Аз винаги съм казвал, че Далглиш трябва да остане до края на сезона. И дори ще съм съгласен да ни води и през следващия, ако не се намери
ДОБЪР вариант за мениджър. Това трябва да е някое голямо име, а не някой като Рой. Все пак ще търсим подобрение, а не просто промяна

[/quote]
Кени трябва да ни води поне до края на календарната година. И ако до 31.12.12 няма никакво подобрение в играта и резултатите ни, на 01.01.13 веднага след като изтрезнея от посрещането на Нова година аз ще съм първия, който ще влезе тук и ще каже, че Кени трябва да си ходи и на негово място трябва да бъде назначен друг мениджър, който съм съгласен че трябва да отговаря на характеристиките които ти посочваш. Но до тогава просто трябва да му се даде пълна подкрепа и аз лично поне смятам да му я дам... вече всеки преценява за себе си до кога може да бъде търпелив.[/quote]
Срока който си поставил е справедлив. Представянето на тима зависи от нападението и то трябва да се промени през лятото и да е ниво преди края на календарната година. Кени трябва да разкара Каръл и да го замени с някой, който да вкарва голове. Освен това трябва да вземе 10-тка - втори нападател който също да вкарва голове. Сигурно ще му е много трудно да го направи, но това е необходимо за доброто на отбора. Ако го сменят по-рано ще има поне още един пропуснат сезон в който и Карлинг къп ще е илюзия.
Аз бях търпелив до момента в който се убедих че Каръл не става за Ливърпул (второ чудо като това с Лукас няма как да стане). Затова мисля че и срока е справедлив; все пак Каръл дойде в Ливърпул когато Кени беше на три седмици като временен мениджър. А и всички знаем как, защо и за колко дойде сегашния ни номер 9.