Gil-galad написа:iznenada написа:Какъв е тоя комитет бе ? Кои са в тоя комитет за трансфери ? Незабавно да се уволняват всичките .Комитет за трансфери ? Ужас. И това доживях да вида в Ливърпул.
Е това се формира няколко месеца след назначаването на Роджърс(и е от доведени от него хора)....и по последни слухове схемата била, че Роджърс казва играч на кой пост му трябва, те му дават списък с имена, той казва тея, които му харесват и от там онея от комитета определят каква е разумната цена на определения играч(според тях) и, че повече от това не трябва да се дава за тоя играч и после пращат Еър да преговаря.....и накрая той играча отива в друг отбор, а ние даваме 10-ина милиона за 20-годишно испанче, за бъдещето....
Аз не мога да разбера ,тоя човек ,защо не си взе спортен директор ?? Кви са тия комитети ,кви са тия глупости не мога да разбера ??
При положение ,че идва от малък в голям отбор и е неизвестно име на крехка възраст ..най правилния ход ,беше да си вземи едно влиятелно име ,като Чики Бегиристайн и край ! Чиста работа. Чики го познава цял свят. Има позиции човека . А нашия кой го познава ? Фабио Борини и Джо Алън от работата от съвместната им работа. Не се прави така. Аз още тогава ,казах ,че това е единствената ми забележка към него и ето ,че пак се оказах прав.
Освен това ,тръгваш с едни намерения ,с едни виждания ,принципи..с една точна и ясна философия за футбола ...виждаш ,че работят ...и в един момент ,бягаш от тях ?! Ами продължавай до край с тия виждания бе .Ебати човека.
Толкова ли не можа да си вземе двама кадърни халфа ,като хората и да ги сложи до Коутиньо в средата ?? Цял свят халфове ,той ми налага некадърник ,като Хендерсън ?? А уж ,дойде с ,претенции ,че харесва стил и играчи ,като тези на Барселона ?! И защо не си подготви леко полеко ,резервите за втория полусезон ? Айде за първия ,явно им е трудно адаптацията ,ама поне за втория ,трябваше да ги подготви ,като ги пускаше от време на време . Защо Хендерсън и Джерард бяха незаменими ,дори и за секунда ? Ми пускай Алберто по малко по малко . Първо десет минутки ,после 30 минутки ,после цял мач за някоя купа .Той не . Пуска ми тоя Хендерсън и това е братче.Пуска ми Джерард ,цял месец декември в най натоварения период ? Джерард слаб ,той пак го пуска .Джерард изморен ,той пак го пуска. Ами нормално беше да се контузи в един момент. А в същото време Алън и АЛберто ги заболяха дупенцата да седят на пейката . Е толкова ли са некадърни бе мама му стара ,че дори и в домакинските мачове срещу слаби отбори ,не го пусна тоя Алберто поне за едно полувреме .Хендерсън та Хендерсън .А миналата година ,се чудеше как да се отърве от Хендерсън ? Е кво е това ? Сега вече можеше да има един подготвен халф ,в лицето на Алберто. Аз разбирам Хендерсън да е класа и да е незаменим ,но той не е .
Със Шкъртел ,същата работа .Миналия сезон ,не го броеше за жив .След това идва летен прозорец и той взима двама класни централни плюс един по млад и логично целия свят ,очаква да ги пуска тях .НО той ми върна Шкъртел ?! Е за кво ми ги взе тогава тия трима централни ? И Шкъртел ,видяхме пак колко грешки направи и колко точки му отне.
Бекове няма . Ливърпул разполага в момента с 5 бека ,от които един не става . Вземи си два бека ,като хората и си готов . Толкова ли не видяха тия хора ,че тоя Джонсън е по чуплив и от стъкло бе мама му стара ? Ми махай бе .Кво ми го държите 10 години тука ? Агер същата работа ? Ми това са хора ,които всеки сезон от 6 години насам ,все нещо ми се счупва и остават отбора във важни моменти .
Тръгнахме на Фланаган да разичтаме ся . До ония ден ,го отписвахме от футбола ,ся го гласим за основен игра.Ми до бре ,ще видим ,дали с Джон Фланаган ще влезе в топ 4 ?
И с тия наеми ? Кви са тия наеми бе човек ? Взима ми Шахин и го маха след няма и три месеца ?! Ебати излагацията . Взима ми Сисоко ,той не знае къде се намира .Изкара психика на 15 годишен ?! Другия Моузес и той не помирисва терен ?! Колкото едни Евъртън ,не може да уцели наемите .Вижте ги ,те кво праят ,Лукаку и Бари са им в основата на перфектния сезон . Ето това са наеми .Да ги вземеш и да ти вършат работа ,не да се чудиш ,кво да ги правиш .Ами по добре си вземи юношки да обиграваш .За кво дава пари за тия наеми ,които не използва ?
И Моузес не е лош ,можеше да го пуска на лявото крило а Коутиньо в средата .Но той не та не .Хендерсън и това е .Еби му майката .Моузес направи една грешка и айде замрази го на пейката . А Хендерсън ,че е напрвил стотици грешки от както носи тая фанелка ,никой не ги гледа .
Чак започна да ми измисля некви супер странни тактики ,които преди това никога не е използвал ?
Разбира се ,че повечето неща ,ще ги свързвам с Далглиш .Но никога не мога да бъда убеден,дали съм прав . Но ако се окажа прав ,тогава тоя треньор за мен е свършил с големия футбол ,ако наистина се влияе от чуждото мнение и си плюе на своето .
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.