Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
superspiro
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот superspiro » 27 яну 2014 12:07

iznenada написа:
boabbb написа:
iznenada написа:
boabbb написа:Виж ся, според мен, ако се вземе Инлер и се играе 4-2-3-1 с Туре и Сако централни, дебелия и Енрике - крайни, Лукас и Инлер- опорни, Джерард - CAM, Суарес и Коутиньо по крилата и зад нападателя, и Дани Стъридж отпред - бихте могли да имате успех ;) Пък вие не знам как мислите :?:

Абе стига с тоя Инлер бе ,момчето ясно каза ,че няма да напуска Наполи ,след като го свързаха преди две седмици с Ливърпул.
Това което казваш ,няма как да стане ,поради ред причини. Няма значение как ние мислим,важно е какво мисли Роджърс ,нали така ? А Роджърс е влюбен в Шкъртел и Хендерсън ,които ти незнам защо си изкарал от твоя състав ?
Освен това ти казах ,че оттук нататък Джерард ще е дефанзивен ,ти и този факт подминаваш в състава си ?
Освен това ,дебелия е контузен и то май за дълго . Но дори и да не конзтузен ,аз не искам да го виждам повече с фанлеката на Ливърпул .За мен тоя е свършил с големия футбол. Лятото го виждам в УХ.

Джерард не може да играе дефанзивен поради простата причина, че няма въздух :!: Подавач с удар е за офанзивен халф ;) Щъркела е супер хазартен играч - не ми харесва особено ;) Инлер щом иска да седи резерва и да влиза в 80-тат минута - ОК, те сега и оня Джорджиньо взеха в центъра, и турчина ще го набара :lol: Трябва ви стабилен дефанзивен халф с чувство да изнася топката - на Лукас пасовете са му 90% назад и настрани ;)

Не ме интересуват проблемите на Бенитес в Наполи.
Пак ти казвам,няма значение на теб кой ти харесва или на мен .Важното е какво мисли Роджърс .
Освен това ,не съм съгласен с теб . Джерард не може да играе дефанзивен ,по простата причина ,че няма навиците за тоя пост .Въздуха е по нужен ,когато си офанзивен ,разиграващ .Там постояно трябва да се търсиш топката ,да се включваш в атака и след това ,като отнемат топката веднага да прибереш .Това е ,основната причина ,поради която Роджърс върна Джерард по назад.
За Лукас също не съм съгласен . Лукас чете играта много добре ,има страхотно спокойствие нужно за тоя пост и изнася перфектно топката НАПРЕД .
Освен това ,питам те тебе ,както и нашите фенове ,защо вие нямате типичен дефанзивен халф а сте първи в класирането ? Искам адекватен отговор .

Аз ще отговоря- защото техните халфове изнасят топката смело, знаят как да се освободят от противника, постоянно търсят празните пространства и много рядко подават на коляно (както някои от нашите майстори на точните пасове често правят)
When you walk through a storm, hold your head up high...

Mar70
Контакти:

Мнениеот Mar70 » 27 яну 2014 12:17

Слух, че Юнайтед искат да вземат Фернандо Регеш от Порто, като сумата за която се говори е 6.5 милиона. Нека ние си взимаме Гомеш-и и Сауловци за по 12 :)

iznenada

Мнениеот iznenada » 27 яну 2014 12:20

superspiro написа:
iznenada написа:Не ме интересуват проблемите на Бенитес в Наполи.
Пак ти казвам,няма значение на теб кой ти харесва или на мен .Важното е какво мисли Роджърс .
Освен това ,не съм съгласен с теб . Джерард не може да играе дефанзивен ,по простата причина ,че няма навиците за тоя пост .Въздуха е по нужен ,когато си офанзивен ,разиграващ .Там постояно трябва да се търсиш топката ,да се включваш в атака и след това ,като отнемат топката веднага да прибереш .Това е ,основната причина ,поради която Роджърс върна Джерард по назад.
За Лукас също не съм съгласен . Лукас чете играта много добре ,има страхотно спокойствие нужно за тоя пост и изнася перфектно топката НАПРЕД .
Освен това ,питам те тебе ,както и нашите фенове ,защо вие нямате типичен дефанзивен халф а сте първи в класирането ? Искам адекватен отговор .

Аз ще отговоря- защото техните халфове изнасят топката смело, знаят как да се освободят от противника, постоянно търсят празните пространства и много рядко подават на коляно (както някои от нашите майстори на точните пасове често правят)

А така .Това е причината. Значи можело дори и без типичен дефанзивен ,нали ? Но пък ,феновете на Ливърпул ,виждат проблема точно там и то от доста години реват .Защо ли ? Защото са влюбени в британския футбол и не могат да погледнат по далече от носа си .Харесват им дърводелци от типа на Хендерсън,Диаме и т.н
Не могат да видят ,халфовете на другите отбори ,особено тия на Арсенал и Сити ,колко по лесно си подават топката ,колко по меко ,колко по красиво и хитро .И могат да вкарват голове .И вкарват .Защото имат смелоста, акъла и качествата да го направят . И за това ,са начело в Англия и играят в най силния турнир във света ,всяка година .И за това ,добри играчи ,като Салах ,ще предпочитат тях а не нас.
Ние нямаме нито халфове ,нито бекове. Имаме един халф ,като хората ,дето чува петела и той ми го бута на лявото крило.
Последна промяна от iznenada на 27 яну 2014 12:42, променено общо 2 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 27 яну 2014 12:48

