Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

windowpane
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот windowpane » 26 яну 2014 20:52

john barnes написа:Поредната звезда на лебеда-андре гомес от бенфика,на 20 години,висок 188 см.дефанзивен халф.

... с общо 9 мача в лигата за сезон и половина, обикновено като резерва. Предлагаме 12 млн паунда, Бенфика искат 15млн. Meanwhile in London Челси взимат Салах за 11 млн.

iliyan

Мнениеот iliyan » 26 яну 2014 21:36

Ще видим кой се е прекарал повече ;) Аз се надявам да е Моу и Салах :P
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 26 яну 2014 23:42

Тони написа:Може да се сърдите на ръководството си, а не на Челси, или Моуриньо. В крайна сметка го договаряте цял месец и се стискате за 2-3 млн. повече. Сега чета, че давате 12 млн. за някакъв, дето има 2 мача този сезон. Колега изненада, не търси някакви конспирации срещу Ливърпул. Вие самите достатъчно си обърквате живота и без други да се стараят да правят това. :lol:

Много точно казано, още повече човека е от друг форум и не е спец по анализи на Ливърпул. Станахме за смях с тези трансфери ей.

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 27 яну 2014 00:16

Righty so, questions being asked by ‪#‎FSG‬ to Ian Ayre. Finally. ‪#‎LFC‬

Вместо да го пита да го гони .....
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 27 яну 2014 00:40

mitko9311 написа:
Righty so, questions being asked by ‪#‎FSG‬ to Ian Ayre. Finally. ‪#‎LFC‬

Вместо да го пита да го гони .....

Е време беше....Кортезе е свободен(всъщност всеки един без Еър и Росей и Паскоу, че тех ги знаем вече к'ви ги вършат :lol: )

Liverpool watched Saúl Ñiguez play for Rayo Vallecano against Atletico Madrid, his parent club, in Spain last night – The Times

Иначе явно наистина наши хора са гледали т'ва испанчето, щом и от Таймс казват.

BR: "If Moses does really well for us there is a possibility we will want to have him permanently."

А Роджърс явно не е отхвърлил идеята да задържи Моузес(а и честно казано ако покаже постоянство и играе всеки мач такак както срещу Борнемут и аз не бих имал нищо против)

BR: "I’d always want more signings, there’s no question about that. We'd always want to strengthen."

Ма избери си ги и си ги купи....к'во само даваш интервюта насам натам....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 27 яну 2014 02:36

Дали, наистина от FSG са потърсили някаква отговорност на Айре?

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 27 яну 2014 10:18

13.2 милиона :? За това ли беше цялата патардия :?: Разликата от 8-9 ( колкото се говореше, че давате ) е оттук до небето ;) Така няма да стане работата. Сега гледах, че ви свързват с някакъв Сигторсон :? от Аякс, нападател. Честно казано, никога не съм го чувал.
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

iznenada

Мнениеот iznenada » 27 яну 2014 10:35

boabbb написа:13.2 милиона :? За това ли беше цялата патардия :?: Разликата от 8-9 ( колкото се говореше, че давате ) е оттук до небето ;) Така няма да стане работата. Сега гледах, че ви свързват с някакъв Сигторсон :? от Аякс, нападател. Честно казано, никога не съм го чувал.

Боянчо ,от всичко ,което изчетох ,като информация през тоя месец ,за мен ,проблема не е до парите ,моето момче. Челси купи Салах за 11млн .За Ливърпул не са проблем 11 млн. Всичко ми е ясно .
Циганина е казал на агента му да изчака да се продаде Мата и тогава ще го вземе. И така и стана . Кой каквото и да ми говори ,за мен ,циганина е промил мозъка на египтенчето .Вчера говорих и с Милен Георгиев ,който е мениджър и ми е голям приятел ,той се съгласи с мен. Негов приятел пък е Франко Балдини ,с който се чуват постоянно .
Ситуацията е такава ,че ние сме мишки в Европа и в Англия и то от дълги години . Това е положението.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 27 яну 2014 10:42

iznenada написа:
boabbb написа:13.2 милиона :? За това ли беше цялата патардия :?: Разликата от 8-9 ( колкото се говореше, че давате ) е оттук до небето ;) Така няма да стане работата. Сега гледах, че ви свързват с някакъв Сигторсон :? от Аякс, нападател. Честно казано, никога не съм го чувал.

Боянчо ,от всичко ,което изчетох ,като информация през тоя месец ,за мен ,проблема не е до парите ,моето момче. Челси купи Салах за 11млн .За Ливърпул не са проблем 11 млн. Всичко ми е ясно .
Циганина е казал на агента му да изчака да се продаде Мата и тогава ще го вземе. И така и стана . Кой каквото и да ми говори ,за мен ,циганина е промил мозъка на египтенчето .Вчера говорих и с Милен Георгиев ,който е мениджър и ми е голям приятел ,той се съгласи с мен. Негов приятел пък е Франко Балдини ,с който се чуват постоянно .
Ситуацията е такава ,че ние сме мишки в Европа и в Англия и то от дълги години . Това е положението.

Той Балдини пък ги нареди е*ати трансферите лятото :mrgreen: :lol: Мамата им такова на еврейте :lol: Споко, все ще се изригне с нещо до 31-ви ;) Не вярвам на Брендо да не са му дали 20-тина милиона джобни 8-) Нашите пише, че са отпътували за Дракслер някакъв селски бек от Айнтрахт, мисля. Ще има раздвижвания до петък ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

iliyan

Мнениеот iliyan » 27 яну 2014 11:13

iznenada написа:

Ако сме мишки дали играчи като Суарез , Торес , Алонсо и т.н. биха играли или играят при нас ?!
Оставете го египтянина - искрено се надявам да търка здраво скамейката и на лято да се моли за трансфер и едва ли би отишъл в Челси ако се бяха класирали за Световното ;)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Върни се в “Ливърпул”