Ливърпул - Астън Вила 18.01.2014 | 19:30 | 2-2 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ливърпул - Астън Вила 18.01.2014 | 19:30
Така колеги ядове много.Аз сега се пребирам от работа и не съм гледал мача,но ми го разказваха.Имам запитване към някои колеги ,единия пишеше ние вкарваме много, няма значение колко ни вкарват,другия -Сисоко много добър играч но му трябва адаптация.Аджаба, ако смяташ Ливърпул(да адаптираме играчи) за голям отбор, да вземем да адаптираме всички (нямам просто думи как да ги нарека) миндили, които отборите мислищи правилно се отърват от тях.Ние сме голям отбор без мисъл в главата на всички които командват.Гларосче Барнс Ти каза ,с този лебед и на 5/6 трябва да се радваме ,ама с формата на Суарез е престъпление!!Лека и дано да е спокойна от други неща .Аз лично няма да ми е спокойна ,я жена я дете все на някой ще си го изкарам(това последно е шега) ама много ама много ми е .........гадно.Къде отиде Брендъне мачкай?
-
suareshampion
До днес преди обяд ,Лукас беше най оплювания играч ,ся стана най добрия ни халф .Няма такива фенове .
Аз не мога да разбера ,тоя Роджърс до кога ще я кара с тия трагични халфове ???????
Ми те не могат да задържат топката 2 минутки бе ? Изравняваме в 50 минута и до края не можаха да си подадат два паса в средата ? 40 минути не можаха да упражнят някакъв поне траен домакински натиск ?
Имаме двама креативни халфа ,като хората и той единия ми го изкара на полувремето а другия седи на пейката от началото на сезона ?!?! Смях .
Като говорих ,че Джерард вече пречи на отбора ,ме нападахте .Капитан бил ,незнам кво бил . Без него ,се видя поне едно по добро движение ,тичане ,ся и това го нямаше .
Ливърпул няма халфове ,които да могат да задържат топката ,дори колкото едни Евъртън . И бекове нямаме . Как я мисли тоя мениджър ,незнам ?
Не става с тоя куц коне Хендерсън бе алоууу треньора ? Не става и със капитана ,който издиша вече . Обаче ми ги налага . Кво ми ги налагаш бе ?
Как може да не може два паса като хората да си направят в средата бе ? Приличаха на селски отбор. Това е . За мен ,в тоя мач ясно се видя ,че Ливърпул все още няма отбор . Иска халфове ,бекове ..иска класа ,класа и пак класа !!! И днес отново без вратар играхме . Ебати вратарчето тоя .Кво му стана бе ?
Показа ,че може и изведнъж назад,назад и само назад. Отначало ,скачаше ,викаше им ,караше им се отзад ,ся по тих от водата . Според мен е лабилен и чете много форуми .
Иначе дузпата 100 процентова. Но и Суарес днес беше слабичък . Той като е слабичък и гълтаме вода ,няма един халф да се нагърби ?! Няма и това е . Няма.
Аз не мога да разбера ,тоя Роджърс до кога ще я кара с тия трагични халфове ???????
Ми те не могат да задържат топката 2 минутки бе ? Изравняваме в 50 минута и до края не можаха да си подадат два паса в средата ? 40 минути не можаха да упражнят някакъв поне траен домакински натиск ?
Имаме двама креативни халфа ,като хората и той единия ми го изкара на полувремето а другия седи на пейката от началото на сезона ?!?! Смях .
Като говорих ,че Джерард вече пречи на отбора ,ме нападахте .Капитан бил ,незнам кво бил . Без него ,се видя поне едно по добро движение ,тичане ,ся и това го нямаше .
Ливърпул няма халфове ,които да могат да задържат топката ,дори колкото едни Евъртън . И бекове нямаме . Как я мисли тоя мениджър ,незнам ?
Не става с тоя куц коне Хендерсън бе алоууу треньора ? Не става и със капитана ,който издиша вече . Обаче ми ги налага . Кво ми ги налагаш бе ?
Как може да не може два паса като хората да си направят в средата бе ? Приличаха на селски отбор. Това е . За мен ,в тоя мач ясно се видя ,че Ливърпул все още няма отбор . Иска халфове ,бекове ..иска класа ,класа и пак класа !!! И днес отново без вратар играхме . Ебати вратарчето тоя .Кво му стана бе ?
Показа ,че може и изведнъж назад,назад и само назад. Отначало ,скачаше ,викаше им ,караше им се отзад ,ся по тих от водата . Според мен е лабилен и чете много форуми .
Иначе дузпата 100 процентова. Но и Суарес днес беше слабичък . Той като е слабичък и гълтаме вода ,няма един халф да се нагърби ?! Няма и това е . Няма.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
- we are the champions
- Контакти:
suareshampion написа:До днес преди обяд ,Лукас беше най оплювания играч ,ся стана най добрия ни халф .Няма такива фенове .
Не ме карай да ти намирам постове където си писал ,че от Лукас не ставало чеп за зеле
Просто този хикс трябва се обърне в победа следващия мач, за който пък хикса беше добър резултат и един вид да се компенсира, така че нищо чак толкова страшно... Засега...
suareshampion написа:До днес преди обяд ,Лукас беше най оплювания играч ,ся стана най добрия ни халф .Няма такива фенове .
Напълно съм съгласен!
Отбора няма халфове и затова страдаме,заболяха ме пръстите да пиша,че ни трябва халф,който да изнася топката,как Роджърс не го разбира това нещо?
Забеляза ли днес как Стъридж поемаше топката от средата на терена,същото се случваше и срещу Сити,тогава пък Суарес ходеше назад и по фланговете,за да получи топката,защото няма кой да му я даде...
Имаше един хубав рейд на Суарес пусна я към Сисоко,а ония я удари по безобразен начин,че то аз я целя по-хубаво като играя,бе,направо ми стана жал за Суарес...
Стърлинг игра добре,но си е егоист,а и е млад не може да се разчита много на него.
Хендо горе долу се раздаваше и играеше,но се очаква много,много повече!!!!!!!
Джерард не става за дефанзивен халф,първите минути направи доста грешки...
Към Миньоле аз претенции нямам,просто няма как да се чака само на него,тоя човек цял сезон е принуден да играе с различни двойки централни защитници,не може да свикне,ето виж днес Байерн падна с 3:0,а защитата ужасна,какво може да направи Нойер?
Честно казано на фона на защитата ни днес Шкъртел изпъкваше и играта му ми хареса,това е единствения човек може би заедно с Джонсън,който играе спокойно когато топката е у него или поне на мен така ми се струва.
А Коутиньо напоследък не се представя на ниво много грешни пасове,просто не знам какво се случи и с него.
Не купим ли КЛАСЕНИ халфове,десен бек и крило нещата ще станат много сложни...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
venomcho написа:Просто този хикс трябва се обърне в победа следващия мач, за който пък хикса беше добър резултат и един вид да се компенсира, така че нищо чак толкова страшно... Засега...
Е,как да не е станало нищо страшно?
Някакъв отбор от средата на таблицата идва и ни надиграва на Анфийлд????
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
Подяволите ние играем схема с 3 централни халфа титуляри, а имаме на разположение общо 4-ри такива тук въобще няма да коментирам кой добър кой слаб....
1-вия и единствения дефанзивен Лукас един от най-важните, но няма никаква алтернатива и при контузия като сега край просто отделно след тежката контузия още не е същия който беше преди, но определено е един от най-добрите на поста си... 2-рия Капината Джерард легенда уникален футболист ама скоро прави 34 години, а ако не беше разтегнал нямаше да изпусне нито една минута за Ливърпул както и за Англия не може да играе без почивка поне при решените мачове да излиза и за купите да почива, а пък за Англия в контролите един Лампард подържа супер ниво, защото Челси го оставят да почива повече и от 1 мач някой път при нас играе постоянно Стиви и издъхва... 3-тия Алън за мен не е лош халф ама прави 3 супер мача след това играе ужасно и контузия от началото на сезон 2013/2014 ако не се лъжа беше контузен 2 пъти, а сезона е в разгара си скоро очаквам нова контузия.... И 4-тия Хендерсън играе на 6 различни позиций и отново играе без почивка смяна и т.н той играе като десен бек, десен халф, дефанзивен халф, централен халф, атакуващ халф и ляв халф, а единствената позиция поне за мен която го бива и може да стане футболист е централен халф да има зад него дефанзивен халф и да има пред него един атакуващ халф който да е техничен, бърз и т.н и Хендо посредата с неговате енергия и физика да помага ....... Извод до края на прозореца трябват 2 халфа пък лятото ще се сменят 2-та бека ще се взима резервен нападател ако махат Аспас, резервен вратар и примерно още един халф...
Вижте и какво казва Джерард
1-вия и единствения дефанзивен Лукас един от най-важните, но няма никаква алтернатива и при контузия като сега край просто отделно след тежката контузия още не е същия който беше преди, но определено е един от най-добрите на поста си... 2-рия Капината Джерард легенда уникален футболист ама скоро прави 34 години, а ако не беше разтегнал нямаше да изпусне нито една минута за Ливърпул както и за Англия не може да играе без почивка поне при решените мачове да излиза и за купите да почива, а пък за Англия в контролите един Лампард подържа супер ниво, защото Челси го оставят да почива повече и от 1 мач някой път при нас играе постоянно Стиви и издъхва... 3-тия Алън за мен не е лош халф ама прави 3 супер мача след това играе ужасно и контузия от началото на сезон 2013/2014 ако не се лъжа беше контузен 2 пъти, а сезона е в разгара си скоро очаквам нова контузия.... И 4-тия Хендерсън играе на 6 различни позиций и отново играе без почивка смяна и т.н той играе като десен бек, десен халф, дефанзивен халф, централен халф, атакуващ халф и ляв халф, а единствената позиция поне за мен която го бива и може да стане футболист е централен халф да има зад него дефанзивен халф и да има пред него един атакуващ халф който да е техничен, бърз и т.н и Хендо посредата с неговате енергия и физика да помага ....... Извод до края на прозореца трябват 2 халфа пък лятото ще се сменят 2-та бека ще се взима резервен нападател ако махат Аспас, резервен вратар и примерно още един халф...
Вижте и какво казва Джерард
Gerrard: "If Brendan watches that game back I might be playing further forward next game. Or be on the bench."
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]
Забравих да спомена, че ми казаха ,че Сисоко и Туре са били най слабите ,ама не е новина като прегледах постовете Ви.М/у другото все още нямам на 100% инф. за целия мач.И ако някой съм обидел(или се чувства обиден) моля да ме извини,просто немога да си намеря място.
HoUs4oOL написа:venomcho написа:Просто този хикс трябва се обърне в победа следващия мач, за който пък хикса беше добър резултат и един вид да се компенсира, така че нищо чак толкова страшно... Засега...
Е,как да не е станало нищо страшно?![]()
Някакъв отбор от средата на таблицата идва и ни надиграва на Анфийлд????
Е първи хикс, случва се и на най-добрите в ПШ, пък и Ман Сити как бяха надиграни точно от Ливърпул, като разликата в съставите е даже и по-голяма може би
mitko9311 написа:Вижте и какво казва ДжерардGerrard: "If Brendan watches that game back I might be playing further forward next game. Or be on the bench."
Джерард ако види,че пречи на отбора сам ще пожелае да остане на пейката,сигурен съм!