Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
Еле живнахме малко.
Ще ме карат да си правя туитър за лятото....
Ако се вземат Коноплянка и М'Вила ще е невероятен удар.

Ако се вземат Коноплянка и М'Вила ще е невероятен удар.

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
wolf написа:Еле живнахме малко.
Представяш ли си сега, утре затваря прозореца и дърво

Леевски, оле

boabbb написа:wolf написа:Еле живнахме малко.
Представяш ли си сега, утре затваря прозореца и дърво- никой, какво ще стане в тая тема
![]()
![]()
Енциклопедия на цветистите изрази
Арсенал кой ще подпише ?

You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.
- Jurgen Klopp
- Jurgen Klopp
- KOPScousers
- Контакти:
9lives написа:mitko9311 написа:Via Sky Sports :
Ian Ayre -> Rubin Kazan -> Yann M'Vila
Dave Fallows -> Dnipro -> Yevhen Konoplyanka
Представете си :Д :Д: Д някакъв двоен удар :Д :Д :Д аз още и един не вярвам, че ще успеем да договорим толко бързо, но имам надежда.Konoplyanka quoted on telly, in the airport: "Is it all very serious with Liverpool. I'm surprised at how serious it is myself!"Sky Sports saying it’s Ayre in Ukraine. Konoplyanka top target.LiverpoolFC News @LFCTransferNRS 1h
Apparently Liverpool are trying to sign Konoplyanka and M'Vila before the deadline tomorrow.@FNN_Ukraine: Tottenham Hotspurs is officially out of the race ! Its between LFC and a not named German club now for Konoplyanka.
Ето малко слухове който намерих и се говори за цена около 15-17 милиона паунда за Коноплянка
Ако ги подпишем и двамата ще умра от кеф. Ама може ли 28 дни да спят е сега де се сетят да правят траснфери. 30-35 милиона и за двамата и да идват на прегледи утре. Запазил съм номер 11 за Konoplyanka
11 за Коноплянка и 18 за М'Вила... Мечти.

:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
9lives написа:boabbb написа:wolf написа:Еле живнахме малко.
Представяш ли си сега, утре затваря прозореца и дърво- никой, какво ще стане в тая тема
![]()
![]()
Енциклопедия на цветистите изрази
Арсенал кой ще подпише ?
Ти се шегуваш ама на повечето места се говори, че преговорите за Дракслер са на финалната права и се чака само съгласието на Вучини, за да отиде под наем в Арсенал

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Gil-galad написа:9lives написа:boabbb написа:wolf написа:Еле живнахме малко.
Представяш ли си сега, утре затваря прозореца и дърво- никой, какво ще стане в тая тема Енциклопедия на цветистите изрази
Арсенал кой ще подпише ?
Ти се шегуваш ама на повечето места се говори, че преговорите за Дракслер са на финалната права и се чака само съгласието на Вучини, за да отиде под наем в Арсенал
Контузен + дърво

Леевски, оле

boabbb написа:Gil-galad написа:9lives написа:boabbb написа:wolf написа:Еле живнахме малко.
Представяш ли си сега, утре затваря прозореца и дърво- никой, какво ще стане в тая тема Енциклопедия на цветистите изрази
Арсенал кой ще подпише ?
Контузен + дърво![]()
Няма що, направо така се подсилваме, че ...
Пак по-добре от нищо, но никога не съм харесвал Вучинич, дано е само под наем, едва ли ще покаже класа, съпоставима с Жиру
Немеца го бива. Имаше слухове днеска за Матюиди, ама на мен не ми се вярва
Боянчо ,тоя вашия бившия ,взе да ме притеснява нещо
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... uo5fD1_v7A
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
Тука ме хвана неподготвен
Кой е тоя
А-а сега видях
Това го четох, каза, че бил като муха без глава в Париж
То на гостувания там не е много яко, предполагам, а и Конопа не е Стоичков или Костадинов, все пак
Факт е, обаче, че той и Ярмоленко са единствените дето знаят как се бара топката 

Леевски, оле

boabbb написа:Gil-galad написа:9lives написа:boabbb написа:wolf написа:Еле живнахме малко.
Арсенал кой ще подпише ?
Контузен + дърво![]()
Няма що, направо така се подсилваме, че ...
Пак по-добре от нищо, но никога не съм харесвал Вучинич, дано е само под наем, едва ли ще покаже класа, съпоставима с Жиру
Немеца го бива. Имаше слухове днеска за Матюиди, ама на мен не ми се вярва
Е стойте си тогава с Бентнер и 2-ма контузени халфа