджи Кагава, като естествено вземем предвид, че сега хората там си имат далеч по-сериозни проблеми.
venomcho написа:Standard Chartered, които развиват сериозен бизнес в Азия "предлагат" да привлечем някой играч от района. По принцип е ясно, че спонсор не трябва да се бърка в работите на отбора, но все пак имаме рекорден за Англия (не знам дали не и за света) договор с тях.
От къде ти е информацията?
-
Liverpool forever_95
- Контакти:
styopa написа:venomcho написа:Standard Chartered, които развиват сериозен бизнес в Азия "предлагат" да привлечем някой играч от района. По принцип е ясно, че спонсор не трябва да се бърка в работите на отбора, но все пак имаме рекорден за Англия (не знам дали не и за света) договор с тях.
От къде ти е информацията?
Информацията я има в спортал и гол.бг