tedicha123 написа:Коефицента ни за Агуеро е станал 4/1 на Шити 1/6 ;(
Еми помечтахме си малко за Агуеро и това е...спокойно пичове, КРАЛЯ има скрит коз в ръкава
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
tedicha123 написа:Коефицента ни за Агуеро е станал 4/1 на Шити 1/6 ;(
Gil-galad написа:Порто са купили нов ляв бек от Бразилия и вече имат 3-ма играчи на този пост
Liverpool forever_95 написа:Gil-galad написа:Порто са купили нов ляв бек от Бразилия и вече имат 3-ма играчи на този пост
И аз го бях мернал във ФБ това...дали Перейра се е запътил към Анфийлд

shomba14 написа:Ливърпул чака оферти за Макси Родригес, Мерелеш, Джо Коул и Акулиани.Според мен трябва да ги задържим на по-ниски заплати естествено.
IvanAtanasov написа:Оф, гледам мача с Хъл Сити .. тоя Нгог няма такова тъпо кучедо кога ще го държим ..
lfc_fan написа:styopa написа:lfc_fan написа:Малко офтопик :
Шефовете на Ливерпул са взели решение да не допускат фенове на манчестър юнаитед на Анфийлд следващият сезон на мача помежду им , решението е взето защото ръководството на 'пул иска да "защити" феновете на юнаитед или нещо такова :Д
Няма такова нещо.
А дали ? ако незнаеш това се появи навсякъде по интернет, еи ти и линк:
http://themondaysupplement.co.uk/sport/ ... ited-fans/
JalkiSte написа:shomba14 написа:Ливърпул чака оферти за Макси Родригес, Мерелеш, Джо Коул и Акулиани.Според мен трябва да ги задържим на по-ниски заплати естествено.
Джо Коул и Макси можем и да ги махнем, честно казано не вярвам да допринесат с нещо повече.В другите обаче мисля, че има хляб

shomba14 написа:JalkiSte написа:shomba14 написа:Ливърпул чака оферти за Макси Родригес, Мерелеш, Джо Коул и Акулиани.Според мен трябва да ги задържим на по-ниски заплати естествено.
Джо Коул и Макси можем и да ги махнем, честно казано не вярвам да допринесат с нещо повече.В другите обаче мисля, че има хляб
Не съм съгласен. Видяхме на какво е спосбен Макси в последните мачове и според мен би бил идеална резерва, че дори и титуляр като се наложи. За Джо Коул е яссно, че има класа въпроса е да намери добра форма. Ако не успее до зимата тогава вече да го продаваме. Само да им намалим малко заплатите и са готови.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта