Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

iznenada

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот iznenada » 31 яну 2014 16:16

Mighty Reds написа:Не бе, боли ме чепа колко ще му дават, просто се надявам да пасне като дялан камък, че все Воронката ми е пред очите - и он дойде с голямата заплата и освен, че си направи детето в Ливърпул, май друга следа не е оставил ... Халал да са му ...

Но пък Канчелскис нямаше кой да го спре по крилото и при манафите и при карамелите ,ти би трябвало да го помниш ?
Между другото ,колкото повече гледам клипове на Коноплянка ,толкова повече ми харесва . Освен техника на скорост и добро центриране ,има и Много добър удар от дистанция . Брей ..взе да ми се привижда втори Азар бе.. бах мааму
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 31 яну 2014 16:17

Ясно ми е, че си всичко си е до индивидуалност ... Нямам проблем с Коноп-лянката, нека жъне в Ливърпул.

Апропо :shock: :

The Mail reports that Manchester City have turned down a bid from Liverpool to take Micah Richards on loan to Anfield.

Явно Гленката няма да го бъде, щом се търси десен бек ...
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 31 яну 2014 16:20

Mighty Reds написа:Ясно ми е, че си всичко си е до индивидуалност ... Нямам проблем с Коноп-лянката, нека жъне в Ливърпул.

The Mail reports that Manchester City have turned down a bid from Liverpool to take Micah Richards on loan to Anfield.

Явно Гленката няма да го бъде ...

Бре ние сме опитали да преговаряме за 2-ма Коноплянка и наем на Ричардс това си е напредък и то доста голям :Д :Д :Д, че този прозорец няма да вземем 2-ма няма само Коноплянка ама може да се усетат и да почнат от другите прозорци да действат по-добре и бързо
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

iznenada

Мнениеот iznenada » 31 яну 2014 16:21

Mighty Reds написа:Ясно ми е, че си всичко си е до индивидуалност ... Нямам проблем с Коноп-лянката, нека жъне в Ливърпул.

Явно Гленката няма да го бъде ...

Ясно ми е ,че ти е ясно ,просто исках да си припомним единствения украински играч ,с добра кариера в Англия.

Това за Ричардс ми хареса .Дебелия явно е аут до края на сезона . Това означава ,че ще тръгнем сега за втори вариант за бек ,не ми се иска да изкараме с Фланаган ,явно и Роджърс мисли като мен .Идват трудни мачове на надхитряне ,трябва ни опит ..
Последна промяна от iznenada на 31 яну 2014 16:21, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 31 яну 2014 16:21

Liverpool target Yevhen Konoplyanka is a black belt in karate.

Ще трябва да внимават наще :lol:

Graeme Bailey, Sky Sports

Liverpool closing on Ukraine star Yevhen Konoplyanka and the Dnipro man is understood to have agreed personal terms.

Човека от скай и той казва, че са договорени лични условия.

SkySportsPete

LIVERPOOL edging closer to Dnipro winger Yevhen Konoplyanka. Personal terms agreed on 5-year deal.

Така де....хората от Скай

Talksport's man on Merseyside, Graham Beecroft on Konoplyanka:

"There are just one or two little pieces that need sorting out. It is a race against time but, at the moment, it looks like Liverpool are winning it."

Явно сме дръпнали на часовника малко :)

Ben Smith, BBC

"Talks continue between FC Dnipro and Liverpool managing director Ian Ayre in the Ukraine over the Reds' potential signing of Yehven Konoplyanka. If this deal does go ahead it will all be done out in Ukraine. Liverpool have no plans to fly the player back for a medical on Merseyside."

Бен Смит от БиБиСи казва, че всичко ще бъде приключено в Украйна, няма да летят за прегледи до Ливърпул...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 31 яну 2014 16:23

Ричардс е страшен играч, само че и той много чуплив....не бих рискувал аз лично с него....макар че отдавна имаме интерес към него, още оная зима където купихме Суарез, Манчини отхвърли 20 милиона за него от нас :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 31 яну 2014 16:24

От друга страна Брендо е казал на пресконференцията ...

Rodgers: "January is a very difficult market. I'm happy with the group I've got."
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

iznenada

Мнениеот iznenada » 31 яну 2014 16:25

Gil-galad написа:Ричардс е страшен играч, само че и той много чуплив....не бих рискувал аз лично с него....макар че отдавна имаме интерес към него, още оная зима където купихме Суарез, Манчини отхвърли 20 милиона за него от нас :)

Абе щеще да изкара той едни 15 мача ,ама Пелегрини не го дава ,дееба :evil: Дай го да спрем Челси и Арсенал и да те направим шампион бе Мануеле :)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 31 яну 2014 16:28

iznenada написа:
Gil-galad написа:Ричардс е страшен играч, само че и той много чуплив....не бих рискувал аз лично с него....макар че отдавна имаме интерес към него, още оная зима където купихме Суарез, Манчини отхвърли 20 милиона за него от нас :)

Абе щеще да изкара той едни 15 мача ,ама Пелегрини не го дава ,дееба :evil: Дай го да спрем Челси и Арсенал и да те направим шампион бе Мануеле :)

Чиба, бе, ще спираш ти ... :mrgreen: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 31 яну 2014 16:31

От на БР мрънкането и все същите клишета , човек само може да се притесни...

Върни се в “Ливърпул”