Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
shomba14
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот shomba14 » 22 юли 2011 22:30

smart написа: някой знае ли кой ще бие дузпите новият сезон - Адам или Стиви

Адам изобщо не е в плановете.Джерард и Керъл се очертава да са изпълнителите.[/quote]
Не забравяте и Каут. :)
Изображение

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 22 юли 2011 22:35

styopa, как така Адам не е в плановете, а Керъл е. Изобщо не виждам как ще станат нещата Керъл да бие дузпи. Ако го няма Стиви, ще бие Каут, а да не забравяме че и Суарес ги изпълнява добре ;)

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 22 юли 2011 22:36

Керъл ли? Че той от кога е изпълнител на дузпи? Това ме потресе. :shock:

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 22 юли 2011 22:41

Liverpool forever_95 написа:styopa, как така Адам не е в плановете, а Керъл е. Изобщо не виждам как ще станат нещата Керъл да бие дузпи. Ако го няма Стиви, ще бие Каут, а да не забравяме че и Суарес ги изпълнява добре ;)

Братле, как става тая работа? Керъл да бие вместо Каут, който е един от най-хладнокръвните зад бялата точка или пък Суарес, на който му е в кръвта да изпълнява статични положения и дузпи. Адам, който не направи дори грешка зад дузпата го няма в плановете. Кени какво си мисли, че прави?

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 22 юли 2011 22:47

Моля, Керъл ще бие дузпи ? :shock: Че той Торес, който беше основния изпълнител на дузпи в Атлетико не ги биеше в отсъствието на Стиви, че пък сега Керъл ли ще ги бие, говорим при наличието на Каут, Даунинг, Суарес и най-вече АДАМ ?! Чарли Адам трябва да бие дузпите, когато Джерард го няма, Каут трети вариант.
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 22 юли 2011 22:57

RedMagic написа:Моля, Керъл ще бие дузпи ? :shock: Че той Торес, който беше основния изпълнител на дузпи в Атлетико не ги биеше в отсъствието на Стиви, че пък сега Керъл ли ще ги бие, говорим при наличието на Каут, Даунинг, Суарес и най-вече АДАМ ?! Чарли Адам трябва да бие дузпите, когато Джерард го няма, Каут трети вариант.

За Каут и Адам можем да поспорим, но определено двамата не се отличават много по изпълнението. Нямам претенции кой от двамата ще ги изпълняват в отсъствието на Стиви. Мисля си, че Кени ще се опита да избие головете на Керъл ако не чрез игра, то през пеналта.

Потребителски аватар
MaCuMo
Контакти:

Мнениеот MaCuMo » 22 юли 2011 23:06

lfc_fan написа:Малко офтопик :
Шефовете на Ливерпул са взели решение да не допускат фенове на манчестър юнаитед на Анфийлд следващият сезон на мача помежду им , решението е взето защото ръководството на 'пул иска да "защити" феновете на юнаитед или нещо такова :Д

Не да не допуска, а ограничават бройката от 2 хиляди и няколко стотин на хиляда и няколко стотин.

П.С. За дузпите не знам защо спорите, Краля никога няма да обяви някакъв ред, той ще определя преди мача кой да бие. То да има дузпи, изпълнители имаме доста /за разлика от Бразилия :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: /
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
shomba14
Контакти:

Мнениеот shomba14 » 22 юли 2011 23:18

Taзи седмица се очертава много шитава. :|
Изображение

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 22 юли 2011 23:30

Liverpool forever_95 написа:styopa, как така Адам не е в плановете, а Керъл е. Изобщо не виждам как ще станат нещата Керъл да бие дузпи. Ако го няма Стиви, ще бие Каут, а да не забравяме че и Суарес ги изпълнява добре ;)

Съдя по това:
Щастлив съм, защото Анди Керъл трябваше да бие дузпата, но той я предостави на мен”, коментира след мача Адам.

Което в моите очи означава,че Адам не е вариант на този етап.

wolf написа:Предпочитам Уориър пред Наик, съвсем сериозно.

Моята теза е който дава повече пари,той да е.Ако станат Уориър на мен би ми било странно.Аз тази марка изобщо не бях я и чувал даже.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 22 юли 2011 23:32

liverpool96 написа:
RedMagic написа:Моля, Керъл ще бие дузпи ? :shock: Че той Торес, който беше основния изпълнител на дузпи в Атлетико не ги биеше в отсъствието на Стиви, че пък сега Керъл ли ще ги бие, говорим при наличието на Каут, Даунинг, Суарес и най-вече АДАМ ?! Чарли Адам трябва да бие дузпите, когато Джерард го няма, Каут трети вариант.

За Каут и Адам можем да поспорим, но определено двамата не се отличават много по изпълнението. Нямам претенции кой от двамата ще ги изпълняват в отсъствието на Стиви. Мисля си, че Кени ще се опита да избие головете на Керъл ако не чрез игра, то през пеналта.

То ясно ще ако не от игра ще се опита чрез бялата точка да му изкара 15+ гола, но ако се наложи на Олд Трафорд в 90-тата минута да бие дузпа, както Каут в продължението с Арсенал, дали няма да се панира ? Аз не мисля, че дори и чрез дузпи ще му избие головете, просто не вярвам, че ще вкара всичките, както Стиви и Каут.

Върни се в “Ливърпул”