Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот wolf » 24 яну 2014 00:42

leoric написа:Брендънчо така си го наби, че ще реве лятото като го изхвърлят. Ама и той почна да прави малоумни трансфери като Далглиш. Имам чувството, че нашите трансфери ги прави Фъргюсън. Като почнеш от коня, стю патерицата, адам дебелогъзия, алан хобита, хендо красавеца, осама бин ладен, папагала яго, йори магаренцето и алберто, ама не акуилани и направо ти ставя ясно, че сме пред закриване с такива смешници. :lol: Четох за някакъв бездарник от спартак, който имал 6 мача за година и половина... :lol: :lol: Браво, аферим, машала, ефенди Брендън. :lol:

Адам направи 7 асистенции в иначе жалък сезон в който Лукас беше контузен почти целия и бавния Адам игра дефанзивен. Алън отнема доста и се бори, в никакъв случай не е кофти черноработник.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 24 яну 2014 00:46

[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 24 яну 2014 01:12

HoUs4oOL написа:http://www.liverpoolbg.com/%D0%BC%D0%BE%D1%85%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D0%B4-%D1%81%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D1%85-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%B5-%D1%87%D0%B5%D0%BB%D1%81%D0%B8/
:|

Какви калъфки бе, ние 2ри не сме ставали от не знам колко време :lol:

john barnes

Мнениеот john barnes » 24 яну 2014 02:19

Никой няма да вземем,разберете го най-после.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 24 яну 2014 03:04

Изображение
Някой разказа тази история как Салах е искал в Пул имало е сделка даже лични условия, обаче Пул като е отворил прозореца са дали много по-ниска сума от тази за която са се споразумели и след това Базел са започнали да предлагат играча на всички отбори и така се стигна до трансфера в Челси.
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

iznenada

Мнениеот iznenada » 24 яну 2014 08:53

leoric написа:Брендънчо така си го наби, че ще реве лятото като го изхвърлят. Ама и той почна да прави малоумни трансфери като Далглиш.

Той почна много да ми прилича на Далглиш по доста неща ! Даглиш и той не направи никакви трансфери през ония януари ,в който имахме голяма нужда ,най вече от деф.халф,тъй като Лукас беше се контузил един месец преди това.Далглиш също пускаше играчи ,без значение формата им и трагичната игра.
Роджърс ,започна да пуска играчи ,които бяха титуляри при Далглиш . Незнам ,аз малко или много ги свързвам нещата с връщането на Далглиш в клуба.
НО определено Роджърс ,вдигна отбора ,като игра и в момента отбора няма нищо общо с грозната ,бавна,еднотипна,праволинейна и безрезултатна игра при Далглиш .
Така ,че нека си подбираме думите за него !
Нека не бързаме да го нападаме .
Нека не бъдем толкова крайни .
Нека изчакаме месец май и тогава да анализираме.Много моля .
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

iliyan

Мнениеот iliyan » 24 яну 2014 09:00

Защо ли не се учудвам ?! Прекалено много се говореше за този трансфер и както обикновено е пред провал ;)
Не говоря само за Ливърпул ;) И в другите отбори също има такива провали ;) Поне аз не бях особено впечатлен от този африканец !
Още съм на мнение да вземем Том Инс ;)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

iznenada

Мнениеот iznenada » 24 яну 2014 09:01

И разбира се ,че се радвам ,за контузията на дебелия. По добре , да не играе ,отколкото да подвежда отбора с трагичната си игра.
Ей нека пуска Кели и Фланаган .
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

iznenada

Мнениеот iznenada » 24 яну 2014 09:02

iliyan написа:Защо ли не се учудвам ?! Прекалено много се говореше за този трансфер и както обикновено е пред провал ;)
Не говоря само за Ливърпул ;) И в другите отбори също има такива провали ;) Поне аз не бях особено впечатлен от този африканец !
Още съм на мнение да вземем Том Инс ;)

Не не .Това е несериозно. Салах е много по добър от Инс. Много ме е яд ,че не го взехме .Много.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 24 яну 2014 09:08

Е-е, направо го разкостихте Брендо :mrgreen: :lol: Лошо се развиха нещата със Салах - видя се, че не им се дават пари на американците :roll: Грозно ще се получи, ако не се подсилите с някой играч, особено в центъра :!: Ромуло от Спартак е качествен играч, гледал съм го 2-3 пъти ( в Русия подкрепям Спартак и им гледам мачовете като мога ;) ). Лошото е, че къса връзки и оттогава не съм го виждал в игра, вече близо година, така че нищо чудно и да е усложнил контузията :? Не е за взимане. Странно ми е как няма да извадят 10-тина милиона вашите, при положение, че тоя ви беше основната цел :shock: Разбирам, стадион да строите - хубаво, а то ... Стига се гаврихте с Овчаров, бе :lol: Имам информация, че още в понеделник ще докара Драгстера :mrgreen: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Ливърпул”