Специално при нас халфовета наистина са доста класни и почти няма технически слаби играчи, с изключение донякъде на Фламини :mrgreen: Обаче забележи с какви пари са докарани - Касорла ( 20 млн. - почти колкото Хендо, мисля ), Рамзи ( 6.5 от Кардиф някога си ), Уилшър ( 0 ), Фламини ( 0 ), Артета ( 10млн ), единствено турчина е наистина скъп играч, но да докараш човека с най-много асистенции последните 2 години, си трябват пари и глупав бивш собственик :mrgreen: Това обаче работи в 1 отбор - в Сити си имат Туре и Фернандиньо, в Челси - Матич и Лампард, в Манчо - Сеновала, Карик и Флетчър, че и Джоунс, мисля, че ми схващаш мисълта ... Байерн миналата година направи мазало като играеше с типичен дефанзивен халф, даже 2-ма - Швайни и Мартинез ;) Аз лично съм фен на играта с типичен дефанзивен халф тип Виера ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 27 яну 2014 13:10

iznenada написа:
superspiro написа:
iznenada написа:Не ме интересуват проблемите на Бенитес в Наполи.

А така .Това е причината. Значи можело дори и без типичен дефанзивен ,нали ? Но пък ,феновете на Ливърпул ,виждат проблема точно там и то от доста години реват .Защо ли ? Защото са влюбени в британския футбол и не могат да погледнат по далече от носа си .Харесват им дърводелци от типа на Хендерсън,Диаме и т.н
Не могат да видят ,халфовете на другите отбори ,особено тия на Арсенал и Сити ,колко по лесно си подават топката ,колко по меко ,колко по красиво и хитро .И могат да вкарват голове .И вкарват .Защото имат смелоста, акъла и качествата да го направят . И за това ,са начело в Англия и играят в най силния турнир във света ,всяка година .И за това ,добри играчи ,като Салах ,ще предпочитат тях а не нас.
Ние нямаме нито халфове ,нито бекове. Имаме един халф ,като хората ,дето чува петела и той ми го бута на лявото крило.

ЯЯ Туре, Фернандиньо, Карик, Флетчър, Рамиреш, Есиен /до началото на сезона/, Матич какви са бе тарикат. Не са ли ТИПИЧНИ дефанзивни полузащитници? Това че Арсенал играели без, дай и ние така. Гледай ако искаш европейски футбол, Барселона, Реал, Байерн, Борусия да видим къде няма изявен дефанзивен. За дефанзивен хич не му трябва въздух не бе, той изобщо не трябва да пресира през цялото време и после да я изнася смело напред тая топка. Арсенал ги гледай колкото си искаш, идва им програмата и са дотам

iznenada

Мнениеот iznenada » 27 яну 2014 13:14

Боянчо ,днес има някакъв слух ,за евентуална размяна на играчи. Агер за Илнер. Тук мога да се съглася ,по принцип .Тъй като ,нашия Роджърс е доказал с действията си ,че НЕ ДАВА ПАРИ ЗА ИГРАЧ НАД 25 ГОД .Нали така ? В Ливърпул ,се дават се пари ,само за играчи под тая възраст . Ако се вземе някой над тая възраст ,той ще е свободен агент,пример Туре . Аз за това ,не вярвах на тоя слух за Илнер ,но вече ако имаме един бартер с наш играч ,може и да има нещо вярно,тъй като дефакто ,пак няма да се дават пари.
Но ,пък ,като се замисля е абсурдно Роджърс да даде Агер преди лятото . Още повече ,че изпрати Илори под наем .
http://metro.co.uk/2014/01/27/liverpool ... r-4278769/?
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 27 яну 2014 13:22

Надявам се да стане - според мен ще ви пасне супер ;)

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 27 яну 2014 13:37

Много пара за неизвестен за мен халф ... ама като ни знаят, че групата за мачовете ни е по-малка от тази в мед.пункта - ще извиват ръце ... а и като си помисля, че щом вече е изплувало в пространството, ще се образува опашка от мераклии - те ги Тотнъм, Челси също може да се бръкнат некоя рубла, ъ-ъ-ъ-ъ, пардон - лира ...

According to reports in Portugal, Andre Gomes could be set for a move away from Benfica, O Jogo says that they are close to selling the 20-year-old midfielder to an English club for a fee of around €15million (£12.4m). Liverpool have been linked with Gomes as they look to strengthen their squad for the second half of the season.
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 27 яну 2014 13:42

сега чета, че афелай се е завърнал от дълга контузия, бях забравил, че има такъв играч, а доста ми допадаше и честно казано ако ще трябва да има крило под наем бих го предпочел пред Моузес

Отделно е точно типа футболист, с който Ливърпул/ФСГ имат успех - примерите са Стъридж и Коутиньо - качествени играчи, но с проблеми в клубовете си, дали заради треньор, формация или контузия...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 27 яну 2014 13:45

venomcho написа:сега чета, че афелай се е завърнал от дълга контузия, бях забравил, че има такъв играч, а доста ми допадаше и честно казано ако ще трябва да има крило под наем бих го предпочел пред Моузес

Отделно е точно типа футболист, с който Ливърпул/ФСГ имат успех - примерите са Стъридж и Коутиньо - качествени играчи, но с проблеми в клубовете си, дали заради треньор, формация или контузия...

Над 600 дена неиграл :? Аз ще ви свърша по-добра работа на крилото с моите 120-тина кила :mrgreen: :lol:

Върни се в “Ливърпул”