smart написа: някой знае ли кой ще бие дузпите новият сезон - Адам или Стиви
Адам изобщо не е в плановете.Джерард и Керъл се очертава да са изпълнителите.[/quote]
Не забравяте и Каут.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
smart написа: някой знае ли кой ще бие дузпите новият сезон - Адам или Стиви

Liverpool forever_95 написа:styopa, как така Адам не е в плановете, а Керъл е. Изобщо не виждам как ще станат нещата Керъл да бие дузпи. Ако го няма Стиви, ще бие Каут, а да не забравяме че и Суарес ги изпълнява добре
RedMagic написа:Моля, Керъл ще бие дузпи ?Че той Торес, който беше основния изпълнител на дузпи в Атлетико не ги биеше в отсъствието на Стиви, че пък сега Керъл ли ще ги бие, говорим при наличието на Каут, Даунинг, Суарес и най-вече АДАМ ?! Чарли Адам трябва да бие дузпите, когато Джерард го няма, Каут трети вариант.
lfc_fan написа:Малко офтопик :
Шефовете на Ливерпул са взели решение да не допускат фенове на манчестър юнаитед на Анфийлд следващият сезон на мача помежду им , решението е взето защото ръководството на 'пул иска да "защити" феновете на юнаитед или нещо такова :Д

Liverpool forever_95 написа:styopa, как така Адам не е в плановете, а Керъл е. Изобщо не виждам как ще станат нещата Керъл да бие дузпи. Ако го няма Стиви, ще бие Каут, а да не забравяме че и Суарес ги изпълнява добре
Щастлив съм, защото Анди Керъл трябваше да бие дузпата, но той я предостави на мен”, коментира след мача Адам.
wolf написа:Предпочитам Уориър пред Наик, съвсем сериозно.
liverpool96 написа:RedMagic написа:Моля, Керъл ще бие дузпи ?Че той Торес, който беше основния изпълнител на дузпи в Атлетико не ги биеше в отсъствието на Стиви, че пък сега Керъл ли ще ги бие, говорим при наличието на Каут, Даунинг, Суарес и най-вече АДАМ ?! Чарли Адам трябва да бие дузпите, когато Джерард го няма, Каут трети вариант.
За Каут и Адам можем да поспорим, но определено двамата не се отличават много по изпълнението. Нямам претенции кой от двамата ще ги изпълняват в отсъствието на Стиви. Мисля си, че Кени ще се опита да избие головете на Керъл ако не чрез игра, то през пеналта.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта