Ливърпул - Уигън Атлетик 24.03.2012, (1:2 FT)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

leoric
Контакти:

Re: Ливърпул - Уигън Атлетик 24.03.2012, (1:2 FT)

Мнениеот leoric » 27 мар 2012 00:01

Avrameca написа:Прочетох всички мнения свързани с играта , стратегията , статистиката , парите , играчите и съм съгласен със всяко едно мнение.Но имам един въпрос - Защо със същите играчи изиграхме някой много добри мачове и съответно мачове в който ти се иска да си хвърлиш телевизора от терасата ?? :|

Щото са слаби и могат да играят като средняци в 2-3 мача от 15, затова. Щото отборът се превърна в средняк скачащ на големите и унижаван от малките, това е горчивата истина с тези куци говеда.

john barnes

Мнениеот john barnes » 27 мар 2012 01:07

Avrameca написа:Прочетох всички мнения свързани с играта , стратегията , статистиката , парите , играчите и съм съгласен със всяко едно мнение.Но имам един въпрос - Защо със същите играчи изиграхме някой много добри мачове и съответно мачове в който ти се иска да си хвърлиш телевизора от терасата ?? :|

когато легендата се завърна,мачкахме наред...ако помниш.тогава в състава бяха ужким излишните,а сега със неговата селекция се осираме наред....обяснението за мен-селекцията му беше изградена от изцяло средняшки играчи,които скачаха на по-големите отбори за да се докажат и се примиряваха срещу по-малките-демек,абсолютни средняци-мислещи,дишащи и живеещи за големия мач...досущ,както е и във бг.малките отбори чакат мачовете със цска и левски,за да се докажат... :)
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 27 мар 2012 01:10

leoric написа:

Щото са слаби и могат да играят като средняци в 2-3 мача от 15, затова. Щото отборът се превърна в средняк скачащ на големите и унижаван от малките, това е горчивата истина с тези куци говеда.

Проблемът от много време е точно това - Ливърпул играе силно срещу силните и слабо срещу слабите. Е, чак така не сме се излагали (освен при Рой), но си го имаше. Точно затова се надявах при този мениджър това да се промени, мислейки, че той ще мотивира повече играчите, все пак е мечта за всеки от тях един ден да бъде за феновете на Ливърпул това, което в момента е Кени Далглиш. Уви, това не стана и считам, че най-логичното би било след края на сезона да бъде назначен нов мениджър. Дано обаче това да е някой опитен и доказан специалист, постигал успехи с големи отбори, защото видяхме, че да си направил един много успешен сезон с Фулам не означава, че ще си добър мениджър на Ливърпул. Дано това се обмисли внимателно от собствениците и изберат възможно най-подходящия човек, в противен случай догодина по това време нищо няма да се е променило ...

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 27 мар 2012 08:00

А много плюеха Рафата. Ама с почти никакъв отбор( просто нямаше звезди освен Джерард) взехме Шампионска Лига, няколко години гонихме яко Юнайтед, като 08/09 ги счупихме с 4-1 на техния и 2-0 на Анфийлд и само на 4т останахме от заветната титла. И вижте сега къде сме - с една КК и дано поне и ФА къп да вземем. Но това е много дълга тема. Ако не може да взмеем играчи като Робен, Кавани, Муниан и тн, да пуска Стърлин, Шелви и те да са титуляри следващия сезон. ;)
Изображение
Изображение

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 27 мар 2012 10:10

john barnes написа:робен още докато беше в челси,заяви че мрази ливърпул...плюс това е доста чуплив,така че да ходи в тотнъм,ние ще вземем някой измежду-джарвис,дайър,редмънт или пинкилтън за фланга. :)

С тези "звезди" повече от 8-9 място няма да видим,аз все си мисля че от резервите на Барса и Реал може да измъкнем някой :?

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 27 мар 2012 11:50

Като чета, че са уволнили Раниери за хиляден път само мога да благодаря на Бог за това колко добър мениджър имаме в момента :lol:

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 27 мар 2012 16:23

Karsa Orlong написа:Като чета, че са уволнили Раниери за хиляден път само мога да благодаря на Бог за това колко добър мениджър имаме в момента :lol:

като имаш предвид и че един БГ отбор ще има вече 3ти ст. треньор за един сезон, можеш да бъдеш благодарен и че собствениците ни не са някои диваци, хванати от някоя казахстанска гора... докато я има тази разлика между Ливърпул и бг отборите, аз ще имам надежда че отбора ни може да прогресира... в противен случай спокойно можем да го погребваме...
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 27 мар 2012 16:45

Dzheff написа:
Karsa Orlong написа:Като чета, че са уволнили Раниери за хиляден път само мога да благодаря на Бог за това колко добър мениджър имаме в момента :lol:

като имаш предвид и че един БГ отбор ще има вече 3ти ст. треньор за един сезон, можеш да бъдеш благодарен и че собствениците ни не са някои диваци, хванати от някоя казахстанска гора... докато я има тази разлика между Ливърпул и бг отборите, аз ще имам надежда че отбора ни може да прогресира... в противен случай спокойно можем да го погребваме...

Аз винаги съм казвал, че Далглиш трябва да остане до края на сезона. И дори ще съм съгласен да ни води и през следващия, ако не се намери ДОБЪР вариант за мениджър. Това трябва да е някое голямо име, а не някой като Рой. Все пак ще търсим подобрение, а не просто промяна ;)

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 27 мар 2012 17:10

Karsa Orlong написа:
Dzheff написа:

Аз винаги съм казвал, че Далглиш трябва да остане до края на сезона. И дори ще съм съгласен да ни води и през следващия, ако не се намери ДОБЪР вариант за мениджър. Това трябва да е някое голямо име, а не някой като Рой. Все пак ще търсим подобрение, а не просто промяна ;)

Кени трябва да ни води поне до края на календарната година. И ако до 31.12.12 няма никакво подобрение в играта и резултатите ни, на 01.01.13 веднага след като изтрезнея от посрещането на Нова година аз ще съм първия, който ще влезе тук и ще каже, че Кени трябва да си ходи и на негово място трябва да бъде назначен друг мениджър, който съм съгласен че трябва да отговаря на характеристиките които ти посочваш. Но до тогава просто трябва да му се даде пълна подкрепа и аз лично поне смятам да му я дам... вече всеки преценява за себе си до кога може да бъде търпелив.
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

fearless for lfc

Мнениеот fearless for lfc » 27 мар 2012 18:19

Аз винаги съм казвал, че Далглиш трябва да остане до края на сезона. И дори ще съм съгласен да ни води и през следващия, ако не се намери ДОБЪР вариант за мениджър. Това трябва да е някое голямо име, а не някой като Рой. Все пак ще търсим подобрение, а не просто промяна ;)[/quote]
Кени трябва да ни води поне до края на календарната година. И ако до 31.12.12 няма никакво подобрение в играта и резултатите ни, на 01.01.13 веднага след като изтрезнея от посрещането на Нова година аз ще съм първия, който ще влезе тук и ще каже, че Кени трябва да си ходи и на негово място трябва да бъде назначен друг мениджър, който съм съгласен че трябва да отговаря на характеристиките които ти посочваш. Но до тогава просто трябва да му се даде пълна подкрепа и аз лично поне смятам да му я дам... вече всеки преценява за себе си до кога може да бъде търпелив.[/quote]

Срока който си поставил е справедлив. Представянето на тима зависи от нападението и то трябва да се промени през лятото и да е ниво преди края на календарната година. Кени трябва да разкара Каръл и да го замени с някой, който да вкарва голове. Освен това трябва да вземе 10-тка - втори нападател който също да вкарва голове. Сигурно ще му е много трудно да го направи, но това е необходимо за доброто на отбора. Ако го сменят по-рано ще има поне още един пропуснат сезон в който и Карлинг къп ще е илюзия.
Аз бях търпелив до момента в който се убедих че Каръл не става за Ливърпул (второ чудо като това с Лукас няма как да стане). Затова мисля че и срока е справедлив; все пак Каръл дойде в Ливърпул когато Кени беше на три седмици като временен мениджър. А и всички знаем как, защо и за колко дойде сегашния ни номер 9.

Върни се в “Ливърпул”