CM Punk написа:Kак ще им намалят заплатите, като имат договор????
Ще ги премахнат по взаимно съгласие и нов.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
CM Punk написа:Kак ще им намалят заплатите, като имат договор????

Liverpool forever_95 написа:Слух, че Кени Далглиш иска Уго Родайега...невъзможен трансфер...
Това за Джерард много ме притеснява. Доста време прекара в лазарета през изминалия сезон и сега може да пропусне старта на сезона. Според мен този човек се е изчерпал за големия футбол, лично мнение.
wolf написа:Liverpool forever_95 написа:Слух, че Кени Далглиш иска Уго Родайега...невъзможен трансфер...
Това за Джерард много ме притеснява. Доста време прекара в лазарета през изминалия сезон и сега може да пропусне старта на сезона. Според мен този човек се е изчерпал за големия футбол, лично мнение.
Ти пък, Джерард бил свършил за големия футбол![]()
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
KingKenny написа:Подобни изказвания са просто смехотворни вече се чудите от къде кво да измислите. Някой да е казал примерно фен на Юнайтед че Ван дер Саар е свършил или Гигс или който и да е. Да сте чули някой запалянко на Рома да твърди че легендата на Рим Франческо Тоти е свършен за големия футбол или за Дел Пиеро ? Само тука се говорят глупости, не цените тва което са направили тези велики играчи и ги отписвате тъй като са на години... тука в пълна сила важи клишираното "Няма стари и млади има можещи и не можещи". Ливърпул е за феновете подобни изказвания не приличат на един фен на Ливърпул !
Liverpool forever_95 написа:KingKenny написа:Подобни изказвания са просто смехотворни вече се чудите от къде кво да измислите. Някой да е казал примерно фен на Юнайтед че Ван дер Саар е свършил или Гигс или който и да е. Да сте чули някой запалянко на Рома да твърди че легендата на Рим Франческо Тоти е свършен за големия футбол или за Дел Пиеро ? Само тука се говорят глупости, не цените тва което са направили тези велики играчи и ги отписвате тъй като са на години... тука в пълна сила важи клишираното "Няма стари и млади има можещи и не можещи". Ливърпул е за феновете подобни изказвания не приличат на един фен на Ливърпул !
Добре, ти сравняваш Стиви с Гигс, но я погледни колко време прекарват двамата в лазарета. Аз не си спомням скоро Гигс да е получавал някаква тежка контузия. Яд ме е, че Джерард играе 6-7 мача и след това 2-3 месеца е контузен. Той по този начин не може да намери най-добрата си форма. Ако се опази здрав през този сезон, може и да видим старият Джерард, но последните му два сезона бяха изключително слаби.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта