Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот boabbb » 23 яну 2014 10:53

Mighty Reds написа:Хмммм, почнах да се замислям дали в основата на думата GYPsy (циганин) не е думата eGYPtian (египтянин) :mrgreen: ... Не тъжете толкова ;) .

Няма какво да се чудиш - баш така си е ;) Знам английски и съм го учил :) Забелязах новина, така да се каже, споделена - Венгер е гледал Тейо на живо снощи, а както знаете той е и ваша цел 8-) Тука ще се сбутаме :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 23 яну 2014 10:54

Ами ще пали много ясно... Като нашите са циции... Ами Брендо си е виновен, лятото вместо Аспас, Алберто и Илори(който няма 1 минута записана :roll: ) можехме поне качествен дефанзивен халф да вземем. За да не треперим сега. :|
Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 23 яну 2014 10:58

Между другото, гледах трансферни възможности в един сайт и видях, че Етиен Капу е серизно спряган за Наполи :? Та мисълта ми е да хване ваш Брендо и да атакува Наполи с една оферта за Инлер - според мен може да ви оправи проблемите в центъра ;)

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 23 яну 2014 11:18

Kopwatch @KOPWATCH

Apparently Salah will reject anything from CFC. Late night. Deal still looks good.

Може пък да се получат работите, знае ли човек, все пак:[offtopic]
Salah competition for first XI at Chelsea: Hazard, Oscar, Ramires, Schurlle, Willian.
At Liverpool: Sterling and Moses.
[/offtopic]

[offtopic]
BREAKING NEWS : From Bild : Pep Guardiola is trying to hijack Juan Mata's move to Man United with a last-minute bid of 48M€.

ХАХАХА...това ако е вярно и стане ще се смея много[/offtopic]
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 23 яну 2014 11:20

Логично е Салах да избере вас, ама знаеш ли го - циганска му работа :mrgreen: Това за Мата - дано не стане, тоя брадлясал боклук иска да напълни Байерн с мангали :evil:

iznenada

Мнениеот iznenada » 23 яну 2014 11:38

Eййй тоя Моуриньо много мръсен циганин. Страх го е от силен Ливърпул .Страх го е ,тоя гранд да не се наеме един път ,че после няма спиране .Страх го е ,от милионите фенове на Ливърпул по цял свят. Нормално е да го е страх .Знае той.Хитър циганин ама наср.н.
И ние ще му обиграваме играчи. Нека ,веднага се прекрати наема на Моузес. Нека всички фенове на Ливърпул намразят Челси и насраните комплексари Моуриньо и Арбамович .
Не става въпрос ,само за Вилиан и Салах ,тоя португалски циганин по принцип си е мръсен и винаги е говорил за Ливърпул с едно пренебрежение .
Ще ни прецакат накрая в тая Англия и за 4то място.Усещам го. Нямаме позиции там .Нямаме позици и на трансферния пазар. Тоя клуб тръгна много надолу ,през годините и всеки който е виновен за това ,нека му тежи на съвеста.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 23 яну 2014 11:51

boabbb написа:Логично е Салах да избере вас, ама знаеш ли го - циганска му работа :mrgreen: Това за Мата - дано не стане, тоя брадлясал боклук иска да напълни Байерн с мангали :evil:

Мангали? Хуан Мата е един от най-добрите плеймейкъри във Висшата лига, че и в света. Стига глупости, макар, че Байерн е пълен със страхотни играчи в халфовата си линия. 8-)
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

iznenada

Мнениеот iznenada » 23 яну 2014 11:52

Аз ,не мисля ,че е проблем и ние да изкараме 15 млн за египтянина ,но въпроса е ,струва ли си. Според мен ,Роджърс ще прецени ,че не си струва. Логично е ,клубът Базел ,да приеме по високата цена .
Аз ,ако съм на мястото на Роджърс ,тоя път ще се заям с Челси и до последно ще наддавам. Ще им докажа ,че Ливърпул не сме мишки.Ако трябва ,ще дам 20 млн за тоя египтянин ,само и само да вида накрая ,победената физиономия на португалския циганин. Майка им мръсна комплексарска.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Dr. Phibesr
Контакти:

Мнениеот Dr. Phibesr » 23 яну 2014 12:17

Един Мата в Германия ще раздвижи доста интересни трансферни пластове през лятото- ще има игри на всякакъв тип хищници. И ще бъде доста неприятен вкус за розовата част от Манчестър, където и по Света да се намира тя. Чудесен бонус.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 23 яну 2014 13:27

KOPScousers написа:
boabbb написа:Логично е Салах да избере вас, ама знаеш ли го - циганска му работа :mrgreen: Това за Мата - дано не стане, тоя брадлясал боклук иска да напълни Байерн с мангали :evil:

Мангали? Хуан Мата е един от най-добрите плеймейкъри във Висшата лига, че и в света. Стига глупости, макар, че Байерн е пълен със страхотни играчи в халфовата си линия. 8-)

Испанците по презумция са си мангали за мен ;) А и Тиаго е црън и за двамата :mrgreen: :lol:

Върни се в “Ливърпул”