iznenada написа:boabbb написа:iznenada написа:boabbb написа:Виж ся, според мен, ако се вземе Инлер и се играе 4-2-3-1 с Туре и Сако централни, дебелия и Енрике - крайни, Лукас и Инлер- опорни, Джерард - CAM, Суарес и Коутиньо по крилата и зад нападателя, и Дани Стъридж отпред - бихте могли да имате успехПък вие не знам как мислите
Абе стига с тоя Инлер бе ,момчето ясно каза ,че няма да напуска Наполи ,след като го свързаха преди две седмици с Ливърпул.
Това което казваш ,няма как да стане ,поради ред причини. Няма значение как ние мислим,важно е какво мисли Роджърс ,нали така ? А Роджърс е влюбен в Шкъртел и Хендерсън ,които ти незнам защо си изкарал от твоя състав ?
Освен това ти казах ,че оттук нататък Джерард ще е дефанзивен ,ти и този факт подминаваш в състава си ?
Освен това ,дебелия е контузен и то май за дълго . Но дори и да не конзтузен ,аз не искам да го виждам повече с фанлеката на Ливърпул .За мен тоя е свършил с големия футбол. Лятото го виждам в УХ.
Джерард не може да играе дефанзивен поради простата причина, че няма въздухПодавач с удар е за офанзивен халф
Щъркела е супер хазартен играч - не ми харесва особено
Инлер щом иска да седи резерва и да влиза в 80-тат минута - ОК, те сега и оня Джорджиньо взеха в центъра, и турчина ще го набара
Трябва ви стабилен дефанзивен халф с чувство да изнася топката - на Лукас пасовете са му 90% назад и настрани
Не ме интересуват проблемите на Бенитес в Наполи.
Пак ти казвам,няма значение на теб кой ти харесва или на мен .Важното е какво мисли Роджърс .
Освен това ,не съм съгласен с теб . Джерард не може да играе дефанзивен ,по простата причина ,че няма навиците за тоя пост .Въздуха е по нужен ,когато си офанзивен ,разиграващ .Там постояно трябва да се търсиш топката ,да се включваш в атака и след това ,като отнемат топката веднага да прибереш .Това е ,основната причина ,поради която Роджърс върна Джерард по назад.
За Лукас също не съм съгласен . Лукас чете играта много добре ,има страхотно спокойствие нужно за тоя пост и изнася перфектно топката НАПРЕД .
Освен това ,питам те тебе ,както и нашите фенове ,защо вие нямате типичен дефанзивен халф а сте първи в класирането ? Искам адекватен отговор .
Аз ще отговоря- защото техните халфове изнасят топката смело, знаят как да се освободят от противника, постоянно търсят празните пространства и много рядко подават на коляно (както някои от нашите майстори на точните пасове често правят)