Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Gil-galad
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Gil-galad » 31 яну 2014 15:05

venomcho написа:
boabbb написа:
venomcho написа:в 4 наше време БР ще говори пред медиите

Интересно нещо бил казал агента на Конопа :

Eurobot: Liverpool's bid to sign Yevhen Konoplyanka is 'unbelievably complicated' according to the Dnipro winger's agent.

Тоя Еър ги е вкарал в размисъл - офертата може да е била от рода 19 325 745, 45 паунда :mrgreen:

Точно това, но на български написах одеве...

[offtopic]модераторчето, знам че си фенче на ЦСКА, ама вземи трий и другите неща, несвързани със селекцията на ФК Ливърпул 1892,?[/offtopic]

[offtopic]Както виждаш темата за Бербатов приключи преди 2 страници ;) И има толкова общо с ЦСКА, колкото Бербатов има с ЦСКА в момента :)[/offtopic]

Иначе не се и съмнявам, че е нещо такова офертата и е предложил на 3 транша на по 43,7326582 % първия и другите някакви подобни...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 31 яну 2014 15:14

Нгоо под наем в Уолсол

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 31 яну 2014 15:21

13:18 / сиреч 15:18 наше време

We are hearing that Liverpool are edging closer to signing Dnipro winger Yevhen Konoplyanka. Personal terms are thought to have been agreed and the player is expected to sign a five-and-a-half year deal to make the move to Anfield
SkySports
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
IvanAtanasov
Контакти:

Мнениеот IvanAtanasov » 31 яну 2014 15:26

Konoplyanka is currently the only deal #LFC are working on today. If that doesn't happen, highly unlikely that anything will.

iznenada

Мнениеот iznenada » 31 яну 2014 15:34

http://hereisthecity.com/en-gb/2014/01/ ... ng-possib/?
Агнета му ,казва ,че Ливърпул правят всичко възможно ,да се осъществи трансфера .За мен ,тоя трансфер е ясен . Парите ,които даваме на Днипро са много добри ,както и парите за заплата на украинеца-60 хил на седмица. Абсурдно е да е взимал до момента 60 хил паунда на седмица в украинския отбор,камоли 100 .Обърнати в евра ,това са 74 хил . Мисля ,че всеки момент ще се обяви трансфера за официален.
Роджърс ще даде след малко пресконференция за мача с УБ и се надявам ,да каже ,че освен Коноплянка ,ще вземе и халф ,но не Мвила ,Мвила не му трябва ,нека мислим логично . А и с оглед интервютата на Джерард ,колко е щастлив от новия си пост,е абсурдно да се вземе дефанзивен халф ,трябва офанзивеннннн !
Последна промяна от iznenada на 31 яну 2014 15:39, променено общо 3 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 31 яну 2014 15:35

Шерууд каза, че няма да купуват днес никой, така че оставаме само ние за Коноплянка.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 31 яну 2014 15:39

Мойси обяви, че няма да купува нищо и дори и да не е 100 процента сигурно, аз ако съм на ръководителите на Ливърпул, влизам, както се казва в покера : "all in" и до 00:00 довечера правя така, че Скъмс да ги заболи много от пропускането на ШЛ - и финансово и маркетингово и футболно и психически!
защото само с Мата ако си мислят, че ще стане, значи надменността ще ги изиграе...

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 31 яну 2014 15:44

iznenada написа:Роджърс ще даде след малко пресконференция за мача с УБ и се надявам ,да каже ,че освен Коноплянка ,ще вземе и халф ,но не Мвила ,Мвила не му трябва ,нека мислим логично . !

М'вила няма да се учудя да го вземе Мосюто - зле е с халфовете в момента, германчето не се продава и е казал, че на 80 процента взима някой, но може и Матуиди, след като ПСЖ си имат вече Кабай

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 31 яну 2014 15:45

venomcho написа:
iznenada написа:Роджърс ще даде след малко пресконференция за мача с УБ и се надявам ,да каже ,че освен Коноплянка ,ще вземе и халф ,но не Мвила ,Мвила не му трябва ,нека мислим логично . !

М'вила няма да се учудя да го вземе Мосюто - зле е с халфовете в момента, германчето не се продава и е казал, че на 80 процента взима някой, но може и Матуиди, след като ПСЖ си имат вече Кабай

Ако вземе М'Вила, ще му тегля 3-редова псувня във всички теми :mrgreen: :lol: Другия мангал го бива, но ПСЖ не го дават
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

iznenada

Мнениеот iznenada » 31 яну 2014 15:47

venomcho написа:

Мосюто ,не му се дават пари ,така ,като гледам с кви дъртаняни го свързват .Абсурд да вземе Мвила. А и Мвила ,ония ден го гледах с Лудогорец ...не можеше да ходи .
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Върни се в “Ливърпул”