Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
Liverpool forever_95
- Контакти:
Re: Селекцията в Ливърпул
styopa , не трябва да се съди по това изказване на Адам, защото това са контроли и предполагам всичко е на принципа "който си я направи, той ще я бие", за да може да бият няколко човека и да види КРАЛЯ кои стават и кои не. Иначе за мен Джерард и Каут са непоклатими и те ще изпълняват 11 метровите наказателни удари (уреди)

-
suareshampion
Liverpool forever_95 написа:styopa , не трябва да се съди по това изказване на Адам, защото това са контроли и предполагам всичко е на принципа "който си я направи, той ще я бие", за да може да бият няколко човека и да види КРАЛЯ кои стават и кои не. Иначе за мен Джерард и Каут са непоклатими и те ще изпълняват 11 метровите наказателни удари (уреди)![]()
Абе тва да ни е проблема кой ще изпълнява дузпите
Последна промяна от suareshampion на 22 юли 2011 23:55, променено общо 5 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
Liverpool forever_95 написа:styopa , не трябва да се съди по това изказване на Адам, защото това са контроли и предполагам всичко е на принципа "който си я направи, той ще я бие", за да може да бият няколко човека и да види КРАЛЯ кои стават и кои не.
Е то това да не е в махалата.Кой става и кой не предполагам може и да се види на тренировка.
Иначе според мен Керъл ще бъде преди Каут като дузпаджия,но ще видим,може и да съм в грешка.
liverpool96 написа:За Каут и Адам можем да поспорим, но определено двамата не се отличават много по изпълнението. Нямам претенции кой от двамата ще ги изпълняват в отсъствието на Стиви. Мисля си, че Кени ще се опита да избие головете на Керъл ако не чрез игра, то през пеналта.
Аз пък се надявам, че ще избие липсата на голове от страна на Керъл с наличието на резервна скамейка под задника му
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!
-
john barnes
1.джерард 2.каут,който тоя сезон има 8 вкарани от 8 опита.3.адам.това ще е реда според мен,вече зависи и от самия мач,ако примерно водим със 2-3 гола,ще бие адам,даже може и 35 милионния,но ако мача е надървен-изпълнителите са само двама:стиви и каут! другите ги забравете!!!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
Говори се за интерес към 16-годишния кот д'ивоар-ски нападетел на Stade d'Abidjan - Angban Bekanty Victorien...Гръм да ме да удари ако преди съм му чувал името на тоя или ако успея да изговоря името на отбора му...

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Gil-galad написа:Говори се за интерес към 16-годишния кот д'ивоар-ски нападетел на Stade d'Abidjan - Angban Bekanty Victorien...Гръм да ме да удари ако преди съм му чувал името на тоя или ако успея да изговоря името на отбора му...![]()
![]()
Стад П'атладжан - колко му е
Не знам вече ... уж имаме сериозни цели, а се интересуваме и купуваме хора, които могат да ни бъдат от полза след не по-рано от 5 години.Да не стане така, че през 2017 Патладжан да се превърне в герой в статия със заглавие "Левски взе новия Дрогба от Ливърпул", а ние да сме 26 години без титла и да се оглеждаме за нови 15-годишни недоузрели Патладжани ...
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!
- RedMagic
- Контакти:
JalkiSte написа:Не знам вече ... уж имаме сериозни цели, а се интересуваме и купуваме хора, които могат да ни бъдат от полза след не по-рано от 5 години.Да не стане така, че през 2017 Патладжан да стане герой в статия със заглавие "Левски взе новия Дрогба от Ливърпул", а ние да сме 26 години без титла и да се оглеждаме за нови 15-годишни недоузрели Патладжани ...
Олеле колега, разби ме с това честно !!
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]
Постарах се
Имам някакви литературни наклонности, надявам се, че не ви отегчавам с опитите си да бъда оригинален от време на време