Тия да не гледат БГ трансферите? Антон Огнянов в ЦСКА след два дни в Левски.Венци Христов също така Лудогорец после хоп в ЦСКА(не е още там ама..)Иначе тренера има право, откакто се появи пак Кени и Брендън някак си се завъртя на 180 градуса ,нямам идея защо ама е факт.we are the champions написа:Шегата на старана обаче Салах за момента се още не е играч на Челси той и Мата уж вчера трябваше да мине прегледи в Манчестър,ама всичко мълчи...
Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
- we are the champions
- Контакти:
Еми единственото което можем да направим е да се надяваме разпадне трансфера в Челси ... и той да дойде при нас шанса е 1 процент ,ама...
Ами дано се замисли къде ще играе по редовно(дали ще търка скамейката или ..)we are the champions написа:Еми единственото което можем да направим е да се надяваме разпадне трансфера в Челси ... и той да дойде при нас шанса е 1 процент ,ама...
boabbb написа:we are the champions написа:Шегата на старана обаче Салах за момента се още не е играч на Челси той и Мата уж вчера трябваше да мине прегледи в Манчестър,ама всичко мълчи...
Роман е чифут, а тоя глей какви ги върши с тях![]()
С право се съмняваш
![]()
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
wolf написа:'I know the club has been working very hard to get players in. I’ll leave that to them and see how they get on.'
Знаех си.. Няма "ние", няма "аз". Клуба, все едно той не е част от тоя клуб
Тва от много време си го мисля...г-н БР няма грам думата за трансферите ,най-много да го питат ....ами този става ли.И после всичко е в ръцете ...никой не знае всъщност на КОЙ! Клуба тва ,клуба онова ,ми ти къде си бе нашия,рева че сам ще се занимава с тва и ко напрай?? Аз съм сигурен че от всички купени през лятото(даже и Сако) е имал думата за един най-много.АААА ако е вярно това,че сме се изгаврили с Базел и първоначалната оферта и сме им излезли със стотинки...нищо добро не заслужаваме,уволнения и пак уволнения за всички преговарящи пумияри.И накрая да излезеш и да кажеш,че още си в играта...не знам??? С право цял свят ни ебава...колко станаха...изпуснатите,скъпо струващи ,първи в списъка ни,ама не чак толкова добри за 3-4 мил.отгоре футбалери??? Радвайте се на Суарката,че.....не остана.
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]
Поредният огромен, венест, космат, дебел и злобен кур в задника на Ливърпул, стигащ чак до сливиците. Такъв го отнесоха, че до края на сезона ще им държи. Салах даже си бе наел жилище в Ливърпул, но дойде Челси и наеба Пуля публично пред целия свят отново. Ах, колко е жалко да си от Лузърпуля. Моуриньо пак еба курвата си Роджърс. Какво е чувството, лузъри?
Ей така ни гаврят....и си го заслужаваме!
Ей така ни гаврят....и си го заслужаваме!
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]
Моу прави новините днес.
А ние официално в понеделник подписваме ....с Воксъл
Mourinho on Salah: "Everything is signed & done with Basel subject to the medical (in Switzerland). We know he is very happy to come'
Mourinho on Mata: 'It's a good move for Juan, it's good for the premierleague, and the offer is the right offer.
А ние официално в понеделник подписваме ....с Воксъл
- Alonso_Massa
- Контакти:
http://www.liverpoolbg.com/%D0%BD%D0%BE ... %83%D0%BB/
Така не се бях смял отдавна сериозно... Хора не забравяйте къде се намираме в момента! 4-ти сме!!! Това, че един трансфер се е провалил не значи, че от тук нататък сезона отива по дяволите! Все още сме в отлична позиция за класиране в четворката! Казах вчера, че ако този сезон не се класираме в топ4, няма да видим ШЛ в близките няколко години, но аз вярвам в отбора и вярвам, че ще се завърнем в ШЛ!!! Хайде да не правим от мухата слон!!!
Така не се бях смял отдавна сериозно... Хора не забравяйте къде се намираме в момента! 4-ти сме!!! Това, че един трансфер се е провалил не значи, че от тук нататък сезона отива по дяволите! Все още сме в отлична позиция за класиране в четворката! Казах вчера, че ако този сезон не се класираме в топ4, няма да видим ШЛ в близките няколко години, но аз вярвам в отбора и вярвам, че ще се завърнем в ШЛ!!! Хайде да не правим от мухата слон!!!
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
Много е мръсен тоя португалски циганин . Скаутите на Ливърпул от два месеца наблюдават Салах,Роджърс чак ходи до Гелзенкирхен лично да го наблюдава и накрая тоя ,ще му го вземе под носа .Ай стига бе .Ебати ташака .
А Салах ,казал ,че му се играе в Челси. Е тук ,според мен ,не говорим за пари . Офертата на Челси е ..11 млн ?! Нашата даже е по голяма с 1 млн ,по последни информации . Просто португалския циганин ,ни прецака и от не за първи път.
Убеждава ли са го египтенчето ,в последния момент да подпише с тях и явно Челси имат по добри отношения с Базел,щом Базел толкова бързо са се споразумяли с тях и са пренебрегнали нашия интерес от доста време . Аз затова казвам,че нямаме позиции отдавна и в Европа и в Англия .
Моуриньо се ебава с нас от дълги години .Винаги е говорил с ирония за Ливърпул и ни е подценявал. А сега най вероятно ,го е страх да не станем отново сила и ни взима вече втора качествена трансферна цел.
Заедно с манафите ,ще ни прецакат за топ 4 . Мама им дееба ..дано Сити станат шампиони .
Не мога да си намеря място от яд . От цял свят футболисти ,тоя португалски тарикат ,точно нашите цели тръгна да гони
А Салах ,казал ,че му се играе в Челси. Е тук ,според мен ,не говорим за пари . Офертата на Челси е ..11 млн ?! Нашата даже е по голяма с 1 млн ,по последни информации . Просто португалския циганин ,ни прецака и от не за първи път.
Убеждава ли са го египтенчето ,в последния момент да подпише с тях и явно Челси имат по добри отношения с Базел,щом Базел толкова бързо са се споразумяли с тях и са пренебрегнали нашия интерес от доста време . Аз затова казвам,че нямаме позиции отдавна и в Европа и в Англия .
Моуриньо се ебава с нас от дълги години .Винаги е говорил с ирония за Ливърпул и ни е подценявал. А сега най вероятно ,го е страх да не станем отново сила и ни взима вече втора качествена трансферна цел.
Заедно с манафите ,ще ни прецакат за топ 4 . Мама им дееба ..дано Сити станат шампиони .
Не мога да си намеря място от яд . От цял свят футболисти ,тоя португалски тарикат ,точно нашите цели тръгна да гони
Последна промяна от iznenada на 24 яну 2014 15:49, променено общо 3 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
iznenada написа:Много е мръсен тоя португалски циганин . Скаутите на Ливърпул от два месеца наблюдават Салах,Роджърс чак ходи до Гелзенкирхен лично да го наблюдава и накрая тоя ,ще му го вземе под носа .Ай стига бе .Ебати ташака .
Убеждава ли са го египтенчето ,в последния момент да подпише с тях и явно Челси имат по добри отношения с Базел. Моуриньо се ебава с нас от дълги години .Винаги е говорил с ирония за Ливърпул и ни е подценявал. А сега най вероятно ,го е страх да не станем отново сила и ни взима вече втора качествена трансферна цел.
Не мога да си намеря място от яд
Как можа да го кажеш
Леевски, оле